Известие

Collapse
No announcement yet.

Ще остане ли Русия, след 10 год. единствено убежище за християни?

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Първоначално публикувано от ecotronic Покажи съобщение
    Тъй е тя - като оставяте пропагандата да ви пълни тиквите с глупости и губите представа за реалността.

Много сте ми смешни.

С онази история покрай Доналд Кук и руските циркаджилъци над него, за американците, не знам но вие се поакахте от радост заради "величието" на руската армия и заради "падението" на НАТО-вската гемия.

Сега пък ревете, заради заплахата от "дришльовците" също тъй надъхани от руската пропаганда.

Ама тъй е то. Проста пропаганда, правена от прости хора и предназначена за прости хора.
    То вече и за ИД не сте проблем - http://www.veteranstoday.com/2016/07...bukamal-syria/

Ти имаш ли доказателства че референдума в Крим не е законен и че не отразява обективно желанието на народа там.И понеже разбрахте че Крим няма да се върне в Украйна та да си сътворите база там почнахте с някакви малоумни призиви за Черно море без военни кораби.Ми като сте я подкарали дай и Балтийско море без военни и Тихия океан, доведете нещата докрай де.
    По-достойно е да си останеш с убежденията,отколкото
    конюнктурно на стари години да "прогледнеш".
    Alfa Romeo 156 1.8ts 1997 - ex.
    Alfa Romeo 156 1.8ts 2001

Comment

• Първоначално публикувано от dimitar_vd62 Покажи съобщение
      То вече и за ИД не сте проблем - http://www.veteranstoday.com/2016/07...bukamal-syria/

Ти имаш ли доказателства че референдума в Крим не е законен и че не отразява обективно желанието на народа там.И понеже разбрахте че Крим няма да се върне в Украйна та да си сътворите база там почнахте с някакви малоумни призиви за Черно море без военни кораби.Ми като сте я подкарали дай и Балтийско море без военни и Тихия океан, доведете нещата докрай де.
      Що от мен искаш доказателства за кримския референдум?

Аз написах, че само той е законен. Ти не ми ли вярваш, та и доказателства искаш?

Питай Путин за доказателства.

Ти като гледам, освен че блянуваш за руските ракети, които падат на наша земя и за ИД се радваш вече.

Не е ли вече време да идеш да се прегледаш?

Като не "сме" проблем дори за ИД, що ревете толкова, бре?
      Last edited by ecotronic; d.m.y г., 14:00.

159 1.8 MPI
      166 2.0 TS (ex)

Comment

• Къде видя да се радвам на ИД.Ако си спомняш те каза че Русия целела с ракети някакви си там с калашници.И тия някакви взеха че взеха в плен най-елитните части в света.Тонът ти относно Крим ми е ясен, както и извъртането на нещата.Колкото до руските ракети еми ще падат, след като дадохте добро американците да влизат и излизат като у тях си, то иначе друг начин да си отидат няма, а барабар с тях и тия дето ги докараха и говорят от името на цял народ.Нали затова се обезлюдиха 691 села и градчета, та безработицата падала..../някъде беше споменал че нещата отиват към по-добро/.Чудя се само дали пък не е редно тия на които докладваха че Белене е спряно да вземат да поемат тоя половин мирлиард плюс неустойките всеки ден....злите езици говорят общо към 850 милиона дет трябва ги платим.Все по забавни ставате.Уж Иран беше лоша държава пък бат Бойко там да продава реактор, ваште от Вашингтон знаят ли, нали нещо там заради ядрени програми санкции туй-онуй.,ммм?Честно накара ма са замисля, наистина що са радвам на руски ракети, много бързо и безболезнено ще стане, по добре още да затънем в лайната, агонията ще е по сладка.

Comment

• Като нямаме армия, ще трябва да се съобразяваме с по-мощни съюзници. Я с ВД, я с НАТО, я с марсианците. Ти друга някаква идея имаш ли?

Не си вади кардинални заключения за отношенията ни с Иран от кухите приказки на бат ти Бойко, раздухвани от медиите сега.
          Ядрена централа в замразен строеж да не е кораб с компоти та да се продава тъй, както сега разправят.
          Дори и да се намери купувач за годното оборудване, самото то струва на половината от сумата на която ни осъдиха. А и купувачът ще се пазари здраво, тъй-че в най-добрия случай да отървем 100 - 200 млн.

