Известие

Collapse
No announcement yet.

Ще остане ли Русия, след 10 год. единствено убежище за християни?

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Аз пък си мисля, че един човек може да има родители, настойници, пастроци, мащехи и тем подобни, но има само един баща и една майка.

159 1.8 MPI
    166 2.0 TS (ex)

Comment

• Първоначално публикувано от ecotronic Покажи съобщение
      Аз пък си мисля, че един човек може да има родители, настойници, пастроци, мащехи и тем подобни, но има само един баща и една майка.
      Номер 1 и 2 нали ? а вече другите са родител 3,4,5, 16....
      Оплетохте се в глупостите си

---------- Post added at 21:34 ---------- Previous post was at 21:32 ----------

Първоначално публикувано от ivan dimitrov Покажи съобщение
      Както стана ясно, сме наясно че забраната за изява не води до намаляване на педерастията. Е!? Какво правим като праскаме забрана!?
      А какъв е смисъла на този парад в такъв случай ?
      Осел Останется ослом, хотя осыпь его звездами;где должно действовать умом, он только хлопает ушами.................... Г.Державин

Comment

• Търсенето на смисъл в гей парад е само по себе си извращение .

Comment

• Първоначално публикувано от 546 Покажи съобщение
          Търсенето на смисъл в гей парад е само по себе си извращение .
          Осел Останется ослом, хотя осыпь его звездами;где должно действовать умом, он только хлопает ушами.................... Г.Державин

Comment

• Първоначално публикувано от Orm Покажи съобщение
            Номер 1 и 2 нали ? а вече другите са родител 3,4,5, 16....
            Оплетохте се в глупостите си

---------- Post added at 21:34 ---------- Previous post was at 21:32 ----------

А какъв е смисъла на този парад в такъв случай ?
            Какъвто е смисълАт на всеки един парад. Тия поне се забавляват, за разлика от едни други, дето плашат гаргите... докато гонят Миха...ъъъъъ...облаците.
            Казваш - глупусти, ама не уточняваш - кое е глупуст.
            Попитах те - кое право на обикновените хора нарушава тая промяна, не отговори, та трябваше аз да гадая.
            Мен ако питаш - популизмът е глупуст. Ти сигурно си на обратното мнение. Интересно обаче, как така хем харесваш свободата, хем искаш да я ограничаваш...
            Много ми е интересно - по какъв начин, определението родител в една бланка, заличава понятието мъж/жена. Ако можеш дай смислен отговор.
            Арфа Ромео 146 1.6 боксер

Comment

• Първоначално публикувано от ivan dimitrov Покажи съобщение
              Какъвто е смисълАт на всеки един парад. Тия поне се забавляват, за разлика от едни други, дето плашат гаргите... докато гонят Миха...ъъъъъ...облаците.
              Казваш - глупусти, ама не уточняваш - кое е глупуст.
              Попитах те - кое право на обикновените хора нарушава тая промяна, не отговори, та трябваше аз да гадая.
              Мен ако питаш - популизмът е глупуст. Ти сигурно си на обратното мнение. Интересно обаче, как така хем харесваш свободата, хем искаш да я ограничаваш...
              Много ми е интересно - по какъв начин, определението родител в една бланка, заличава понятието мъж/жена. Ако можеш дай смислен отговор.
              Няма си хабя клавиатурата да ти обяснявам неща , които си ги знаеш и много добре разбираш, ама се правиш на оригинален (или си мислиш че си оригинален с това вечно "неразбиране")

P.S Ник'ва свобода бе, аз съм преподавал на Ким Чен Ин в детската градина "Основи на диктатурата и методично подтискане на свободата"
              Last edited by Orm; d.m.y г., 00:55.

Comment

Няма си хабя клавиатурата да ти обяснявам неща , които си ги знаеш и много добре разбираш, ама се правиш на оригинален (или си мислиш че си оригинален с това вечно "неразбиране")

P.S Ник'ва свобода бе, аз съм преподавал на Ким Чен Ин в детската градина "Основи на диктатурата и методично подтискане на свободата"
                Клавиатурата е ценен инструмент, с ограничен ресурс и трябва да се пази. Понеже имам няколко......
                Ако ти изглеждам оригинален, значи съм такъв. Принципно тук (във Варна) всички сме такива. Някой даже и бандерол си имат. За какъв се мисля е отделна тема, нямаща нищо общо с разискваната тук.
                Това - кое зная и разбирам има косвено отношение към дискусията, но ... след като съм попитал нещо, то е логично да допуснеш че не зная отговорът, или не разбирам "материята".
                От смисленият ти отговор, не разбрах как родител-1/ родител - 2, вместо майка/баща, заличава понятието мъж/жена. Мога да гадая естествено, допускам че липсата на полов признак в определението родител, според теб заличава понятието за мъж/жена.
                Ако не си забелязал, от десетки години, в развитите страни се опитват да намалят половата дискриминация. Една от стъпките е представянето на гражданите пред държавата да не става по полов признак, когато това не е наложително.
                Ако в актът за раждане премахнат графата - пол, няма да ти задавам въпроси.

