Известие

Collapse
No announcement yet.

Ще остане ли Русия, след 10 год. единствено убежище за християни?

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Първоначално публикувано от ecotronic Покажи съобщение
    Виноват!

Шъ са попрая. Оттук насетне започвам зорко да търся всичко хамериканско що става за майтап.

Ей ся таман щях да се смея на F35, ма той пък Митака, каза, че можел да лети.

А,не може така! За Големия Брат само добро!
    Туй дет летело не е за нас,щот с паричките за две ескадрили Ф-35 Бат Бойко ще ни напраи и второкласните пътища на магистрали,а В.Симеонов на всеки стълб по границата ще тури и по един ротвайлер.
    Първоначално публикувано от dimitar_vd62 Покажи съобщение
    .....
    А и още една радостна новина, България е извадена от всички транзитни газови трасета.

.
    Я раздуй за какво иде реч,че не съм в час.
    Нал газов хъб щяхме да ставаме? Или италянците са изобретили добив от нови алтернативни източници на енергия?
    Last edited by 546; d.m.y г., 22:25.

Comment

• Първоначално публикувано от Orm Покажи съобщение
      Трима други другари се забавляваха , та не знам ти защо се включи към групичката и гордо узурпира званието "ЖАЛЪК".....
      А това че искам нещо си да се връща (онееези години) това са ваши измишльотини. А чистачките , до сега някои си ги вадят вечер А тия дет не го правят да благодарят на комунистическия Китай
      Включих се, понеже не споделям възгледите ти. Аз твърдо съм еврогей(понеже обобщаваш), съответно съм и жалък.
      Все тая.
      А като не искаш да се връща "онова", даваш ли си сметка че Путин е "Последният Мохикан", на тая система? И подръжниците му, къде явно, къде не, все на там дърпат?
      Тия си прибират чистачките по навик(втора природа), то и аз два дни в годината ги прибирам и сега(да не замръзнат).
      На Митака НИКОГА не са му крали чистачките. Аз лъжа!
      Арфа Ромео 146 1.6 боксер

Comment

• Първоначално публикувано от ivan dimitrov Покажи съобщение
        Включих се, понеже не споделям възгледите ти. Аз твърдо съм еврогей(понеже обобщаваш), съответно съм и жалък.
        Все тая.
        А като не искаш да се връща "онова", даваш ли си сметка че Путин е "Последният Мохикан", на тая система? И подръжниците му, къде явно, къде не, все на там дърпат?
        Тия си прибират чистачките по навик(втора природа), то и аз два дни в годината ги прибирам и сега(да не замръзнат).
        На Митака НИКОГА не са му крали чистачките. Аз лъжа!
        Еврогейове не съм ви наричал никога, защото знам че въпреки че се правите на западняци, и защитавате всякви перврзии, дълбоко в себе си сте все още почтенни хора - резултат на оноваааааа образование и култура.
        Не съм съгласен за Путин и Русия, защото всички обвинения на запада са голословни, те просто ти казват - "това е факт, вярвайте ни, имаме информация от надежден източник". Гледам руски предавания на живо, където има представители на всякакви националности и възгледи и ги дават в пряк ефир. Украинците , например, по най големата руска телевизия изливат тонове помия в адрес на Русия, и нищо, живи и здрави са. Няколко пъти помолих колегите за някой западен аналог на такова предаване - нямам за сега отговор. За последните 3 години не видях едно твърдение на CNN, BBC и разните там цици-та, подкрепени с факти. За това пък видях томове изписани лъжи и то такива лъжи. Путин може да е крал , не знам , това е проблем на руснаците, но за външната политика не съм видял някакво агресивно действие на Русия не предизвикано от западните амбиции и апетити....
        Осел Останется ослом, хотя осыпь его звездами;где должно действовать умом, он только хлопает ушами.................... Г.Державин

