Ами с тия калашници виждам, че си на ръба.
Известие
Collapse
No announcement yet.
Ще остане ли Русия, след 10 год. единствено убежище за християни?
Collapse
X
-
Аз деца и жени нямам намерение да убивам, само продажници.Ако напиша М16 терорист ли ще съм.Пак нямате доводи и почвате с лъжите и интригите.
По-достойно е да си останеш с убежденията,отколкото
конюнктурно на стари години да "прогледнеш".
Alfa Romeo 156 1.8ts 1997 - ex.
Alfa Romeo 156 1.8ts 2001
Comment
-
Първоначално публикувано от dimitar_vd62 Покажи съобщениеАз деца и жени нямам намерение да убивам, само продажници.Ако напиша М16 терорист ли ще съм.Пак нямате доводи и почвате с лъжите и интригите.
---------- Post added at 22:12 ---------- Previous post was at 22:10 ----------
Първоначално публикувано от ecotronic Покажи съобщениеАми почвай с продажниците тогава. Щом хапчетата не помагат.Alfa Romeo 1.9 JTD 00 sigpic
Comment
-
Първоначално публикувано от ecotronic Покажи съобщениеКазах ви го и преди, ама тиквите ви са дебели, та не вдявате.
Да погледнете, какво става в Турция сега и пак си мислете за калашници и демокрация.
И понеже ни квалифицира като тикви, би ли ни светнал, кво става у Турция аджаба, щот есента още не е дошлаAlfa Romeo 1.9 JTD 00 sigpic
Comment
-
Първоначално публикувано от myato Покажи съобщениеВиж ся, тва за тиквите и кратуните са приказки за хора, дет са пили поне по една бира на обща маса, иначе е знак за известни липси.
И понеже ни квалифицира като тикви, би ли ни светнал, кво става у Турция аджаба, щот есента още не е дошла
Майтапя се.
Истината:
Според хората с калашниците, това си означава пълно щастие.
Щастливо уволнени университетски преподаватели, опандизени журналисти и интелигенти.......
Абе с две думи - щастие.
На този етап само можете да завиждате на турците и да си мечтаете за деня в който и вас ще ви споходи това щастие.
159 1.8 MPI
166 2.0 TS (ex)
Comment
-
Първоначално публикувано от ecotronic Покажи съобщениеВсе си мислех, че вече си разбрал, че Турция се върна с 50 г. в миналото и сега ще гледа ЕС и демократичния свят през крив макарон.
Майтапя се.
Истината:
Според хората с калашниците, това си означава пълно щастие.
Щастливо уволнени университетски преподаватели, опандизени журналисти и интелигенти.......
Абе с две думи - щастие.
На този етап само можете да завиждате на турците и да си мечтаете за деня в който и вас ще ви споходи това щастие.
Колкото до "щастието", то отдавна ни е налегнало.Alfa Romeo 1.9 JTD 00 sigpic
Comment
-
Първоначално публикувано от myato Покажи съобщениеМоже и склерозата да ме гони или просто да ми дрънкат семките, но май твърдеше друго в недалечното минало.
Колкото до "щастието", то отдавна ни е налегнало.
159 1.8 MPI
166 2.0 TS (ex)
Comment
-
Първоначално публикувано от dimitar_vd62 Покажи съобщениеОт ваша гледна точка всеки който не се дупи на новия ред е терорист.
За четири дни, два пъти се виждаха военни самолети да прелитат над градът. Познай защо го правят, къде отиват. Това не е от сега де, сега само се движат по ръба "братушките", миналата година най безцеремонно ни "прецапаха" над половината държава. Теб това те кефи, щото си патриот и мечтаеш за независимост, разбира се.
Скъпият ток ше го плащаме ако построим Белене, щото за мое изумление се оказа, че родните русофили и там са ни насадили. Излиза че и там няма окончателен договор.
Пак си чел между/през редовете явно.
И пак за щатите се хвана, дали ще си купуваш калашник, М16 или манлихер е все едно. Както виждаш, въобще не е необходимо огнестрелно оръжие, трябва ти само "здрав дух". Даже като носиш пушка, "изменниците" може да я видят и да се скрият.
Аз се преглеждам(макар и формално). Ти правил ли си го?Арфа Ромео 146 1.6 боксер
Comment
-
Да иде сега Миташки в Турция и да се пробва да пише по форумите, как не е доволен от властта и как иска да реши проблема с калашник в ръка......
И после да види, какъв бан в Диарбекир ще получи.
Ама - така е то. Много често започваш да цениш нещо чак, когато го загубиш.
159 1.8 MPI
166 2.0 TS (ex)
Comment
-
Първоначално публикувано от ivan dimitrov Покажи съобщениеОт МОЯ гледна точка, разликата м/у твоето и мисленето на "ония", дето колят, газят, взривяват и стрелят е само "богът" на който се кланяш. Ония викат - алах е велик, ти викаш - Путин е велик.
За четири дни, два пъти се виждаха военни самолети да прелитат над градът. Познай защо го правят, къде отиват. Това не е от сега де, сега само се движат по ръба "братушките", миналата година най безцеремонно ни "прецапаха" над половината държава. Теб това те кефи, щото си патриот и мечтаеш за независимост, разбира се.
Скъпият ток ше го плащаме ако построим Белене, щото за мое изумление се оказа, че родните русофили и там са ни насадили. Излиза че и там няма окончателен договор.
Пак си чел между/през редовете явно.
И пак за щатите се хвана, дали ще си купуваш калашник, М16 или манлихер е все едно. Както виждаш, въобще не е необходимо огнестрелно оръжие, трябва ти само "здрав дух". Даже като носиш пушка, "изменниците" може да я видят и да се скрият.
Аз се преглеждам(макар и формално). Ти правил ли си го?
Comment
-
Ко правим сега със съветският/руският "мирен атом"? - Вятърната енергия стана с 30% по-евтина от атомната : http://www.memoriabg.com/2016/07/29/...a-ot-atomnata/Alfa Romeo 159 2.4 JTDm -200 алфистки коня+ 30/40/ до 50 тунинговани коня
Comment
Comment