Ай ся оправдания.Ми като нямат копирни умения да си измислят.
Известие
Collapse
No announcement yet.
Ще остане ли Русия, след 10 год. единствено убежище за християни?
Collapse
X
-
Науката си е хабсолютно конвертируема валута,всеки си има по нещо и си го търгува според пазара,военните и космическите технологии не правят изключение и когато има взаимна изгода -има и сделка.Но нас ни нема в целата схема.
Дори може да си спретнем клуб на бавноразвиващите се. Гледам има идеи и в тази посока.
Comment
-
Първоначално публикувано от Orm Покажи съобщениеНАТО ли ?!?!?!?!?
Но ако ми обещаят че ето тези ще ме нападат , съм за НАТО с двете ръце...
Comment
-
Първоначално публикувано от Orm Покажи съобщениеНо ако ми обещаят че ето тези ще ме нападат , съм за НАТО с двете ръце...
159 1.8 MPI
166 2.0 TS (ex)
Comment
-
Едно обективно мнение на българин живеещ повече от 12 години в Армения:
http://offnews.bg/news/Analizi_289/K...rm_628007.htmlAlfa Romeo 159 2.4 JTDm -200 алфистки коня+ 30/40/ до 50 тунинговани коня
Comment
-
Първоначално публикувано от ecotronic Покажи съобщениеБиологичните оръжия са забранени, бе перверзник!
---------- Post added at 11:11 ---------- Previous post was at 11:06 ----------
Първоначално публикувано от alfa racer GTA Покажи съобщениеЕдно обективно мнение на българин живеещ повече от 12 години в Армения:
http://offnews.bg/news/Analizi_289/K...rm_628007.htmlОсел Останется ослом, хотя осыпь его звездами;где должно действовать умом, он только хлопает ушами.................... Г.Державин
Comment
-
Първоначално публикувано от Orm Покажи съобщениеМа на това ли му викат биологично оръжие ?!?!? Край , аз съм първия защитник при биологична атака......
---------- Post added at 11:11 ---------- Previous post was at 11:06 ----------
Оффф... човек , този конфликт там е мпже би най сложният срещан до сега.... И Русия е неутрална понеже иска да си запази отношенията и с едните и с другите , САЩ пък още по зле , щото турците са първи приятели на азерите а Турция е в НАТО а в самият САЩ има много влиятелно арменско лоби. Армения и Азербаджан пък не са съгласни на никакви компромиси, военно решение не може да има пък щото азерите имат силна армия но пък както се видя от първата война , арменците по могат да воюват. И в крайна сметка става някаква каша.... Не знам как може да се потуши тоз конфликт..
Оправяне може да има само след тотална война и заличаването на Турция като държава.На където и да се въртиш, задника ти пак ще е отзад!
Интелектуален кръг БКАР.sigpic Няма тема, която да не превърнем в плюскане и пукница.
Comment
-
Първоначално публикувано от mordohy Покажи съобщениеНе може да се потуши. Конфликтът е заложен преди векове. Това е възел, който не се разплита, а се реже.
Оправяне може да има само след тотална война и заличаването на Турция като държава.
Не знаех че толкова арменци са воювали с наще , знаех само за Андраник дето се сражавал с арменците си при Варна.
Абе , горките си живеят заобиколени от всекви разновидности на турци и араби, имат една севрна граница с Грузия , ама аз доколко разбрах и те клонят към Азербаджан (логично , там има газ и нефт)Осел Останется ослом, хотя осыпь его звездами;где должно действовать умом, он только хлопает ушами.................... Г.Державин
Comment
-
Първоначално публикувано от ecotronic Покажи съобщениеАрменците, за разлика от нас, са доста по-задружен народ.
Трудно някой ще ги заличи.Осел Останется ослом, хотя осыпь его звездами;где должно действовать умом, он только хлопает ушами.................... Г.Державин
Comment
-
Първоначално публикувано от Orm Покажи съобщениеНе арменците бе, Армения. Колко му е Турция и Азербаджан да напънат от двете страни и .. готово , тя Армения е една трета от Бг. А най интересното е (са видях) че общо са 12-14 милиона народ от които само 3 милиона живеят в Армения....Тия неща не стават така в 21-ви век.
Да не забравяме, че измежду тези 9 - 11 милиона, пръснати из цял свят има и много влиятелни хора.
159 1.8 MPI
166 2.0 TS (ex)
Comment
-
Първоначално публикувано от ecotronic Покажи съобщениеНема се плашкаш!Тия неща не стават така в 21-ви век.
Да не забравяме, че измежду тези 9 - 11 милиона, пръснати из цял свят има и много влиятелни хора.Осел Останется ослом, хотя осыпь его звездами;где должно действовать умом, он только хлопает ушами.................... Г.Державин
Comment
-
Първоначално публикувано от Orm Покажи съобщениеИма и руска база там......с много чужди интереси да съществува.
Иначе - още лични впечатления от арменците.
Тъстът ми е арменец. Златен човек!
Тъщата - българка......брррррррррррр. че и русофил на всичкото отгоре.
159 1.8 MPI
166 2.0 TS (ex)
Comment
Comment