Известие

Collapse
No announcement yet.

Ще остане ли Русия, след 10 год. единствено убежище за християни?

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Първоначално публикувано от ecotronic Покажи съобщение
    Като се абстрахираме от цялата сложна конспирация, ти, Павлинчо, ако си един бандит (бунтовник), би ли приел такова предложение?
    Ами затова не трябва да се слушат бандитите.

---------- Post added at 22:59 ---------- Previous post was at 22:53 ----------

Първоначално публикувано от ivan dimitrov Покажи съобщение
    Нищо такова не съм питал. Питах какво правят руснаците там, ако това е работа на сирийският народ. Ти ми отговори че Путин бил тържествено поканен от демократично избран президент. Само дето след като руснаците са там, това вече не е вътрешен конфликт. Руснаците не са сирийци, просто не са. И те така, това вече не е вътрешен проблем на сирийският народ.
    По тази логика, след като в Германия има американски войски, вътрешните проблеми на германците не са вече само тяхни ами международни. Тогава руснаците спокойно могат да ги бомбардират от Калининград и това ще си е съвсем в реда на нещата.
    Абе странно как някои хора се опитват да носят от десет кладенеца вода че да си оправдаят обърканата си логика.

Comment

• https://www.youtube.com/watch?v=QPRGMkuW5G4

https://www.youtube.com/watch?v=t0koSUWBX9Q

https://www.facebook.com/MitoPalesti...1802803664584/
      Осел Останется ослом, хотя осыпь его звездами;где должно действовать умом, он только хлопает ушами.................... Г.Державин

Comment

• Първоначално публикувано от pavlin Покажи съобщение

---------- Post added at 22:59 ---------- Previous post was at 22:53 ----------

По тази логика, след като в Германия има американски войски, вътрешните проблеми на германците не са вече само тяхни ами международни. Тогава руснаците спокойно могат да ги бомбардират от Калининград и това ще си е съвсем в реда на нещата.
        Абе странно как някои хора се опитват да носят от десет кладенеца вода че да си оправдаят обърканата си логика.
        Ако Меркел започне с помощта на американските войски, да избива народа си, за да остане на власт, то да, защо не? Объркана е логиката, по която хем твърдите че това в вътрешен конфликт, в който никой не трябва да се меси, хем оправдавате руската намеса. В началото на операцията ми обяснявахте как Путин громи ИД там, а световните медии лъжат че бомбардира бунтовниците всъщност. Сега доводът е че той бил поканен там......
        И на мен ми е много странна, обърканата логика на някой хора.
        Арфа Ромео 146 1.6 боксер

Comment

• Коментар под една статия:

Драги млади хора, замислете се , докато не е късно. Лъжат ви и ще ви употребят и ще ви захвърлят като ненунжна стара носна кърпа. Така постъпиха с нас. Пълнят ви с омраза, измислят враг, манипулират ви. Ние бранехме социализма и мира и врага. В същото време се изнасяше революция и смърт по целия свят. Борехме се срещу империализма, ционизма, военнолюбието на Запада и нашите връстници се наживяха докато ние си останахме с борбата. Главните борци, престъпниците комунисти които ни лъгаха и заставяха да вършим това също се наживяха. Днес се влачим болни с нищожни пенсии и слушаме пак същите лъжи, но този път предназначени за вас. Не се оставяйте да ви лъжат.
          Павлинчо, ти защо си в САЩ а не Русия бре мамино-татиното?
          Alfa Romeo 159 2.4 JTDm -200 алфистки коня+ 30/40/ до 50 тунинговани коня

Comment

• Първоначално публикувано от ivan dimitrov Покажи съобщение
            Ако Меркел започне с помощта на американските войски, да избива народа си, за да остане на власт, то да, защо не? Объркана е логиката, по която хем твърдите че това в вътрешен конфликт, в който никой не трябва да се меси, хем оправдавате руската намеса. В началото на операцията ми обяснявахте как Путин громи ИД там, а световните медии лъжат че бомбардира бунтовниците всъщност. Сега доводът е че той бил поканен там......
            И на мен ми е много странна, обърканата логика на някой хора.
            Ами ако на Меркел и вкарат въоръжена опозиция отвън и тази опозиция завземе няколко важни градове и провинции в Германия какво мислиш би направила Меркел и съюзниците и.