159 1.8 MPI
          166 2.0 TS (ex)

Comment

• Ми ние имахме най силната армия на балканите, ама за да дойдат америкците да ни пазят от Русия трабваше да нямаме армия.Ся ако кажеш че Путин е виновен да нямаме армия цена нямаш.

Comment

Ми ние имахме най силната армия на балканите, ама за да дойдат америкците да ни пазят от Русия трабваше да нямаме армия.Ся ако кажеш че Путин е виновен да нямаме армия цена нямаш.
              Путин може и да не е виновен, но СССР е виновен.

Ти имаш ли идея, къде се дяна силната ни армия след разпада на ВД и СССР?

Ами нашата, ами всички тези на бившия соц лагер?

159 1.8 MPI
              166 2.0 TS (ex)

Comment

Ми ние имахме най силната армия на балканите,.
                Кой ти го каза това? Политическият офицер в бреговото поделение ли?
                Знаеш ли какво е бутафория.
                Това е определението за боен кораб, който пясъкоструйката, предназначена да му чисти корпуса реже като масло. Ти някога влизал ли си в Лъджата, да видиш и прехваленият РЧФ какво представлява. И в "кашимерията" имах честа да служа 9м. Трагедията не беше по малка.
                Ина че да, спорец ЗКПЧ - то бяхме най бързият кораб във флота 39 възла ей... бърз почти колкото торпедо. Това "издържа" докато не ни пратиха да "плашим" една турска фрегата. Развихме макс скорост, а тия плаваха успуредно с нас.......докато не им омръзна и "отплаваха в здрача" сякаш сме дали заден ход. Не зная ти какво си виждал "от първа ръка" от брегът, аз в морето видях доста интересни неща. Такива, които те карат да се замислиш.
                Арфа Ромео 146 1.6 боксер

Comment

• Първоначално публикувано от ivan dimitrov Покажи съобщение
                  Това е определението за боен кораб, който пясъкоструйката, предназначена да му чисти корпуса реже като масло. Ти някога влизал ли си в Лъджата, да видиш и прехваленият РЧФ какво представлява. И в "кашимерията" имах честа да служа 9м. Трагедията не беше по малка.
                  Ина че да, спорец ЗКПЧ - то бяхме най бързият кораб във флота 39 възла ей... бърз почти колкото торпедо. Това "издържа" докато не ни пратиха да "плашим" една турска фрегата. Развихме макс скорост, а тия плаваха успуредно с нас.......докато не им омръзна и "отплаваха в здрача" сякаш сме дали заден ход. Не зная ти какво си виждал "от първа ръка" от брегът, аз в морето видях доста интересни неща. Такива, които те карат да се замислиш.
                  Абсолютни лъжи, бил съм моряк и сме гонили турски фрегати даже арестувахме няколко. Корабите бяха в прилично състояние даже флагмана в Созопол беше доста модерен за времето си.

Comment

• Първоначално публикувано от pavlin Покажи съобщение
                    Абсолютни лъжи, бил съм моряк и сме гонили турски фрегати даже арестувахме няколко. Корабите бяха в прилично състояние даже флагмана в Созопол беше доста модерен за времето си.
                    Кой флагман!? Къде!? Кога и къде беше моряк?

Comment

Да. Като член на ВД бяхме длъжни да купуваме остарялото руско оборудване, което иначе е трябвало да отиде за скрап. В полка имаше около 20% що годе съвременно и боеспособно оборудване. Останалото беше леш. Е да - продавали са ни го на изгодни цени. Ама каква файда от това.

И какво свърши реално тази "силна" армия? Реално само едно - правеше от младежите мъже.

159 1.8 MPI
                      166 2.0 TS (ex)

Comment

Начи викаш при 39 възела турската фрегата е отпрашила.....дообре бе Ванка, велик си.Я кажи коя е бела тая турска фрегата да я проверим в алманаха за ТТ данни.Щом си бил там не може да не знаеш кого сте преследвали.

---------- Post added at 10:16 ---------- Previous post was at 10:12 ----------

Първоначално публикувано от ecotronic Покажи съобщение

ЕС не ти ли прилича на СССР.М? а се замисли малко.Един държавен глава Меркел казва какво да правим и другите изпълнявят.

