Известие

Collapse
No announcement yet.

Ще остане ли Русия, след 10 год. единствено убежище за християни?

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Не го приемай толкова лично, другарю американски разузнавач.

159 1.8 MPI
    166 2.0 TS (ex)

Comment

• Как да не го приемам лично като говорите за моя кораб и сте снимали моята ладичка с Путин на капака......
      А да не говорим че и добитъка в другия кораб също беше мой....
      Осел Останется ослом, хотя осыпь его звездами;где должно действовать умом, он только хлопает ушами.................... Г.Державин

Comment

• Първоначално публикувано от Orm Покажи съобщение
        Е виж ние нито веднъж не сме. Нито загубен самолет имаме, нито кораб, нито трактор.
        Е как да не сме? Един не остана

Първоначално публикувано от Orm Покажи съобщение
        Как да не го приемам лично като говорите за моя кораб и сте снимали моята ладичка с Путин на капака......
        А да не говорим че и добитъка в другия кораб също беше мой....
        Радвай са, че не са отишли хайванчетата бъдява.
        Alfa Romeo 1.9 JTD 00 sigpic

Comment

• Първоначално публикувано от myato Покажи съобщение
          Не е измислица, но едва ли някой, от тук пишещите го е живял.
          И много други гадости не са измислица, но живелите ги не търсиха реванш. От "Войнишкото възстание" до 1946г. България е във фактическа гражданска война. "Диктатурата на пролетариата" поставя края и, разбира се по нелицеприятен начин.
          Сега отново "воюваме" помежду си. В това време ни яздят и довършват като нация, основно местни сатрапи.
          Докторе, преживях го на живо.
          Майка ми беше много красива жена.
          Бях малък, но събитието ми се запечата дълбоко.
          Носеше черна пола, на претенциозната дължина от четири пръста над коляното. Малко жени си я позволяват тая дължина. Бяхме на площада, а от някъде изникна вуйчо ми. Гушна я, а тя го целуна по главата. Бяха си много близки цял живот.
          От някъде изскочиха милиционери, вдигнаха и полата и ѝ удариха на бедрото червен печат.
          Това пред очите ми.
          После дядо ми преби с пистолета си двамата "герои", но от тогава нещо се пречупи в мене.
          Винаги като видех милиционер и исках да го бия с дядовия пищов.
          Ето как кармата ми си отмъсти и станах милиционер.
          После разбрах, защо са слагали печатите.
          Ако и сега го въведат, че разбера напълно двамата чекиджии. А бяха такива, защото не обясниха на дядо ми, че са сгрешили, а му се "издървиха".
          Иначе принципът го е измислил Адолф Алюизович.
          Last edited by mordohy; d.m.y г., 17:47. Основание: юзерът цял ден кара ролкови кънки и сега лекува с ракийка натъртения задник!
          На където и да се въртиш, задника ти пак ще е отзад!
          Интелектуален кръг БКАР.sigpic Няма тема, която да не превърнем в плюскане и пукница.

