Известие

Collapse
No announcement yet.

Ще остане ли Русия, след 10 год. единствено убежище за християни?

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Първоначално публикувано от ecotronic Покажи съобщение
    Моя далечна роднина - млада жена на 30 постъпи в средата на март в Пирогов с остра криза заради камъни в жлъчката. Отстраниха и жлъчката по някакъв съвременен микроинвазивен метод и от тогава се влоши драстично. То не бяха съмнения за панкреатит и какво ли още не.
    До днес лежи там в повечето време на командно дишане, между живота и смъртта.

Какво става с тая медицина бре? За 4 месеца относително млад организъм гасне и не му се види края.

Аз, че в работата си се грижа за далеч по неотговорни неща от човешки животи, ако не се справя с даден проблем не за 4 месеца а за 4 дни, ще ме изхвърлят, като мръсно коте.
    Ми, проблемът не е в метода, а в приложилият го. А човек се инвалидизира или довършва много лесно.
    Каква е тая медицина ли? Ми, такава? Искахте пазар. Имате го.
    Да ти кажа ли, че в болницата, от която избягах и водеща се университетска, в моята сфера е просто страшилище. Ако ти опиша, за какво става въпрос, ще легнеш и ще умреш доброволно.
    Alfa Romeo 1.9 JTD 00 sigpic

Comment

• Майка ми няма как де се оправи на тези години,наясно съм с това.Искам просто да я избавя от болките за да си изживей остатъка от живота спокойно.Уви не ми се получава нито с пари нито без пари.Д-р Хаус е телевизионен герой.Другото е гол имидж.А като ги четеш завършил еди какво си, специализирал нам колко си години в Израел,САЩ,Германия и т.н, имат един куп сертификати.И така е не само в здравеопазването. По отнощение на светофара,вземи пример от този господин http://saparev.com/kat/KAT_objections.htm Само не си мисли че твоето възприятие на действителноста е еталон.Аз бих хвърлил ркавица в лицето на ченгето и бих го придизвикал на дуел.
      По-достойно е да си останеш с убежденията,отколкото
      конюнктурно на стари години да "прогледнеш".
      Alfa Romeo 156 1.8ts 1997 - ex.
      Alfa Romeo 156 1.8ts 2001

Comment

• Първоначално публикувано от myato Покажи съобщение
        Ми, проблемът не е в метода, а в приложилият го. А човек се инвалидизира или довършва много лесно.
        Каква е тая медицина ли? Ми, такава? Искахте пазар. Имате го.
        Да ти кажа ли, че в болницата, от която избягах и водеща се университетска, в моята сфера е просто страшилище. Ако ти опиша, за какво става въпрос, ще легнеш и ще умреш доброволно.
        Какво общо има тук пазара? Един дипломиран лекар трябва просто да е един лекар, способен да си върши работата, по същия начин, както един дипломиран инженер или какъвто и да било друг специалист.

В удостоверение на какво иначе ти е дадена тази диплома?

А като не може да си върши работата, да си къса дипломата и да ходи да продава домати на пазара.

159 1.8 MPI
        166 2.0 TS (ex)

Comment

Какво общо има тук пазара? Един дипломиран лекар трябва просто да е един лекар, способен да си върши работата, по същия начин, както един дипломиран инженер или какъвто и да било друг специалист.

В удостоверение на какво иначе ти е дадена тази диплома?

А като не може да си върши работата, да си къса дипломата и да ходи да продава домати на пазара.
          Май си забравил онзи стар виц - Като се знам какъв съм инженер, страх ме е да ида на лекар.

Дипломите са удостоверение, че са платени едни пари.

Как ти звучи лафа - Занаят се краде. Като добавиш и това, че нито ти си дава шанс да го откраднеш, нито пък има от кого. Прави си сметка. Е, тук - там има и изключения, но ...

Какво общо има пазарът ли? Ти как мислиш ....?

Comment

Май си забравил онзи стар виц - Като се знам какъв съм инженер, страх ме е да ида на лекар.

Дипломите са удостоверение, че са платени едни пари.

Как ти звучи лафа - Занаят се краде. Като добавиш и това, че нито ти си дава шанс да го откраднеш, нито пък има от кого. Прави си сметка. Е, тук - там има и изключения, но ...

Какво общо има пазарът ли? Ти как мислиш ....?
            Дай да не обиждаме незаслужено хората с това болднатото.

Има и такива, разбира се, но те са изключенията (или поне аз силно се надявам да е така), заради които и измислен и онзи виц.

159 1.8 MPI
            166 2.0 TS (ex)

Comment

Дай да не обиждаме незаслужено хората с това болднатото.

Има и такива, разбира се, но те са изключенията (или поне аз силно се надявам да е така), заради които и измислен и онзи виц.
              И що да е обида. Аз например сменях предпазителите на комшия ел.инженер, енергетик. Ма не щото е осакатял.

Ти си вярвай.

Comment

И що да е обида. Аз например сменях предпазителите на комшия ел.инженер, енергетик. Ма не щото е осакатял.

Ти си вярвай.
                Въпреки, че за мен е странно това, че един инженер не може сам да си смени предпазителите, донякъде мога да си го обясня.

В днешно време познавам доста инженери, безупречни специалисти в определена област, но без обща техническа култура.