Comment

• Някои май изобщо не са наясно с "що е това педерастия"?!
                  За тях уточнявам : Педерастията е единственото психично заболяване, което се предава по полов път. Поради тази причина е по-опасно от сифилиса, трипера и херпеса взети заедно, понеже не подлежи на лечение.
                  Механизмът му е прост:
                  Масажирането на простата води до "простатен оргазъм", в пъти по-силен от обикновеното изпразване. Наблюдават се няколко особености:
                  Не е задължително да има ерекция
                  Семеизпразването е в пъти повече по количество и време.
                  Оргазмът продължава понякога до няколко минути.
                  Това води до няколко неща:
                  Първо индивидът вече е неудовлетворен от нормалния секс.
                  От това той не го практикува и натрупва сексуална енергия в себе си, което се изразява в една свръх агресивност.
                  Цялата ценностна система се променя.
                  Човекът става роб на изживяването.
                  Проблемът е, че изживяването може да стане само с партньор. Самозадоволяването е много комплицирано и търсенето на партньор става важно занимание.
                  Да се върнем към един друг аспект.
                  За кого е най-желано това извращение?!
                  Ами за извращенията в природата. Тия , които природата е отхвърлила за разплод: Тия с малките, недоразвити пишки, меките пишки, уродства, непозволяващи им нормални контакти, при жените тия с вагинизъм, фригидност, нарушени полови органи.....
                  Изобщо хора, неудовлетворени от себе си и озлобени на всички останали.
                  Попадайки в такава група, всеки нормален изначало човек много бързо променя личността си и то към по-лошо. Всичко тъмно се пробужда в него.
                  Ето защо, когато публиката вика:"Съдията е педераст", тя не го освирква за сексуалното му поведение, а за решенията му на терена.
                  За останалите аспекти, като това, че педалът почти винаги е и педофил няма нужда да се говори или пък защо не?!
                  Това е така, но кой знае защо го пропускат.
                  И друго, което ме вкарва в размисъл.
                  Защо в САЩ, от където ни дават съвети за гей паради, такива няма на публични места?
                  Кой и защо кара педалите да се гъзят на площада, без да има нужда. От това те реална полза нямат, а само трупат негативи?
                  Става ли ви ясно, защо през вековете сексуалните извращения са били преследвани.
                  Имало е периоди, когато това не е било така. в империята на Ал. Македонски, Асирия, Египет, Рим и дори Византия...
                  И винаги това е бил периодът на разпадането на тия империи.
                  Изключения няма.
                  Ако има да ми ги посочи някой.
                  Бах мааму, що написах за тия гадове.
                  На където и да се въртиш, задника ти пак ще е отзад!
                  Интелектуален кръг БКАР.sigpic Няма тема, която да не превърнем в плюскане и пукница.

Comment

• Браво, Иво!

По-добро описание, едва ли може да се намери

Мен лично психо-физичната педерастия не ме притеснява.

Повече ме притеснява поведенческата.

159 1.8 MPI
                    166 2.0 TS (ex)

Comment

• Първоначално публикувано от mordohy Покажи съобщение
                      Някои май изобщо не са наясно с "що е това педерастия"?!
                      За тях уточнявам : Педерастията е единственото психично заболяване, което се предава по полов път. Поради тази причина е по-опасно от сифилиса, трипера и херпеса взети заедно, понеже не подлежи на лечение.
                      Механизмът му е прост:
                      Масажирането на простата води до "простатен оргазъм", в пъти по-силен от обикновеното изпразване. Наблюдават се няколко особености:
                      От това той не го практикува и натрупва сексуална енергия в себе си, което се изразява в една свръх агресивност.
                      Проблемът е, че изживяването може да стане само с партньор. Самозадоволяването е много комплицирано и търсенето на партньор става важно занимание.
                      Ами за извращенията в природата. Тия , които природата е отхвърлила за разплод: Тия с малките, недоразвити пишки, меките пишки, уродства, непозволяващи им нормални контакти, при жените тия с вагинизъм, фригидност, нарушени полови органи.....
                      Попадайки в такава група, всеки нормален изначало човек много бързо променя личността си и то към по-лошо. Всичко тъмно се пробужда в него.
                      Ето защо, когато публиката вика:"Съдията е педераст", тя не го освирква за сексуалното му поведение, а за решенията му на терена.
                      За останалите аспекти, като това, че педалът почти винаги е и педофил няма нужда да се говори или пък защо не?!
                      Защо в САЩ, от където ни дават съвети за гей паради, такива няма на публични места?
                      Кой и защо кара педалите да се гъзят на площада, без да има нужда. От това те реална полза нямат, а само трупат негативи?
                      Става ли ви ясно, защо през вековете сексуалните извращения са били преследвани.
                      Имало е периоди, когато това не е било така. в империята на Ал. Македонски, Асирия, Египет, Рим и дори Византия...
                      Изключения няма.