---------- Post added at 05:48 ---------- Previous post was at 05:45 ----------

Първоначално публикувано от alfa racer GTA Покажи съобщение
            Коментар под една статия:

Павлинчо, ти защо си в САЩ а не Русия бре мамино-татиното?
            Абе, ти кой си ми, че да ти давам обяснения. Коментирай, ако има какво да кажеш и без лични въпроси ако може.
            Last edited by pavlin; d.m.y г., 08:52.

Comment

Някой да е казал противното?
              Цял свят вече знае, че легитимността на Асад е съмнителна.
              Само Русия не иска да го знае, защото така и изнася.

Не е нужно "бандитите" да се предадат преди да се проведат едни избори от които ще стане ясно, какво иска сирийският народ.

И в случай, че сирийският народ си избере друг президент, всеки, който вдигне оръжие срещу него наистина би бил бандит и съвсем законно следва да бъде изметен.

159 1.8 MPI
              166 2.0 TS (ex)

Comment

• Абе, ти кой си ми, че да ти давам обяснения. Коментирай, ако има какво да кажеш и без лични въпроси ако може.
                Не може!

Стана ми любимец и съм те нарочил.
                Alfa Romeo 159 2.4 JTDm -200 алфистки коня+ 30/40/ до 50 тунинговани коня

Comment

• Първоначално публикувано от ecotronic Покажи съобщение
                  Някой да е казал противното?
                  Цял свят вече знае, че легитимността на Асад е съмнителна.
                  Само Русия не иска да го знае, защото така и изнася.

Не е нужно "бандитите" да се предадат преди да се проведат едни избори от които ще стане ясно, какво иска сирийският народ.

И в случай, че сирийският народ си избере друг президент, всеки, който вдигне оръжие срещу него наистина би бил бандит и съвсем законно следва да бъде изметен.
                  Чекай малко. По тая логика, всички тука сме "бандити".
                  Имаше ли избори? Имаше.
                  Спечели ли ги Асад? Спечели ги. Точка по въпроса. Който не му отърва, чака следващите.
                  Аз обаждам ли се в НАТО да ни разбомбят, щото не съм гласувал за управляващите убостници?
                  Alfa Romeo 1.9 JTD 00 sigpic

Comment

• Първоначално публикувано от myato Покажи съобщение
                    Имаше ли избори? Имаше.
                    Спечели ли ги Асад? Спечели ги. Точка по въпроса. Който не му отърва, чака следващите.
                    Аз обаждам ли се в НАТО да ни разбомбят, щото не съм гласувал за управляващите убостници?
                    3 Х 7 с 90% подръжка. Това само Т. Живков го е постигал

Преди да пишаш приказки за наивници, ти предлагам да се поинтересуваш, кой президент и с колко печели избори в една демократична държава, има ли балотажи, няма ли и накрая, съпостави тези данни с тези в тоталитарните общества.

159 1.8 MPI
                    166 2.0 TS (ex)

Comment

• Първоначално публикувано от myato Покажи съобщение
                      Имаше ли избори? Имаше.
                      Като се опитвам да чета между редовете ,виждам си постъпил като добър християнин,а се пишеш атеист.Има нещо тук, Само не ме взимай на сериозно...

Comment

Ами ако на Меркел и вкарат въоръжена опозиция отвън и тази опозиция завземе няколко важни градове и провинции в Германия какво мислиш би направила Меркел и съюзниците и.
                        Когато това се случи, ще видим какво ще направи. Сега и вкарват невъоръжена опозиция, и май не и пуска зарин. Обаче ако вземе да я трови, лично ще пиша писмо на Путин да я бомби. Последно - какво твърдите? Това вътрешен проблем на сирийците ли е, или не?

Comment

• Ванка я кажи колко демократично постъпи Тръмп.И си набий в главата че Асад е законно избран президент на Сирия.И Путин е там по силата на договор за военна помощ.И да мрънкаш все тая.

