Известие

Collapse
No announcement yet.

Ще остане ли Русия, след 10 год. единствено убежище за християни?

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• А Порошенко....?

Нещо интересно - http://www.blitz.bg/news/article/428999

Евроценностите не са ми ясни, защото никой не ги е изброил.И съвсем демократично не съм задължен да ги харесам, а ти съвсем недемократично ме обвиняваш за избора ми.Къде ми е правото на избор....което си мисля че ечаст от прословутите ценности.Или има изключения когато трябва да се постигнат някое цели.

п.п. Точно защото ги разбирам не ги приемама/всичките/, докато ти не ги разбираш, но държиш на тях защото така са ти казали.
    По-достойно е да си останеш с убежденията,отколкото
    конюнктурно на стари години да "прогледнеш".
    Alfa Romeo 156 1.8ts 1997 - ex.
    Alfa Romeo 156 1.8ts 2001

Comment

• Ами Кадафи, ами Садам, ами Асад защо не ги подкрепят защитниците на европейските ценности.

Comment

• Щото първата евроценност е да се месиш в чужди работи без съгласието на ООН.Евроценностите са кухи като лейка, искат да ти внушат че си някой и имаш равни права с бат Бойко примерно нещо като....искаш да си батка и се правиш на батка макар да знаеш че не си батка, обаче важно е другите да си мислят че си батка.

Comment

• Не знам - освен да фаштате влака за Сибир, за друго не мога да ви посъветвам.

Тука ще се поболеете с тия пусти евроценности

159 1.8 MPI
          166 2.0 TS (ex)

Comment

• И чакам обяснения за Порошенко...Къде бяха ценностите на европа?

На мен ми е интересно нещо. Понеже съм по щатско и аз и вчера вечерта следих преврата лайв през цялата вечер. Тоест до към 5часа сутринта БГ време. Целия и-нет гъмжеше от статии от информация, за нула време имаше стотиции статии какво се случва... И очаквах с нетърпение като се събудя (13часа БГ време )да видя целия развой. Но на сутринта НИЩО...Все едно нищо не е било...Няма новини няма дявол..
            Alfa Romeo 147 1.6 TS 06' red Scarlet
            exAlfa Romeo 156 2.5 V6 98' ...game over (((((
            ex Legend 155 1.8 8v 95' SPORT MY.95 I am sexy and I know it...
            ex Legend 155 2.0 8v 92' my Racing GLORY...
            by RUBIG service

Comment

• Първоначално публикувано от VFTI Покажи съобщение
              И чакам обяснения за Порошенко...Къде бяха ценностите на европа?
              ..
              Защо мислиш, че се разминават ценностите на Евпропа с избора на Порошенко?

159 1.8 MPI
              166 2.0 TS (ex)

Comment

• Първоначално публикувано от ecotronic Покажи съобщение
                Трудно ти е да разбереш много неща, защото така и не можеш да разбереш прословутите европейски ценности.

А те, както много пъти съм го казвал досега, не се състоят в толерирането или преследването на педерастите а се състоят в много други по-важни неща.

Едно от тези важни неща е зачитането на закона.

Именно поради това EC в момента защитава Ердоган, защото той може всякакъв да е, но е законно избран.

Именно поради това ЕС e против военния преврат, защото той има за цел да свали едно законно избрано правителство.
                Първоначално публикувано от ecotronic Покажи съобщение
                Не знам - освен да фаштате влака за Сибир, за друго не мога да ви посъветвам.

Тука ще се поболеете с тия пусти евроценности
                Гледам да се въздържам, но пак ме дръпна за езика.
                Случващото се в Турция не се вписва в представите ти за законност, защото не познаваш Конституцията им. Същото се отнася и за другарите от ЕС. Те впрочем се снишкаха, докато стана ясно кой е "победител".
                Виж, янките отиграха ситуацията елегантно, както и Русия.
                Не се притеснявай за "ценностите" ви. Е сега, като почнат пак със смъртните наказания и нещата ще си дойдат на место.
                Виж, това със Сибир е типично евроценностно

---------- Post added at 20:08 ---------- Previous post was at 20:05 ----------

Първоначално публикувано от ecotronic Покажи съобщение
                Защо мислиш, че се разминават ценностите на Евпропа с избора на Порошенко?
                Прости му. Той просто не ги знае.
                Alfa Romeo 1.9 JTD 00 sigpic

Comment

• Първоначално публикувано от myato Покажи съобщение
                  Гледам да се въздържам, но пак ме дръпна за езика.
                  Случващото се в Турция не се вписва в представите ти за законност, защото не познаваш Конституцията им. Същото се отнася и за другарите от ЕС. Те впрочем се снишкаха, докато стана ясно кой е "победител".
                  Виж, янките отиграха ситуацията елегантно, както и Русия.
                  Не се притеснявай за "ценностите" ви. Е сега, като почнат пак със смъртните наказания и нещата ще си дойдат на место.
                  Много бързо успяхте и този път да построите фантастичните си теории.