Comment

• Първоначално публикувано от mordohy Покажи съобщение
            Докторе, преживях го на живо.
            Майка ми беше много красива жена.
            Бях малък, но събитието ми се запечата дълбоко.
            Носеше черна пола, на претенциозната дължина от четири пръста над коляното. Малко жени си я позволяват тая дължина. Бяхме на площада, а от някъде изникна вуйчо ми. Гушна я, а тя го целуна по главата. Бяха си много близки цял живот.
            От някъде изскочиха милиционери, вдигнаха и полата и ѝ удариха на бедрото червен печат.
            Това пред очите ми.
            После дядо ми преби с пистолета си двамата "герои", но от тогава нещо се пречупи в мене.
            Винаги като видех милиционер и исках да го бия с дядовия пищов.
            Ето как кармата ми си отмъсти и станах милиционер.
            После разбрах, защо са слагали печатите.
            Ако и сега го въведат, че разбера напълно двамата чекиджии. А бяха такива, защото не обясниха на дядо ми, че са сгрешили, а му се "издървиха".
            Иначе принципът го е измислил Адолф Алюизович.
            Това го имаше и по късно бе! Аз като бях юнуша бледен, на входа на Морската Градина, групичка "отрядници" на ОФ, раздаваха "морал" щедро.
            Намаляха ми поведението заради дълга коса, веднъж и заради системно не носене на униформа в.......училище. За неизвинените отсъствия, си бяха прави да ми намалят поведението. Иначе "другарите" бяха мнооого морални. Няма да ми стигне сървара на който е качен сайта, да опиша колко мнооооого морални бяха. То те и сега са толкова морални де. Въобще, ляво ориентираните хора са все много морални. В Румъния например, след като видяха че ако не спазваш правилата и крадеш те опандизват, съвсем морално решиха да сменят правилата. Не мина номерът, щото Румъния не е България. Но пък инак - тук демокрацията е виновна, отне им много........
            Тука некъв младеж, дето не е виждал и казарма вероятно, ми казва че съм бил жалък. Щото видите ли - Руското оръжие е непобедимо. Ами.... добре! От сърце Ви пожелавам "другарю" Орм, да ви се сбъднат мечтите, и да поживеете в системата за която бленувате. Половината ми живот мина в "светлото бъдеще", още няколко години ще устискам. Струва си, за да видят диванета като теб, колко е хубаво.
            Арфа Ромео 146 1.6 боксер

Comment

• Ти пък на такива не служили в казармата гейове ли се връзваш ???

Иначе щедро лепят наляво и надясно етикети "еврогейове", ама не осъзнават, че меките неслужили в кармата китките са самите те според собственото си самоопределение...
              Alfa Romeo 159 2.4 JTDm -200 алфистки коня+ 30/40/ до 50 тунинговани коня

Comment

• Преди доста време в някоя от темите споменах че в Македония се подготвят размирици, Лавров дори уточни че се готви и подялба на Македония между България и Албания.Заявихте че това е руска, че съм истерясъл... пропаганда.http://tass.ru/politika/3436406 Е, случи се.Дано не се стигне до поредната подялба, макар да нямам нищо против да присъединим малко свежа кръв.И без туй съм за Балкански съюз със Сърбия и Македония.Юесей и ЕС естествено подкрепиха "правилния избор".
                Иначе, поздравления, американското чудо показа че може да лети, ако най новият им самолет не може да впечатли за къф да им купуваме старите боклуци.Дано поне да е Грипен, новия, че гледам прислугата пак почна да шушне за комисиони в неправилния джоб.
                А и още една радостна новина, България е извадена от всички транзитни газови трасета.
                п.п.Най-добрата защита от НАТО е да си член на НАТО.

.
                Attached Files
                По-достойно е да си останеш с убежденията,отколкото
                конюнктурно на стари години да "прогледнеш".
                Alfa Romeo 156 1.8ts 1997 - ex.
                Alfa Romeo 156 1.8ts 2001

Comment

• Първоначално публикувано от ivan dimitrov Покажи съобщение
                  Тука некъв младеж, дето не е виждал и казарма вероятно, ми казва че съм бил жалък. Щото видите ли - Руското оръжие е непобедимо. Ами.... добре! От сърце Ви пожелавам "другарю" Орм, да ви се сбъднат мечтите, и да поживеете в системата за която бленувате. Половината ми живот мина в "светлото бъдеще", още няколко години ще устискам. Струва си, за да видят диванета като теб, колко е хубаво.
                  Хех, отдавна не са ме наричали младеж.... мерси за което.
                  Иначе пак си чел но не си разбрал.... Отдавна съм спрял да определям кое оръжие е по-непобедимо, защото няма смисъл , винаги има по-по и най-най... Не си разбрал най важното обаче, че жалките ви опити да определяте цяла държава с няколко картинки или с някакъв нещастен случай са ЖАЛКИ !!!! Винаги са падали самолети и са потъвали кораби, дори понякога са потъвали и самолети (е виж за паднали кораби не съм чувал), и то не само руски , а всякакви. И само наши не са , щото ги нямаме. ЖАЛКИ са опитите ви да се смеете на държава , която има толкова кораби самолети влакове и танкове че едва ли ще се поберат на територията на Бг, при положение че нашата най нова техника (военна или гражданска) е , сигурно, новия джип на Бойко....
                  Last edited by Orm; d.m.y г., 21:26.
                  Осел Останется ослом, хотя осыпь его звездами;где должно действовать умом, он только хлопает ушами.................... Г.Державин

