Известие

Collapse
No announcement yet.

Ще остане ли Русия, след 10 год. единствено убежище за християни?

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Първоначално публикувано от ecotronic Покажи съобщение
    Скромното ми разбиране за обществени ценности е, че демокрацията (гласът на народа) стои над законите.

Нали уж той ги е "изковал"? Значи е нелогично те да му пречат на нещо, което иска.

В случая оснонвият аргумент на испанците поставя двете неща в обратен ред.
    И що не говореше такива светли слова за Крим?
    Ако започнат да приемат референдумите на автономиите и въоръжените конфликти ще понамалеят. Нагорни Карабах, Преднистровието, Абхазия и Осетия, Тексас, Калифорния ,Шоиландия, Тибет и.т.н Абе , на мен ми дай да разделям
    Осел Останется ослом, хотя осыпь его звездами;где должно действовать умом, он только хлопает ушами.................... Г.Державин

Comment

• Първоначално публикувано от Orm Покажи съобщение
      И що не говореше такива светли слова за Крим?
      Ако започнат да приемат референдумите на автономиите и въоръжените конфликти ще понамалеят. Нагорни Карабах, Преднистровието, Абхазия и Осетия, Тексас, Калифорния ,Шоиландия, Тибет и.т.н Абе , на мен ми дай да разделям
      Нещо пак си в грешка.

Аз никога не съм твърдял, че не признавам кримския референдум.

Ако намериш написано от мен противното, то ще ми е интересно да ми го посочиш.

159 1.8 MPI
      166 2.0 TS (ex)

Comment

• Почна се с демократизирането....

https://ruposters.ru/news/01-10-2017...iya-kataloniya

---------- Post added at 14:19 ---------- Previous post was at 14:18 ----------

Първоначално публикувано от ecotronic Покажи съобщение
        Нещо пак си в грешка.

Аз никога не съм твърдял, че не признавам кримския референдум.

Ако намериш написано от мен противното, то ще ми е интересно да ми го посочиш.
        Ти наистина ли искаш да прегледам 200 и кусур страници ?
        Осел Останется ослом, хотя осыпь его звездами;где должно действовать умом, он только хлопает ушами.................... Г.Державин

Comment

Ти наистина ли искаш да прегледам 200 и кусур страници ?
          Щом твърдиш нещо, трябва да си готов и да се аргументираш.

159 1.8 MPI
          166 2.0 TS (ex)

Comment

• Първоначално публикувано от dimitar_vd62 Покажи съобщение
            10 години имах собствен бизнес, колко врати съм качил по етажите аз си знам така че тежкия физически труд не ми е чужд.Никой не те карал да работиш на колянов вал като не ти харесва, можело е да напуснеш,Аз така направих още 90-та година, можело е да запише рабфаг и да станеш инженер, че и стипендия щеше да вземаш.Ся е рисковано за частен бизнес, какво да правя, ел инсталации по строежи и да чакам на опашката на междуфирмено задлъжнелите, да ремонтирам клеясали печки и бойлери на някви дет си мислят че времето е безплатно.
            Като се разписваш на 800 и вземаш 450 разликата си я прибира работодателя ти на джобче.Ай да не ти отварям очите и за други екстри.
            И кое по-точно е свършило, това че не отвикнахме да гледаме в канчето на другите, това че трябва да се съобразявам с хора на които им стига да изкарат за едната ракия и леб.Може би съм виновен и за високия холесторол и цирозата на такива.Искам нормално заплащане, реални осигуровки, трудова характеристика защото ел техник не коси трева, не мете паркинга не го играе и охрана въобще ел техник е равнозначно на общ работник за "бизнесмена" с С класа.Като не може да си позволи ел техник да си наеме общ работник.Щото един авер шофьор в германия го санкционира работодателя му за това че е сменил некъв маркуч без да се обади във фирмата - ти си шофьор не монтьор, от тебе си иска да караш не да ремонтираш.Има си квалифицирани монтьори.Точка.Аз съм вкарал 6 бона в сертификати не да работя с някакви баялдисали алкохолици дето не могат да почнат работа до 10 часа и си носят половинка домашнярка за обяд.Значи в тая държава е престъпление да искаш подобър живот и трябва да се равняваме с тия дето живеят за да ядат и серат.На прасето не му трябва обяснения защо го храниш и кастрираш, доволно е да се въргаля в калта и да лочи безплатната пумия.То това е и целта, да лежиш долу послушно и да верваш в светлото бъдеще.Не стига, търся си светлото бъдеще.Нали така обещавахте, като приватизираме заводите ще има конкуренция качество печалби доходи и т.н.Ванка с 500 лв заплата нямаше да мога да осигуря на майка ми най-добрите доктори и лекарства от Швейцария.Ми само миналото лято съм лежал два месеца по хотели и съм дал 12 бона за две операции в София.Както пациента е осигурен.А общо три години продължи.С 40 и кусур години трудов стаж и 200 кинта пенсия + високо кръвно , дископатии, холестероли , артрити, и прочие кат ми се похвали някой - ми да сиси си уредил живота бе.Ма тя дископатията хваща и от копане на лозе събота и неделя и отпуската и дигане на бидони с джибри.Ма от това не се оплаквате.Така, значи кой как си е подредил живота си е негова работа, аз не съм виновен че някой е работил за слава, друг чакал завода да му даде жилище трети ся чака държавата да го санира.И не че няма специалисти в тая държава, има, ама те са с побелели коси и искат пари.А тия приказки че безработицата намаляла са за ония дето се въргалят в калта и квичат доволно.Просто много хора не са регистрирани на борсата заради ниското заплащане, освен това с тия програми дето регистираните ще ги задължават да сменят памперси, да гледат стари хора, да чистят вилите на "бизнесмените "докат половинките им харчат в мола ТВОИТЕ пари, хептен щи я докараме до нула даже ще внесем украинки и молдовки и нигерийци и шимпанзета даже.

