Известие

Collapse
No announcement yet.

Ще остане ли Русия, след 10 год. единствено убежище за християни?

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Чудим се Бат Бойко дали ще подобри рекорда на бай Тошо.И що не спрете да се месите в чужди работи.Това си е работа на сирийския народ.А и на всички е ясно че не Асад , нито Хюсеин нито Кадафи бяха причините.Истига с тия мантри за евроценности дето ги нарушавате всеки ден.Да видим Иран или Северна Корея ще е следващия полигон.
    По-достойно е да си останеш с убежденията,отколкото
    конюнктурно на стари години да "прогледнеш".
    Alfa Romeo 156 1.8ts 1997 - ex.
    Alfa Romeo 156 1.8ts 2001

Comment

• Аз пък се чудя, що никой не се меси във вътрешните работи на Германия, Франция или на която и да било друга цивилизована държава.

Според твоята логика, Митак, ако видиш един луд с картечница, не трябва да му се бъркаш в работата.

159 1.8 MPI
      166 2.0 TS (ex)

Comment

• Първоначално публикувано от dimitar_vd62 Покажи съобщение
        Чудим се Бат Бойко дали ще подобри рекорда на бай Тошо.И що не спрете да се месите в чужди работи.Това си е работа на сирийския народ.А и на всички е ясно че не Асад , нито Хюсеин нито Кадафи бяха причините.Истига с тия мантри за евроценности дето ги нарушавате всеки ден.Да видим Иран или Северна Корея ще е следващия полигон.
        Кои сме ние бе!? Тия дето ще ни мачкаш накуп!?
        Кои сте вие в такъв случай, или инак казанио - кой си ти!? Като е работа на Сирийският народ, що дири Путин там!?
        А-а-а, ясно! Путин отстоява общочовешките ценности. Червената петолъчка е неговата организация.
        Арфа Ромео 146 1.6 боксер

Comment

• Ми щото точно тия се месят в работите на другите.Изтървал си САЩ.И как по точно тоя луд с картечница плашеше САЩ и сие.Беше пратил войски на границата с Германия или в Мексиканския залив.Е сега си сърбайте попарата.

Comment

• А те щот малко попари надробиха руснаците с техните подръжки на "легитимни правителства", къде ли не, в т.ч. у нас.

159 1.8 MPI
            166 2.0 TS (ex)

Comment

• Първоначално публикувано от ivan dimitrov Покажи съобщение
              Кои сме ние бе!? Тия дето ще ни мачкаш накуп!?
              Кои сте вие в такъв случай, или инак казанио - кой си ти!? Като е работа на Сирийският народ, що дири Путин там!?
              А-а-а, ясно! Путин отстоява общочовешките ценности. Червената петолъчка е неговата организация.
              Путин е законно там по искане на законно избран президент.Да ти напомня, колкото и да не ти харесва.И аз да попитам кои сте вие че да решавате съдби на страни и народи и да ми натрапвате некви ценности дето демократично не сте ме попитали дали ги искам.Без разрешение на Конгреса, незачитайки Конституцията на САЩ и без резолюция на ООН, американският президент Тръмп де факто обяви война на Сирия – обстрелването на сирийската военна база до Хомс с ракети Томахоук и поне четири жертви е акт на война.Вие сте тия които поддържат едни лъжци.Излъгаха за Виетнам, излъгаха за Афганистан,за Ирак, Либия а сега и за Сирия.

Comment

Путин е законно там по искане на законно избран президент.Да ти напомня, колкото и да не ти харесва.И аз да попитам кои сте вие че да решавате съдби на страни и народи и да ми натрапвате некви ценности дето демократично не сте ме попитали дали ги искам.Без разрешение на Конгреса, незачитайки Конституцията на САЩ и без резолюция на ООН, американският президент Тръмп де факто обяви война на Сирия – обстрелването на сирийската военна база до Хомс с ракети Томахоук и поне четири жертви е акт на война.Вие сте тия които поддържат едни лъжци.Излъгаха за Виетнам, излъгаха за Афганистан,за Ирак, Либия а сега и за Сирия.
                Е аз пък да ти напомня, че и Т. Живков беше законен държавен глава преизбиран със 100 % мнозинство. Официално нямаше Белене и Скравена и 100% от населението твърдо го подкрепяше.

А там, където подкрепата не беше толкова убедителна, се появяваха едни танкове, ама само за да подържат закона.
                Last edited by ecotronic; d.m.y г., 23:34.

159 1.8 MPI
                166 2.0 TS (ex)

Comment

• Да кажеш нещо какво хубаво донесохте на "освободените" народи.Ма и ти гласува за бай Тошо нали и ся се пишеш демократ.Нали знайш кои са най-големите демократи.Кто ви хванат натясно и се фащате за СССР и бай Тошо.Ми такива е историята.Въпросът е след това какво прайм.То се вижда де.Аре стига тоя разговор е безкраен.Други ни решават съдбата.На запад да уточня.

Comment

• То е ясно, кой за кого е гласувал, другарю руски разузнавач.

159 1.8 MPI
                    166 2.0 TS (ex)

Comment

• Я някой да ми припони, Хитлер законно ли са го избрали!?
                      Хм, а дали Ердоган ще го "изберат" законно?
                      п.п.
                      Упс! Пропуск! Митре, беше попитан, обаче и "нас", "другите", питаха също.
                      Last edited by ivan dimitrov; d.m.y г., 00:14.