Comment

Това го имаше и по късно бе! Аз като бях юнуша бледен, на входа на Морската Градина, групичка "отрядници" на ОФ, раздаваха "морал" щедро.
                    Намаляха ми поведението заради дълга коса, веднъж и заради системно не носене на униформа в.......училище. За неизвинените отсъствия, си бяха прави да ми намалят поведението. Иначе "другарите" бяха мнооого морални. Няма да ми стигне сървара на който е качен сайта, да опиша колко мнооооого морални бяха. То те и сега са толкова морални де. Въобще, ляво ориентираните хора са все много морални. В Румъния например, след като видяха че ако не спазваш правилата и крадеш те опандизват, съвсем морално решиха да сменят правилата. Не мина номерът, щото Румъния не е България. Но пък инак - тук демокрацията е виновна, отне им много........
                    Ванка, брада нося от уволнението си през 83 година.И никой не ме е стригал, носех дънки в гимназията под тъмно синьото сако и никой не ми е намалявал поведението.Косата също ми беше въздлъжка но и тя не пречеше...кой не скача е червен.Още няколко години ще устискаш да викаш за втори път 45 години стигат...кой не скача е червен.
                    По-достойно е да си останеш с убежденията,отколкото
                    конюнктурно на стари години да "прогледнеш".
                    Alfa Romeo 156 1.8ts 1997 - ex.
                    Alfa Romeo 156 1.8ts 2001

Comment

• Първоначално публикувано от alfa racer GTA Покажи съобщение
                      Ти пък на такива не служили в казармата гейове ли се връзваш ???

Иначе щедро лепят наляво и надясно етикети "еврогейове", ама не осъзнават, че меките неслужили в кармата китките са самите те според собственото си самоопределение...
                      Сигурно твоите "не служили" роднини са гейове , ама това не значи че всички са така.

Comment

.......ЖАЛКИ са опитите ви да се смеете на държава , която има толкова кораби самолети влакове и танкове че едва ли ще се поберат на територията на Бг, при положение че нашата най нова техника (военна или гражданска) е , сигурно, новия джип на Бойко....
                        Никой не се смее на Русия. Смеем се на простотията, пък била тя и в Русия.

Останалото е в твоята глава.

159 1.8 MPI
                        166 2.0 TS (ex)

Comment

• Първоначално публикувано от ecotronic Покажи съобщение
                          Никой не се смее на Русия. Смеем се на простотията, пък била тя и в Русия.

Останалото е в твоята глава.
                          Да да, нещо не те видяхме, за тия няколко години, да се посмееш над американската простотия... ма нема , те са перфектни и носят мир и демокрация на децата....

Comment

Да да, нещо не те видяхме, за тия няколко години, да се посмееш над американската простотия... ма нема , те са перфектни и носят мир и демокрация на децата....
                            Виноват!

Шъ са попрая. Оттук насетне започвам зорко да търся всичко хамериканско що става за майтап.

Ей ся таман щях да се смея на F35, ма той пък Митака, каза, че можел да лети.

