Известие

Collapse
No announcement yet.

Ще остане ли Русия, след 10 год. единствено убежище за християни?

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Мноо сте са размекнали нещо, мислех да ви постегна, ма чета че бат Бойко ша на прай №1 в газоразпределението с трета тръба на Турски поток и газовото си хъбче.Гледам и тръбите от пристанището намаляват, мое пък Милер да не знае още, знам ли....
    По-достойно е да си останеш с убежденията,отколкото
    конюнктурно на стари години да "прогледнеш".
    Alfa Romeo 156 1.8ts 1997 - ex.
    Alfa Romeo 156 1.8ts 2001

Comment

• Чакай поне тука с вас да се порадвам на новата вентилация и вериги, че жената каза че съм луд да давам толкова пари за два маркуча и няколко железа. Малкия реши че може да сглоби добър спинър от цялата работа. Само щерката се изкефи яко, ама тя се кефи на всичко що е ново и е в кашон че е на годинка и половина....

Осел Останется ослом, хотя осыпь его звездами;где должно действовать умом, он только хлопает ушами.................... Г.Державин

Comment

• Кажи на жена ти, че от тези части в много голяма степен зависи сигурността на пътя и сама ще те юрка да купуваш.

159 1.8 MPI
        166 2.0 TS (ex)

Comment

• Баси грамадната снимка е станала
          Жената от коли разбира колко да отвори вратата и да се качи, безсмислено е
          Осел Останется ослом, хотя осыпь его звездами;где должно действовать умом, он только хлопает ушами.................... Г.Державин

Comment

• Първоначално публикувано от Orm Покажи съобщение
            Баси грамадната снимка е станала
            Жената от коли разбира колко да отвори вратата и да се качи, безсмислено е
            Точно това се опитвам да ти обясня, ма не вдяваш. Обясни и например, че този гуменият маркуч държи предните колела и ако не е наред, те могат да се откачат в някой завой.

159 1.8 MPI
            166 2.0 TS (ex)

Comment

• Ахахха Аз това й го обясних като боядисвах колата
              Last edited by Orm; d.m.y г., 18:07.

Comment

Ахахха Аз това й го обясних като боядисвах колата
                Много силен ход!

Comment

Ахахха Аз това й го обясних като боядисвах колата
                  Интересно. Чувал съм че моторите на тия грозотии са от Опел. За пръв път чувам че и тенекетата са от там.
                  Иначе - има логика, като създадеш нещо толкова грозно, логично е да се надяваш, ръждата да го изяде преди някой да го види.
                  Арфа Ромео 146 1.6 боксер

Comment

• Първоначално публикувано от ivan dimitrov Покажи съобщение
                    Интересно. Чувал съм че моторите на тия грозотии са от Опел. За пръв път чувам че и тенекетата са от там.
                    Иначе - има логика, като създадеш нещо толкова грозно, логично е да се надяваш, ръждата да го изяде преди някой да го види.
                    Нямаше капка ръжда по колата имаше драскотини, просто съм естет разбиишш ли , а и мотора няма нищо общо с опел... Абе чувал си ама сигурно за друга кола, може би за дизелите, дет нямат нищо общо със сааб... Аз кат купувах алфата се наслушах на такива експерти, дет били чули

Comment

Нямаше капка ръжда по колата имаше драскотини, просто съм естет разбиишш ли , а и мотора няма нищо общо с опел... Абе чувал си ама сигурно за друга кола, може би за дизелите, дет нямат нищо общо със сааб... Аз кат купувах алфата се наслушах на такива експерти, дет били чули
                      Даваш подвеждаща информация. След като си призна, че си обяснил как боята държи предницата, логично беше да направя "връзката" с Опел. Инак не бъркам, бензинов мотор от Вектра казаха че се вгражда в Сааб. Авера имаше такъв, та.... Е, може би модификацията е била друга, той беше без турбина.
                      Арфа Ромео 146 1.6 боксер

Comment

• Първоначално публикувано от ivan dimitrov Покажи съобщение
                        Даваш подвеждаща информация. След като си призна, че си обяснил как боята държи предницата, логично беше да направя "връзката" с Опел. Инак не бъркам, бензинов мотор от Вектра казаха че се вгражда в Сааб. Авера имаше такъв, та.... Е, може би модификацията е била друга, той беше без турбина.
                        Хм.... За пръв път чувам за общ бензинов мотор... Освен да става дума за по нови модели....Щото тия години (около 2000-на) опелите бяха с екотек и туинкам некакви.... Еееее... ще ме накараш да се обърна към бай ти гугъл пак....

А междувременно, ето ви информацийка
                        https://ria.ru/accents/20170611/1496234174.html

---------- Post added at 17:27 ---------- Previous post was at 17:16 ----------

"На трилитровия дизел маслото се сменя заедно с двигателя..... Всеки път като тръгваш за някъде трябва да си носиш билетче за градския транспорт и амулет, за да не те остави по пътя дали заради лошо мазане, дали от прегряване. Исузу е мотора, не е опелски. Важно е да се знае, че трябва да се сипват 8 литра масло, а не 6 , както пише в книжкате на потребителя. Опелски е бензиновия 3 литров мотор, но по-добре саабски 2.3 или 2.0 бензин - харчат по-малко и вървят осезаемо по-добре."

Това е от форумф на сааб, като началото го оставих че е с яко описание . А иначе прав си, има някъв общ 3-литров мотор се оказва....
                        Ма моята си е 2.3Turbo, истински сааб и истинско Aеро.

Comment

• Туй са фалшиви новини, за това не се говори, както и е долна лъжа на руските хакери че когато Крим не беше руски кмета на Севастопол не са го избирали а са го назначавали от Киев....щот при 80% руско населрение нал са сещаш.
                          По-достойно е да си останеш с убежденията,отколкото
                          конюнктурно на стари години да "прогледнеш".
                          Alfa Romeo 156 1.8ts 1997 - ex.
                          Alfa Romeo 156 1.8ts 2001

Comment

• Е то кое не е лъжа? Да се изтъпани министъра на отбраната и да говори за инцидента с хеликоптера.....

Прощавайте, ма аз сигурно щот съм много прост знам само за 3 причини заради които пада хеликоптер:

1 - Техническа неизправност
                            2 - Пилотска грешка
                            3 - Свален принудително.

Ма не било нито едно от трите.

Някой ако се сеща за друго да обади.
                            Last edited by ecotronic; d.m.y г., 22:03.

159 1.8 MPI
                            166 2.0 TS (ex)

Comment

• Първоначално публикувано от ecotronic Покажи съобщение
                              Е то кое не е лъжа? Да се изтъпани министъра на отбраната и да говори за инцидента с хеликоптера.....

Прощавайте, ма аз сигурно щот съм много прост знам само за 3 причини заради които пада хеликоптер:

1 - Техническа неизправност
                              2 - Пилотска грашка
                              3 - Свален принудително.

Ма не било нито едно от трите.

Някой ако се сеща за друго да обади.
                              Писаха за порив на вятъра

Comment

Писаха за порив на вятъра
                                Това е ясно, ма пориви на вятъра по света, дал Господ, пък не падат хеликоптери.

Значи просто пилотът или не е бил подготвен за такъв порив, или не е водил машината така че и да възникне такъв, да не станат поразии.

В Русия, където очевидно има доста по-квалифицирани от нашите пилоти, хората решиха да махнат авио парада, като опасен.

Но тук са само асове.

159 1.8 MPI
                                166 2.0 TS (ex)

Comment

Working...
                                X