Comment

• Първоначално публикувано от ivan dimitrov Покажи съобщение
                        Я някой да ми припони, Хитлер законно ли са го избрали!?
                        Хм, а дали Ердоган ще го "изберат" законно?
                        И Сталин и Сталин!

- руки вверх!
                        - опустите одну руку.

- спасибо!

159 1.8 MPI
                        166 2.0 TS (ex)

Comment

• Първоначално публикувано от ecotronic Покажи съобщение
                          Виж ся....

Едни го наричат диктатор, други го наричат законно избран президент.

Както и да го наричаме, умният човек вижда, че от години наред Башар Асад се явява ябълката на раздора, заради която в тая страна вече камък върху къмък не остана.

Значи ако ще претендират затова, че ги е еня за Сирия, великите сили следва от там да започнат.
                          Да докажат легитимността на Асад, или да я отхвърлят.

Как се прави това? С избори се прави. Те се организират много по безболезнено отколкото всичко останало.
                          Многократно руснаците предлагаха бандитите да предадат оръжието си и да се проведат избори на който мнозинството да определи кой да управлява Сирия. Да ама тази където финансират бандюгите не искат защото ще им се прекъсне далаверата и скритите им намерения ще излязат наяве.

---------- Post added at 15:27 ---------- Previous post was at 15:22 ----------

Първоначално публикувано от ecotronic Покажи съобщение
                          Аз пък се чудя, що никой не се меси във вътрешните работи на Германия, Франция или на която и да било друга цивилизована държава.

Според твоята логика, Митак, ако видиш един луд с картечница, не трябва да му се бъркаш в работата.
                          Аз пък се чудя какво би се случило ако се появи въоръжена опозиция в тези така наречени цивилизовани държави. Сигурно цивилизовано ще ги обезвредят с всички позволени и непозволени средства.
                          И нещо друго, защо тези демократични СМИ нищо не казват за загиналите мирни жители в Мосул или там ги убиват демократично.

---------- Post added at 15:33 ---------- Previous post was at 15:27 ----------

Първоначално публикувано от ecotronic Покажи съобщение
                          И Сталин и Сталин!

- руки вверх!
                          - опустите одну руку.

- спасибо!
                          Ами саудитския принц, той колко е демократичен.
                          Last edited by pavlin; d.m.y г., 18:30.

Comment

• Първоначално публикувано от ecotronic Покажи съобщение
                            То е ясно, кой за кого е гласувал, другарю руски разузнавач.

И откъде ти е ясно?Ще се радвам да ми предоставиш доказателства.Дата час ,секция и т.н.За друго няма да споря.

Как така едно и също детенце е спасявано три пъти на различни места.Белите каски са нпо финасирано от САЩ -23 млн$/2016, Великобритания 32млн лири/2016 , Франция.Развиват дейноста си изключително на територията контролирана от "опозицията".Там не се допускат червения кръст и червения полумесец - дето пита Иван що Русия не пращала каски.Основен източник са на информация за Сирийската обсерватория за човешките права зад която стои Рами Абдул Рахман - опозиционер разбира се.От него Ройтерс "черпи" информация за "хим.атака" която после се тиражира от другите медии.Няма смисъл да обяснявам каква е целта на целия театър.

– Махмуд, къде са парчетата от реквизита, че ще се издъним пред камерите?
                            – Използвахме ги миналата седмица и ги забравихме
                            – Аллах Акбар
                            Attached Files
                            Last edited by dimitar_vd62; d.m.y г., 19:30.

Comment

• Първоначално публикувано от pavlin Покажи съобщение
                              Многократно руснаците предлагаха бандитите да предадат оръжието си и да се проведат избори на който мнозинството да определи кой да управлява Сирия.
                              Като се абстрахираме от цялата сложна конспирация, ти, Павлинчо, ако си един бандит (бунтовник), би ли приел такова предложение?

159 1.8 MPI
                              166 2.0 TS (ex)

Comment

И откъде ти е ясно?Ще се радвам да ми предоставиш доказателства.Дата час ,секция и т.н.За друго няма да споря.

Как така едно и също детенце е спасявано три пъти на различни места.Белите каски са нпо финасирано от САЩ -23 млн$/2016, Великобритания 32млн лири/2016 , Франция.Развиват дейноста си изключително на територията контролирана от "опозицията".Там не се допускат червения кръст и червения полумесец - дето пита Иван що Русия не пращала каски.Основен източник са на информация за Сирийската обсерватория за човешките права зад която стои Рами Абдул Рахман - опозиционер разбира се.От него Ройтерс "черпи" информация за "хим.атака" която после се тиражира от другите медии.Няма смисъл да обяснявам каква е целта на целия театър.

– Махмуд, къде са парчетата от реквизита, че ще се издъним пред камерите?
                                – Използвахме ги миналата седмица и ги забравихме
                                – Аллах Акбар
                                Нищо такова не съм питал. Питах какво правят руснаците там, ако това е работа на сирийският народ. Ти ми отговори че Путин бил тържествено поканен от демократично избран президент. Само дето след като руснаците са там, това вече не е вътрешен конфликт. Руснаците не са сирийци, просто не са. И те така, това вече не е вътрешен проблем на сирийският народ.

Comment

Working...
                                X