До Любо! Настоявам на всеослушание да обявиш за кого съм гласувал и да приведеш необходимите доказателства
                          Last edited by dimitar_vd62; d.m.y г., 20:23.
                          По-достойно е да си останеш с убежденията,отколкото
                          конюнктурно на стари години да "прогледнеш".
                          Alfa Romeo 156 1.8ts 1997 - ex.
                          Alfa Romeo 156 1.8ts 2001

Comment

• Първоначално публикувано от dimitar_vd62 Покажи съобщение
                            Ати сигурен ли си че е имало химическа атака от Асад.
                            А ти сигурен ли си че не е имало? Въпросът какво търсят руснаците там си остава, независимо от тая атака. Първо беше уверен че бомбят ислямистите,че с ИД е свършено. Сега ми казваш, че законно избраният Асад, повикал руснаците на помощ, срещу тия които законно са го избрали. Ако е гражданска война, нито руснаците, нито американците имат работа там. Обаче е далеч по сложно.
                            Аз ли мрънкам?

Comment

• Не ми дреме за кого си гласувал.

Факт че се сополивиш по соц-а и плюеш по настоящето, означава, че тогава си живял по-добре отколкото сега.

Плюй си наволя. Ти живееш в демократична страна.

159 1.8 MPI
                              166 2.0 TS (ex)

Comment

• Ванка, за чий му е на Асад да трови хората с химическо оръжие при положение че всички са настроени срещу него.И освен това, сирийската армия е обстрелвала складове на враговете си и там как така са се оказали химически вещества никой не знае ...или не казва.Или въобще не е имало.Първо беше хлор, ами и у нас с хлор третират питейната вода и кенефите ма не го смятат за химическо оръжие.После беше зарин...само че обгазени със зарин не се спасяват с голи ръце, поради риск от отравяне на самите спасители.Някак си много бързо се появи това обвинение за химическа атака, запада естествено го подхвана и САЩ нанесоха удар,много бърз удар, или е планиран отрано или са магьосници в организирането му, нарушавайки конституцията си, пренебрегвайки Сената, ООН и всякакво международно право.И изведнъж всички онемяха, Германия и Белгия оттеглиха подкрепата си за САЩ в Сирия и Ирак,което не ме учудва, понеже евроатлантическите ценности се крепят на интереси не на принципи.Социалните мрежи гъмжат от снимки на "възкръснали" жертви и такива спасявани по няколко пъти на различни места.Виждал ли си стадо пуйки, като им свирнеш всички ти отвръщат .Ем тва сте.

Да те питам сега, понеже не ти е ясно Русия какво дири в Сирия, навярно си наясно къв го дирят САЩ там и най важното по силата на кой закон.И след като не им е удобен Асад, не можа ли всемогъщото ЦРУ, да плати некой друг милион да го гръмне някой от телохранителите му, еле да прати спецчастите си да го твлекат както стана с Обама Бин Ладен, вместо да разрушават цялата страна.Питам как точно са,засегнати американските интереси в Сирия, така каза Тръмп, не ма карай да ти търся линк, достатъчно умен си да си го намериш и сам.Не се ли изтърка вече тоя номер със химическите оръжия.Дори самите американци протестират срещу атаката в Сирия и искат тези пари да отиват за здравеопазване и социални помощи в собствената им страна.Ма тия неща не ги казват по нашите медии нали.Ако номера със Ирак мина сега вече на хората им стана ясно че всичко е прикритие на икономически и полититически интереси и всичко друго е фейк.

---------- Post added at 21:15 ---------- Previous post was at 21:06 ----------

Първоначално публикувано от ecotronic Покажи съобщение
                                Не ми дреме за кого си гласувал.

Факт че се сополивиш по соц-а и плюеш по настоящето, означава, че тогава си живял по-добре отколкото сега.

Плюй си наволя. Ти живееш в демократична страна.
                                Не се сополивя по соца, а по настоящето плюя защото не това което ни обещаха и нямам намерение пак да викам 45 години стигат...че наближават нещо.А с коментарите си за кого съм гласувал, намекваш че не съм гласувал за правилните хора....което наистина ми напомня за соца.Ма нали знайш - със стари курви нов бардак не се прави.Бивши курви няма.Поради тая причина теоретически няма за кого да гласувам, практически гласувах за ОП, само ДОСТ да не влезе и златния пръст да не е в ДПС.Да ти задоволя любопитството.
                                По-достойно е да си останеш с убежденията,отколкото
                                конюнктурно на стари години да "прогледнеш".
                                Alfa Romeo 156 1.8ts 1997 - ex.
                                Alfa Romeo 156 1.8ts 2001

Comment

Working...
                                X