Comment

Еврогейове не съм ви наричал никога, защото знам че въпреки че се правите на западняци, и защитавате всякви перврзии, дълбоко в себе си сте все още почтенни хора - резултат на оноваааааа образование и култура.
          Не съм съгласен за Путин и Русия, защото всички обвинения на запада са голословни, те просто ти казват - "това е факт, вярвайте ни, имаме информация от надежден източник". Гледам руски предавания на живо, където има представители на всякакви националности и възгледи и ги дават в пряк ефир. Украинците , например, по най големата руска телевизия изливат тонове помия в адрес на Русия, и нищо, живи и здрави са. Няколко пъти помолих колегите за някой западен аналог на такова предаване - нямам за сега отговор. За последните 3 години не видях едно твърдение на CNN, BBC и разните там цици-та, подкрепени с факти. За това пък видях томове изписани лъжи и то такива лъжи. Путин може да е крал , не знам , това е проблем на руснаците, но за външната политика не съм видял някакво агресивно действие на Русия не предизвикано от западните амбиции и апетити....
          Е, утре ще се върна назад във времето, и ако не намеря употребено от теб определението "еврогейове", съвсем официално и тържествено ще се извиня.
          Никкога не съм защитавал НИКАКВИ перверзии. Съзнавам че това е доста разтегливо понятие. Понятието - морал, е не по малко еластично. За да избегнем недоразумения - хомосексуализмът, за мен е противоестествен, точно колкото и комунизмът. Да, съществуват животни практукуващи ги, но това са изключения от правилото. Аз не съм типичен възпитаник на "онова" общество. Със сигурност е оставило отпечатък в мен, но зрелият ми живот "хвана" само "щастливият" му завършек. Не се отричам от миналото си, но имах възможност да избера, дали да се специализирам в нещо, или да бъда всестранно развита личност(специалист по всичо и нищо). Друг е въпросът, колко правилен е бил изборът ми. Не питай!
          Кои обвинения на западът намираш голословни? Не беше ли едно от първите неща, които направи Путин, да национаслизира няколко предприятия?
          Крим независим ли е, или се "приобщи" към РФ? Не се ли радвахте, когато американците "се насраха" на Кук?
          Мислиш ли че сега ще опитат отново да докарат разстройство, на хамериканците при поредното планирано учение?
          Аз следя новините по България он еър и е пълно с плюещи по управленците. А сме на последно място по свобода на словото. И няма загинали. Инак, някъде по безбройните канали, има предаване, дето претендира да е риалити, а е очевадно че е режисирано, та.......

Comment

• Кат стана дума за CNN оня ден дъвчеха ,че в Афганистан талибаните са се преориентирали напоследък към руски пушкала. Дали си ги купуват или са им подарък,как мислиш,а Ормчо?
            Last edited by 546; d.m.y г., 23:56.

Comment

• Първоначално публикувано от 546 Покажи съобщение
              Кат стана дума за CNN оня ден дъвчеха ,че в Афганистан талибаните са се преориентирали напоследък към руски пушкала. Дали си ги купуват или са им подарък,как мислиш?
              Аааааако се окажат наше производство(пак), отново западът ще е виновен, щото не се е намесил. Инак е виновен когато се меси, но както вече стана въпрос - всяко правило си има изключения.

Comment

• То ако са наши ,щяха да го съобщят по руските медии.
                Абе наши,ваши няма,важното е оборот да става си мисля.
                Тия там като не щат да се кефят на Слънцето,що да не им помогнем да се озоват на по- добро място.
                Last edited by 546; d.m.y г., 00:37.