Добре казано .- http://www.pan.bg/view_article-49-34...ata-vojna.html

---------- Post added at 10:27 ---------- Previous post was at 10:16 ----------

Първоначално публикувано от ecotronic Покажи съобщение

Бяха унищожени за да дойде НАТО и най-вече САЩ.МИГ 25 се продаваше на цената на джип втора употреба.Иначе ако имаме 130000 армия немаме нужда от чужда войски пък и Русия не е заплаха.Туй е замислено още в зората на демокрацията.Е ся като имаш щатски самолети по спокоен ли се чувстваш като си цел на руснаците.

Comment

Бяха унищожени за да дойде НАТО и най-вече САЩ.МИГ 25 се продаваше на цената на джип втора употреба.Иначе ако имаме 130000 армия немаме нужда от чужда войски пък и Русия не е заплаха.Туй е замислено още в зората на демокрацията.Е ся като имаш щатски самолети по спокоен ли се чувстваш като си цел на руснаците.
                          Стига с тия цели, бре!

Преди 30 г. бях цел на НАТО пък сега съм цел на Русия.

Един живот не ми стига за да бъда цел.

Нито НАТО ще напада Русия, нито Русия ще напада НАТО.

Всичко е психо-атака с цел икономическа изгода.
                          Last edited by ecotronic; d.m.y г., 11:28.

159 1.8 MPI
                          166 2.0 TS (ex)

Comment

Начи викаш при 39 възела турската фрегата е отпрашила.....дообре бе Ванка, велик си.Я кажи коя е бела тая турска фрегата да я проверим в алманаха за ТТ данни.Щом си бил там не може да не знаеш кого сте преследвали.
                            В интерес на истината - не зная. Движението по горна палуба в такива случаи се забранява. А и да не беше, пак нямаше как да прочета име на няколко кабелта в тъмното. Ако ти е толкова интересно питай Румен Николов, той със сигурност ще знае, беше ми пряк началник = помощник командир. А и аз не твърдя че са били 39 възла в тоя момент. Тая скорост беше постигната при тестовете на турбините, при спокойно море. Оная вечер не беше толкова тихо, та можеш да извадиш 3-4 възла. По него време две ПЛК-та имаха турбини 14 и едно Атийско, ние бяхме по бързото. Останалите получаваха турбини на ротационен принцип. Две пеелката отиват и им мотират отремонтирани турбини, двете с турбини отиват да ги "разтурбинят"(нещо като разжалване). А случката с Вома-та са случи на Бургазкият док, спешно трябваше да заместим Атийско ПЛК на дозор а на Лъджата нямаше свободен док.

Морякът Павлинчо да не бърка фрегата с гемия!?

Comment

Кой флагман!? Къде!? Кога и къде беше моряк?
                              В Созопол на торпеден катер 114, 37 възела сме ги правили на учение без никакъв проблем. Флагмана на дивизиона беше ракетен катер с турбини. Корабите излизаха на док всеки 6 месеца и се ремонтираше и пребоядисваше дъното с пет пласта специална боя. Лично съм участвал в една гонка на турски кораб и онези се изпокриха като мишки само че от Варна не ни дадоха разрешение да ги арестуваме. Отделно имахме случай на истинска бойна тревога когато вдигнаха дежурните кораби които арестуваха няколко турски кораба и ги конвоираха до Бургас. Става въпрос за рибарски кораби.
                              Last edited by pavlin; d.m.y г., 21:53.

Comment

• Първоначално публикувано от pavlin Покажи съобщение
                                В Созопол на торпеден катер 114, 37 възела сме ги правили на учение без никакъв проблем. Флагмана на дивизиона беше ракетен катер с турбини. Корабите излизаха на док всеки 6 месеца и се ремонтираше и пребоядисваше дъното с пет пласта специална боя. Лично съм участвал в една гонка на турски кораб и онези се изпокриха като мишки само че от Варна не ни дадоха разрешение да ги арестуваме. Отделно имахме случай на истинска бойна тревога когато вдигнаха дежурните кораби които арестуваха няколко турски кораба и ги конвоираха до Бургас. Става въпрос за рибарски кораби.
                                Браво! Идеално! значи торпеден катер 114 е бил в силен боен дух и когато не е бил на док за ремонт се е дърпал с турски рибарски лодки, които се изпокрили като мишки в открити води ... евала аркадашлар - машала!

Comment

Working...
                                X