159 1.8 MPI
                            166 2.0 TS (ex)

Comment

Хех, отдавна не са ме наричали младеж.... мерси за което.
                              Иначе пак си чел но не си разбрал.... Отдавна съм спрял да определям кое оръжие е по-непобедимо, защото няма смисъл , винаги има по-по и най-най... Не си разбрал най важното обаче, че жалките ви опити да определяте цяла държава с няколко картинки или с някакъв нещастен случай са ЖАЛКИ !!!! Винаги са падали самолети и са потъвали кораби, дори понякога са потъвали и самолети (е виж за паднали кораби не съм чувал), и то не само руски , а всякакви. И само наши не са , щото ги нямаме. ЖАЛКИ са опитите ви да се смеете на държава , която има толкова кораби самолети влакове и танкове че едва ли ще се поберат на територията на Бг, при положение че нашата най нова техника (военна или гражданска) е , сигурно, новия джип на Бойко....
                              Има някой неразбрал тука, но кой е той е въпросът.
                              Много ми е интересно - кой се опитва със картинки да определя цяла държава!? Аз ли поствах снимки на мечка на фонът на установки за изстрелване на ракети, аз ли бях тоя дето цвъка тук снимки на произведени в Китай брандирани инструменти, или аз заливам пространството тук със снимки на "процъфтяваща" Русия? Когато става въпрос за Русия никога не се смея, плаче ми се. Запомни го, моля те. В областа в която си вадя хлябът, братята руснаци са ми опора винаги. Обръщам внимание че няма кавички в предното изречение. Това не е случайно.
                              Виждал съм на живо нашят флот, и руският черноморски от онова време, от непосредствена близост. Изградил съм си мнение. Ти ми казваш че съм жалък. Добре! Ти си велик! Успя да видиш това което аз не успях. Браво! Пожелавам ти да ти се получи, един ден да се събудиш в условията на "равенство". Когато всички са равни(някой по равни от другите).
                              П.п. Ппонеже съм добронамерен, да те предупредя - стане ли това - прибирай си чистачките вечер. Онова в твотрчеството на Тодор Колев не е метафора.

Първоначално публикувано от dimitar_vd62 Покажи съобщение
                              Ванка, брада нося от уволнението си през 83 година.И никой не ме е стригал, носех дънки в гимназията под тъмно синьото сако и никой не ми е намалявал поведението.Косата също ми беше въздлъжка но и тя не пречеше...кой не скача е червен.Още няколко години ще устискаш да викаш за втори път 45 години стигат...кой не скача е червен.
                              И понеже при теб така, аз да си изтрия половината живот ли!?
                              Няма да стане!
                              Аз преди и сега нямам НИТО ЕДИН акт. Ти имаш ли?
                              Това има ли някакво значение?
                              Или ме наричаш лъжец!?
                              Last edited by ivan dimitrov; d.m.y г., 22:12.
                              Арфа Ромео 146 1.6 боксер

Comment

Има някой неразбрал тука, но кой е той е въпросът.
                                Много ми е интересно - кой се опитва със картинки да определя цяла държава!? Аз ли поствах снимки на мечка на фонът на установки за изстрелване на ракети, аз ли бях тоя дето цвъка тук снимки на произведени в Китай брандирани инструменти, или аз заливам пространството тук със снимки на "процъфтяваща" Русия? Когато става въпрос за Русия никога не се смея, плаче ми се. Запомни го, моля те. В областа в която си вадя хлябът, братята руснаци са ми опора винаги. Обръщам внимание че няма кавички в предното изречение. Това не е случайно.
                                Виждал съм на живо нашят флот, и руският черноморски от онова време, от непосредствена близост. Изградил съм си мнение. Ти ми казваш че съм жалък. Добре! Ти си велик! Успя да видиш това което аз не успях. Браво! Пожелавам ти да ти се получи, един ден да се събудиш в условията на "равенство". Когато всички са равни(някой по равни от другите).
                                П.п. Ппонеже съм добронамерен, да те предупредя - стане ли това - прибирай си чистачките вечер. Онова в твотрчеството на Тодор Колев не е метафора.
                                Трима други другари се забавляваха , та не знам ти защо се включи към групичката и гордо узурпира званието "ЖАЛЪК".....
                                А това че искам нещо си да се връща (онееези години) това са ваши измишльотини. А чистачките , до сега някои си ги вадят вечер А тия дет не го правят да благодарят на комунистическия Китай
                                Last edited by Orm; d.m.y г., 22:14.

Comment

Working...
                                X