Comment

• Първоначално публикувано от ivan dimitrov Покажи съобщение
                  Е, утре ще се върна назад във времето, и ако не намеря употребено от теб определението "еврогейове", съвсем официално и тържествено ще се извиня.
                  Никкога не съм защитавал НИКАКВИ перверзии. Съзнавам че това е доста разтегливо понятие. Понятието - морал, е не по малко еластично. За да избегнем недоразумения - хомосексуализмът, за мен е противоестествен, точно колкото и комунизмът. Да, съществуват животни практукуващи ги, но това са изключения от правилото. Аз не съм типичен възпитаник на "онова" общество. Със сигурност е оставило отпечатък в мен, но зрелият ми живот "хвана" само "щастливият" му завършек. Не се отричам от миналото си, но имах възможност да избера, дали да се специализирам в нещо, или да бъда всестранно развита личност(специалист по всичо и нищо). Друг е въпросът, колко правилен е бил изборът ми. Не питай!
                  Кои обвинения на западът намираш голословни? Не беше ли едно от първите неща, които направи Путин, да национаслизира няколко предприятия?
                  Крим независим ли е, или се "приобщи" към РФ? Не се ли радвахте, когато американците "се насраха" на Кук?
                  Мислиш ли че сега ще опитат отново да докарат разстройство, на хамериканците при поредното планирано учение?
                  Аз следя новините по България он еър и е пълно с плюещи по управленците. А сме на последно място по свобода на словото. И няма загинали. Инак, някъде по безбройните канали, има предаване, дето претендира да е риалити, а е очевадно че е режисирано, та.......
                  За голословните обвинения на запада - примери колко искаш, като почнеш от шишенцето на Колин Пауъл, минеш през процеса над Милошевич и стигнеш до сваления самолет над Украйна, "убийствата" на Путин и химическото оръжието на Башар Асад. Ако знаеш за предоставени доказателства.... моля да ми ги покажеш.
                  А за действията на Путин, като ги подредиш нещата в хронологичен ред , ще видиш че нещата , които си написал са следствие а не причина. Национализира предприятия , защото те се източваха преди това, Крим се присъедини към Русия , защото заплашиха базата, а Кук се понаака също в Черно море а не в Карибско.
                  Колкото и да търсиш, не можеш да намериш пример от 91-ва година насам пример за непредизвикана руска агресия някъде по света. Те винаги играят втори номер (голяма грешка според мен), тоест - отговарят !!!

---------- Post added at 21:34 ---------- Previous post was at 21:32 ----------

Първоначално публикувано от 546 Покажи съобщение
                  Кат стана дума за CNN оня ден дъвчеха ,че в Афганистан талибаните са се преориентирали напоследък към руски пушкала. Дали си ги купуват или са им подарък,как мислиш,а Ормчо?
                  Че кога талибаните са използвали нещо друго освен калашников ?!?!?!?
                  Иначе не руски а съветски пушкала се изнасят в момент от Украйна. В момента "патриотите" са заети с това - плячкосване и разграбване ..... нормалния европейски път дет се вика
                  Осел Останется ослом, хотя осыпь его звездами;где должно действовать умом, он только хлопает ушами.................... Г.Державин

Comment

То ако са наши ,щяха да го съобщят по руските медии.
                    Ами то това доста по късно става ясно. Първо се вика - ураааа, после - упс.
                    Нещо като Великобритания и брекзит. Което пък е като на бай Пешо мерцедеса - то не било мерцедес, ами москвич, и не го е купил ами го е продал, но да, вярно е.

---------- Post added at 00:38 ---------- Previous post was at 00:36 ----------

Първоначално публикувано от Orm Покажи съобщение
                    За голословните обвинения на запада - примери колко искаш, като почнеш от шишенцето на Колин Пауъл, минеш през процеса над Милошевич и стигнеш до сваления самолет над Украйна, "убийствата" на Путин и химическото оръжието на Башар Асад. Ако знаеш за предоставени доказателства.... моля да ми ги покажеш.
                    А за действията на Путин, като ги подредиш нещата в хронологичен ред , ще видиш че нещата , които си написал са следствие а не причина. Национализира предприятия , защото те се източваха преди това, Крим се присъедини към Русия , защото заплашиха базата, а Кук се понаака също в Черно море а не в Карибско.
                    Колкото и да търсиш, не можеш да намериш пример от 91-ва година насам пример за непредизвикана руска агресия някъде по света. Те винаги играят втори номер (голяма грешка според мен), тоест - отговарят !!!
                    Ти северен елен виждал ли си? Е, нищо общо!

Comment

• Май обърка пословицата.....

Comment

....

Че кога талибаните са използвали нещо друго освен калашников ?!?!?!?
                        Иначе не руски а съветски пушкала се изнасят в момент от Украйна. В момента "патриотите" са заети с това - плячкосване и разграбване ..... нормалния европейски път дет се вика
                        Няма такова нещо като плячкосване и разграбване,казва се Преразпределение.
                        По едно време братушките се жалваха,че им свалят вертолетите,а това няма ка да стане с калашников или РПГ. А сега муджахидините пълнят количката на другия щанд. Дето вика попа" Неведоми са пътищата Господни" .Руснаците да не са по-тъпи ,в края на краищата се оказва ,че са едни добри християни и те.
                        Last edited by 546; d.m.y г., 01:06.