Comment

• Първоначално публикувано от mordohy Покажи съобщение
                        Някои май изобщо не са наясно с "що е това педерастия"?!
                        Механизмът му е прост:
                        Изключения няма.
                        Много задълбочен анализ, от който не става ясно обаче, през времето когато тия извращения са били преследвани какво друго се е случвало. Няма и намек за състоянието на империите, преследвали тия извращения.
                        Да видим близкото минало, у нас, през времето на соца се преследваше педерастията. Всички бяха с много висок морал. Перфектни хомо-сапиенс отвсякъде, на хартия. Педераси си имаше разбира се. Изглежда винаги е имало и ще има.
                        Остава да видим - какво ако един педераст заема някаква държавна служба, някой знае какъв е и има интереси, които въпросният педераст може да уреди за сметка на държавата. В единият случай - педерастът задължително трябва да се крие, щото е преследван, в другият - всички знаят че е педераст, щото живее в демократична държава и никой не му дреме за личният му живот, стига да спазва правилата.
                        Е!? Вече съм казвал че скритият педераст е по опасен от изявеният. Кое не е ясно? Кое точно превръща ценностната система на ЕС в гейска, та трябва винаги когато дебатът зацикли, да се връщаме на тая тема?
                        Това че Путин забрани подобни изяви в Русия, не доказва че там моралът е по висок. Доказва само че свободата там е по малко. За да замажем тоя факт, сега ще плюем по свободата на личноста в европа ли?

Comment

• Първоначално публикувано от ivan dimitrov Покажи съобщение
                          Много задълбочен анализ, от който не става ясно обаче, през времето когато тия извращения са били преследвани какво друго се е случвало. Няма и намек за състоянието на империите, преследвали тия извращения.
                          Да видим близкото минало, у нас, през времето на соца се преследваше педерастията. Всички бяха с много висок морал. Перфектни хомо-сапиенс отвсякъде, на хартия. Педераси си имаше разбира се. Изглежда винаги е имало и ще има.
                          Остава да видим - какво ако един педераст заема някаква държавна служба, някой знае какъв е и има интереси, които въпросният педераст може да уреди за сметка на държавата. В единият случай - педерастът задължително трябва да се крие, щото е преследван, в другият - всички знаят че е педераст, щото живее в демократична държава и никой не му дреме за личният му живот, стига да спазва правилата.
                          Е!? Вече съм казвал че скритият педераст е по опасен от изявеният. Кое не е ясно? Кое точно превръща ценностната система на ЕС в гейска, та трябва винаги когато дебатът зацикли, да се връщаме на тая тема?
                          Това че Путин забрани подобни изяви в Русия, не доказва че там моралът е по висок. Доказва само че свободата там е по малко. За да замажем тоя факт, сега ще плюем по свободата на личноста в европа ли?
                          Добре, ти ми кажи с какво си по свободен от един руснак , освен това че можеш да се полюбуваш на стадо педали.... ?

Comment

Добре, ти ми кажи с какво си по свободен от един руснак , освен това че можеш да се полюбуваш на стадо педали.... ?
                            А-а-а-а, да бе-е-е! Ами клавиатурата!? А, да! Имам няколко...
                            Въпросът не е аз с какво съм по свободен. Въпросът е педерастите дали са по свободни. Истинският въпрос ти го зададох по рано, забраната за изява ще намали ли броят им, ти ми отговори - не. И аз мисля така.
                            Сам го казваш - мога да се наслаждавам на стадо педали ако искам. Сега да видим един руснак, какво по вече може, след като там педерастите са под забрана. Е!?
                            На въпросът кой педераст е по опасен за оществото, скритият или явният, отговор имаш ли?

Comment

• Поне изимислихме нова мерна еденица за свободата - педераст/час. Тоест, свободата е равна на броя педали разделени на времето проведено по парадите демек Св=Пд/Ч... Според нашата теория , в Русия няма свобода защото времето е = 0, математически доказано. Извинявам се на всички засегнати .....

PS - Какво ли си мислят случайно попадналите в тази тема хора ?!?!?

Comment

Поне изимислихме нова мерна еденица за свободата - педераст/час. Тоест, свободата е равна на броя педали разделени на времето проведено по парадите демек Св=Пд/Ч... Според нашата теория , в Русия няма свобода защото времето е = 0, математически доказано. Извинявам се на всички засегнати .....

PS - Какво ли си мислят случайно попадналите в тази тема хора ?!?!?
                                Аритметиката не ти е силна страна. Нещо делено на 0 прави бекрайност.

Демек щом в Русия времето е 0, от твоята формула произтича, че и 1 педераст да има там, то пак свободата е безгранична

159 1.8 MPI
                                166 2.0 TS (ex)

Comment

Working...
                                X