Възхищавам ви се!

Аз понеже нямам опита с това да обяснавам личния си статус с друго освен - с личното си поведение, за разлика от вас, съм много слаб в тази дисциплина. Признавам

159 1.8 MPI
                  166 2.0 TS (ex)

Comment

Много бързо успяхте и този път да построите фантастичните си теории.

Възхищавам ви се!

Аз понеже нямам опита с това да обяснавам личния си статус с друго освен - с личното си поведение, за разлика от вас, съм много слаб в тази дисциплина. Признавам
                    Я обади къде е фантастиката?

Comment

• Защо пък ний да фащаме влака за Сибир, кой ви е дал право да се разпораждате с държавата.Ако Паси иска бази на САЩ в България това се негово желание, не на народа.Никой не иска да става цел на руски ракети, нито пък вижда прословутата руска заплаха.Само шепа платени политици вменяват на народа някакви ценности ,заплахи и т.н.Пак ти казвам, във военното дело от дълбока древност досега,няма случай когато една крепост е обсадена с цел отбрана.Винаги се прави с цел изтощение на ресурсите с последващо превземане и разграбване.Като гледам Русия е обградена от бази на НАТО.Когато Русия прави учения на собствена територия то това е провокация.Какво е когато държави нямащи обща граница с Русия правят учуния до нейните граници.Защо например САЩ не приемат натовски войски от Европа на своя територия да проведат учения, след като не е проблем щатски войски и техника да дойдат в Европа , не виждам причина икономически по-развитата Европа да има проблеми да прати войска и оборудване до САЩ.Не говоришм за девизии а за некви 4-5 000 човека и 10-тина танка.Ммм?Щото там няма кой да пуашат.Общо взето вече сте ми скучни събеседници защото всичките ви ценности издишат и веднага прибягвате до фащай влака за Сибир и минали събития.Аз живея сега не в миналото.

Comment

• Митак - инициираш референдум, бате, вместо да дращиш по форумите. Това е начинът, като си мислиш, че си прав, пък ние сме заблудените.

Като Слави, като Марешки и пр.

Кремъклийките отдавна отидоха на скрап.

159 1.8 MPI
                        166 2.0 TS (ex)

Comment

• Любо....честно ще ти кажа, за мене ти не си убеден евроатлантик.Според мене еуфорията по демокрацията която не обещаваха при тебе е по-силна и ти пречи да видиш реалността.Другия вариант е платен и даже и не допускам че би се поддал на такова нещо защото ще е много жалко.Но във всички случаи не си убедителен, както в техническата част, там със зубрене не стява явно ти е заложено.Тука обаче си зубрил.Не те карам да ставаш русофил просто искам да прогледнеш иначе ще си останеш/м най-ниско платените в ЕС, до края надяващи се на нещо което никага няма да се случи.Общо взето ще получаваме на час по лъжичка за да могат други да грабят с пълни шепи.Някой ден германците ще получават заплата за туй че са германци а ти ще бачкаш за тяхната заплата.

Comment

• Ма ти пак отказваш да вденеш.

На какъв език да ти го кажа, че да разбереш?

Ти наистина имаш възможността да направиш нещата такива, каквито ти смяташ, че трябва да бъдат, при условие, че освен теб, наистина повечето българи мислят като теб.

Тази ти възможност също произтича от ценностите до които е достигнала цивилизацията и в частност България и ЕС.

Тъй че няма що да се пенявиш на мен. Мен ме приеми за заблуден, за купен, за малоумен, ............за какъвто намериш за добре. Това няма да ти помогне да си решиш проблемите.

Тъй че действай по същество, вместо само да бръщолевиш.

159 1.8 MPI
                            166 2.0 TS (ex)

Comment

Ма ти пак отказваш да вденеш.

На какъв език да ти го кажа, че да разбереш?

Ти наистина имаш възможността да направиш нещата такива, каквито ти смяташ, че трябва да бъдат, при условие, че освен теб, наистина повечето българи мислят като теб.

Тази ти възможност също произтича от ценностите до които е достигнала цивилизацията и в частност България и ЕС.

Тъй че няма що да се пенявиш на мен. Мен ме приеми за заблуден, за купен, за малоумен, ............за какъвто намериш за добре. Това няма да ти помогне да си решиш проблемите.

Тъй че действай по същество, вместо само да бръщолевиш.
                              Нема кой да му хариже една партийка, та да кротне, ма нищо скоро ще почнат да ги дават на концесия, мое а го уредиш.

Comment

• Първоначално публикувано от myato Покажи съобщение
                                Нема кой да му хариже една партийка, та да кротне, ма нищо скоро ще почнат да ги дават на концесия, мое а го уредиш.
                                Още някое и друго кюфте метнато не по когото трябва и Боленчо ще го пенсионират и тогава Митре ще може да заеме неговото място

159 1.8 MPI
                                166 2.0 TS (ex)

Comment

Working...
                                X