А пък и за тези, които от всичко разбират има една приказка:

Широк специалист.........ама плитък.

Така де - истината е някъде посредата.

159 1.8 MPI
                166 2.0 TS (ex)

Comment

Въпреки, че за мен е странно това, че един инженер не може сам да си смени предпазителите, донякъде мога да си го обясня.

В днешно време познавам доста инженери, безупречни специалисти в определена област, но без обща техническа култура.

А пък и за тези, които от всичко разбират има една приказка:

Широк специалист.........ама плитък.

Така де - истината е някъде посредата.
                  Ша са напрая на не разбрал ....
                  Пък който не ме е разбрал, да не се чуди, що се "случват" разни работи.

Comment

Ти си вярвай.
                    вие сте ми много готини - всеки от вас е тръгнал на пазара за гмуди а то кво станало продали му жмуди като в оня стар пънкарски виц всички сте готини и сте профита и не разбирам за какво се препиряте само оня обесник Павлин е адски зле - Павлинйееее много си зле брат ама си толко зле, че ако разбереш колко ще викнеш Чък Норис

Comment

• Путин е решил да направи всички Руснаци милионери.В рубли: http://www.finanz.ru/novosti/valyuty...ley-1001306782 ЦБ перечислил символы - кандидаты на банкноты наминалом 200 и 2000 рублей

В същото време в Турция "тече" военен преврат:Турската армия е обявила, че поема контрол над страната (ВИДЕО)
                      Опит за преврат. Военни самолети и хеликоптери прелитат над Анкара, чуват се изстрели http://clubz.bg/42282-turskata_armiq...stranata_video
                      Last edited by alfa racer GTA; d.m.y г., 00:24.
                      Alfa Romeo 159 2.4 JTDm -200 алфистки коня+ 30/40/ до 50 тунинговани коня

Comment

• Първоначално публикувано от alfa racer GTA Покажи съобщение
                        Путин е решил да направи всички Руснаци милионери.В рубли: http://www.finanz.ru/novosti/valyuty...ley-1001306782 ЦБ перечислил символы - кандидаты на банкноты наминалом 200 и 2000 рублей

В същото време в Турция "тече" военен преврат:Турската армия е обявила, че поема контрол над страната (ВИДЕО)
                        Опит за преврат. Военни самолети и хеликоптери прелитат над Анкара, чуват се изстрели http://clubz.bg/42282-turskata_armiq...stranata_video
                        Ма някой знае ли това с воеените дали е добре или не ? Всмисъл тия военните дали са пронатовски, проислямски или про руски ????
                        Осел Останется ослом, хотя осыпь его звездами;где должно действовать умом, он только хлопает ушами.................... Г.Державин

Comment

• http://russia.tv/video/show/brand_id...eo_id/1496931/
                          Осел Останется ослом, хотя осыпь его звездами;где должно действовать умом, он только хлопает ушами.................... Г.Державин

Comment

• "Про"турски са.

Турците имат "традиции" във военните преврати последните 70-на години
                            То ако питаш останалите и те ще кажат, че са "Протурски" ...

Всеки се пише патриот, а какъв е в действителност и какви са задните му помисли ...
                            Alfa Romeo 159 2.4 JTDm -200 алфистки коня+ 30/40/ до 50 тунинговани коня

Comment

• Първоначално публикувано от Orm Покажи съобщение
                              Ма някой знае ли това с воеените дали е добре или не ? Всмисъл тия военните дали са пронатовски, проислямски или про руски ????
                              Ми преди време народа протестираше срущу Ердоган, ся народа защити Ердоган, нещо като свалихме Бойко и пак избрахме Бойко.Не мога да разбера защо след като Ердоган напълни затворите със интелектуалци и журналисти и Европа квичеше че не изпълнява условията за членство в ЕС поради нарушаване на правата и свободите и свободата на словото, сега ЕС стои зад турското правителство.По скоро мисля че военните са за светска държава, докато Ердоган иска да превърне Турция в президентска държава и да я ислямизира.Според мен е протурски и проруски, в смисъл - нещем конфронтация с Русия, в НАТО сме но Турция е по-важна.Може би затова ЕС е зад Ердоган.Докато ЕС я разбирам че американския канцлер Меркел защитава интересите на корпорациите и Вашингтон Турция ми е много неясна.Единственото ясно е че Турция ще е или светска или ислямистка но няма да продаде суверинитета си.
                              По-достойно е да си останеш с убежденията,отколкото
                              конюнктурно на стари години да "прогледнеш".
                              Alfa Romeo 156 1.8ts 1997 - ex.
                              Alfa Romeo 156 1.8ts 2001

Comment

• Трудно ти е да разбереш много неща, защото така и не можеш да разбереш прословутите европейски ценности.

А те, както много пъти съм го казвал досега, не се състоят в толерирането или преследването на педерастите а се състоят в много други по-важни неща.

Едно от тези важни неща е зачитането на закона.

Именно поради това EC в момента защитава Ердоган, защото той може всякакъв да е, но е законно избран.

Именно поради това ЕС e против военния преврат, защото той има за цел да свали едно законно избрано правителство.
                                Last edited by ecotronic; d.m.y г., 18:36.

159 1.8 MPI
                                166 2.0 TS (ex)

Comment

Working...
                                X