Comment

• ето за това говорим. The Sun излиза със заглавие расизъм в Русия на мач на Динамо Киев и Шахтьор......

След 2 дена си оправя заглавието (може дори да са се извинили)

https://www.thesun.co.uk/video/footb...khtar-donetsk/

Но за редовния грейт британец, който не знае география, статията вече е излязла и е направила нужното впечатление. той си прави изода Руснаците са расисти !
                          Както и за самолета - Руснаците са го свалили , и след това 2-3 години разследване , и дори да докажат че не са те, тяхното стадо вече знае че Путин е винове.... Такива примери хиляди...

Comment

Май обърка пословицата.....
                            Въобще не съм. То е виц. И не, не съм сбъркал.
                            Първо - понятието - "източване" на частна фирма не съществува.
                            Второ - ако ще и на Марс да е, международното право си е право.
                            Трето - базата не беше руска а украинска, заплахата дойде от "газовата война". М/у другото, в нещо подобно много им се иска да ни вкарат и нас(на путинофилите).
                            Четвърто - нямам никаква представа за какво шишенце става въпрос
                            Пето - какво за Милошевич? Оправдаха го. Западните медии мълчат по въпроса, но пък италиански медии "ни осведомяват", според сайтовете завършващи на .ru. Е, като преместиш Италия "на изток", тогава повдигай въпросът. За мен е ясно - косовари се давеха в надуваеми лодки, в опит да "спасят кожата". Или "високият морал" изключва различните!?
                            Ти северен елен виждал ли си!? Нищо общо!

Comment

Няма такова нещо като плячкосване и разграбване,казва се Преразпределение.
                              По едно време братушките се жалваха,че им свалят вертолетите,а това няма ка да стане с калашников или РПГ. А сега муджахидините пълнят количката на другия щанд. Дето вика попа" Неведоми са пътищата Господни"
                              А , ти за тия пушкала говориш.... да , така беше със стингърите.
                              Лесно се определя, гори един склад военен (като при нас) и после терористите с оръчия с Бг етикети. В Украйна в момента е рай за търговия ... сори за ПРЕРАЗПРЕДЕЛЕНИЕ на складирани съветски екземпляри....

---------- Post added at 22:10 ---------- Previous post was at 22:05 ----------

Първоначално публикувано от ivan dimitrov Покажи съобщение
                              Въобще не съм. То е виц. И не, не съм сбъркал.
                              Първо - понятието - "източване" на частна фирма не съществува.
                              Второ - ако ще и на Марс да е, международното право си е право.
                              Трето - базата не беше руска а украинска, заплахата дойде от "газовата война". М/у другото, в нещо подобно много им се иска да ни вкарат и нас(на путинофилите).
                              Четвърто - нямам никаква представа за какво шишенце става въпрос
                              Пето - какво за Милошевич? Оправдаха го. Западните медии мълчат по въпроса, но пък италиански медии "ни осведомяват", според сайтовете завършващи на .ru. Е, като преместиш Италия "на изток", тогава повдигай въпросът. За мен е ясно - косовари се давеха в надуваеми лодки, в опит да "спасят кожата". Или "високият морал" изключва различните!?
                              Ти северен елен виждал ли си!? Нищо общо!
                              А понятието частна фирма източва богатствата на държавата? Съществува ли ? Говорим за подаръците на Горбачев и Елцин.
                              Естествено че нямаш представа защо почна войната в Ирак.
                              А милошевич го оправдаха и сега си живее щасливо.... а , не , първо май го обвиниха , е...ха майката на Сърбия , оправдаха го и го убиха.... супер, мега - европейско...
                              Last edited by Orm; d.m.y г., 01:30.

Comment

• Ще стигнем накрая до Голямото зелено Чудовище,дето нито е Руско,нито Американско или Европейско. Май всички му се кланят,даже и тия дето си мислят ,че Аллах е велик. Накъдето и да погледне човек,се едно и също. Пълна тъпня според мен. По разумни ми се виждат цивилизациите на мравките и пчеличките.

Comment

Working...
                                X