Първоначално публикувано от ДТИванов
Покажи съобщение
Известие
Collapse
No announcement yet.
Ще остане ли Русия, след 10 год. единствено убежище за християни?
Collapse
X
-
Last edited by 546; d.m.y г., 17:09.
-
Първоначално публикувано от 546 Покажи съобщениеЕ ти ми счупи главата,Сив кардинал по Виденово време...Вацев бил голям ,хехе,Направо Кардинал - лейтенант.Човека е готин и не го омаскарявай с такива квалификации,не заслужава такова отношение. А,че е прав,прав е нал това му е работата,ма кат гледам,тук всички тая топла вода за която говори я знаем отдавна,че и малко се поувлича та при него направо става гореща ка отговара на въпросчетата за Америката. Тръмп да му прати некое шише да го почерпи,ма няма стане щот не е Сорос да фърля пари за глупости.
Comment
-
Първоначално публикувано от ДТИванов Покажи съобщениеЗащо да съм ти счупил главата? Провери, мисля, че и някъде по въпросния руски сайт пише до кога е бил член на ИБ на БСП и ако се не лъжа, шеф на политическия кабинет на премиера Виденов (за това последното не съм съвсем сигурен, но не ми се рови). Определено обаче е интелигентен и умен мъж. Това не значи, че приемам всичко, което е написал в анализа си. Напротив, доста от тезите му куцат според мен, но това е според мен разбира се.
А колкото до ИБ на БСП - тогава горе долу се усетиха,че са неподготвени и се стигна до идеята да се даде път на младите,а те се оказаха още по гола вода,въпреки ,че имаха желание държавата да е такава каквато ти се иска и на теб .Но това е положението,сега ще правим нещата по трудния начин.То за нас май друг вариант няма.Last edited by 546; d.m.y г., 21:52.
Comment
-
Първоначално публикувано от 546 Покажи съобщениеДе да имах акъла на българина,ама този който му идва отпосле- турска поговорка
Comment
-
-
Осел Останется ослом, хотя осыпь его звездами;где должно действовать умом, он только хлопает ушами.................... Г.Державин
Comment
-
-
Руски военен разузнавателен кораб се сблъска си
:
http://www.mediapool.bg/ruski-voenen...ews263173.html
отплаваха невредими ...Е'га ти
злобни, потопиха цял военен разузнавателен кораб на Руската федерация и си биха камшика
Alfa Romeo 159 2.4 JTDm -200 алфистки коня+ 30/40/ до 50 тунинговани коня
Comment
-
Флота им не е на ниво явно,но пък глей ква сила са сухопътните
http://everest.blog.bg/photos/177368...97857756_n.jpg
Comment
-
"Когато си умрял, ти не знаеш че си умрял... гадно е само за другите. Същото е и когато си глупав"
Дори и не се усещате колко сте жалки ....Last edited by Orm; d.m.y г., 03:45.Осел Останется ослом, хотя осыпь его звездами;где должно действовать умом, он только хлопает ушами.................... Г.Державин
Comment
-
Е дай са да се обиждаме..
Факт е ,че братушките претендират поне във военния сектор да са от водещите в света,а се дънят от време на време като пълни аматьори.Добре,че ония ракети не могат да литнат без Путин да разпореди ,щото възможността да провериш твърдението си лично щеше да бая вероятна.
Иначе да ти кажа една военна тайна- тук има някакво доволно въоръжено корабче на пристан,от флотата на нашите съюзници ,та тази вечер возих двама от екипажа и горещо се надявам да са били бръснаря и готвача,а да не са от истинските им военни,че дупе да ни е яко ,ако трябва да ни помагат такива при евентуален конфликт. Малко остана да им загрея вратлетата,ма викам да не зема да объркам нещо външната политика та ги пожалих.Last edited by 546; d.m.y г., 07:41.
Comment
-
Сигурно трябва доста да, че да се качиш на това ръждиво полско корито.
http://www.kchf.ru/ship/razvedka/liman.htmAlfa Romeo 1.9 JTD 00 sigpic
Comment
-
Първоначално публикувано от 546 Покажи съобщениеЕ дай са да се обиждаме..
Факт е ,че братушките претендират поне във военния сектор да са от водещите в света,а се дънят от време на време като пълни аматьори.Добре,че ония ракети не могат да литнат без Путин да разпореди ,щото възможността да провериш твърдението си лично щеше да бая вероятна.
Иначе да ти кажа една военна тайна- тук има някакво доволно въоръжено корабче на пристан,от флотата на нашите съюзници ,та тази вечер возих двама от екипажа и горещо се надявам да са били бръснаря и готвача,а да не са от истинските им военни,че дупе да ни е яко ,ако трябва да ни помагат такива при евентуален конфликт. Малко остана да им загрея вратлетата,ма викам да не зема да объркам нещо външната политика та ги пожалих.
И за това викам че е малоумно мъже на по 50 да се правят на третокласници.
Или пък ония другия, видял 3-4 снимки на руски простаци, дето им се смеят сямите руснци, и готово - Нова мода в РусияОсел Останется ослом, хотя осыпь его звездами;где должно действовать умом, он только хлопает ушами.................... Г.Державин
Comment
Comment