п.п.Е кат вземе някой да ми казва как едно време работил за 120 лв как имал едни обувки, как ходел в калта пеш до работа, как не знаел какво е това курорт, ма вади от обувките и от чорапите.Значи виновен съм за това че некой има дископатия, че имам пари за гуми а нямам за ракия, че не копа лозе ами фащам жена си и отивам някъде из Родопите,виновен съм за това че не пия еднадветри бири пред кварталния магазин и не ходя в Кауфланд с работни дрехи, за това че некой няма пари за Киндер сюрприз/ма държи две болярки в ръцете, ми така де няма човека три ръце/, виновен съм че не искам да съм роб на либералната педерастия наречена демокрация.......Кога съм прав си отстоявам, когато съм виновен си плащам, слагачеството и непреклонената главица са ми недостатък.Да ма е чул или чел някой че се оплаквам че съм без работа, че търся връзки за работа или кво да е, че искам пари на заем.Три години от живота си отдадох дължимото на тая дето ме е родила да си изкара старинитите достойно.

Той бардака сам се разпада, на Русия не и е нужно да се меси, просто стои и чака.

---------- Post added at 01:22 ---------- Previous post was at 01:16 ----------

Като кажеш А кажи и Б . - https://www.youtube.com/watch?v=M2vL5rMUG-E деба тоя интернет.
            Ебаси ситуацията! Ти всъщност възприемаш светът наобратно, не огледално.
            Съвсем еднозначно ти го написах - никаква работа, ако условията не те устройват. Абсолютно съм съгласен, не веднъж съм го писал.
            Странно ми е как след като си вкусил от частният бизнес, имайки представа как се вадят там парите, имаш смелоста да плюеш по хора, нагърбили се с тая задачка.
            Не веднъж съм писал и това, че скед като имайки квалификация, не можеш да намериш работодател даващ ти толкова, колкото мислиш че заслужаваш - нормалното е да си регнеш фирма, занимаваща се с тоя вид дейност, да наемеш 5-6 души, да ти подсмърчат за заплата на края на месеца. Тогава вероятно ще запееш друга песен.
            Аз напуснах веднага щом започнаха съкращенията. Преди това бачкахме по 3 месеца на колянов вал, трима души, щото другите не можеха. Това е в монтажният, на конвеера. С кранбалката се качваше само блокът, и то като подготовка и после на стойката. Защо така - питай жена си. След като е била технолог в цеха, със сигурност знае на колко минути трябваше да пада готов мотор, по технология и на колко всъщност падаше. На краят на месеца - коефициент 1.65, срещу 1.45, на операция с нулева отговорност и натоварване. Те това свърши. Както и това - друг да мисли вместо теб. Не ти дават желаната заплата тук, искаш като в Русия, там пък е почти два пъти по ниска. Не ти ли "светва" лампичката?
            Пак нещо си слушал м/у редовете, тоест чул си, но не си разбрал. Като вземеш 800, пък се разпишеш на 400, работодателят пести от осигуровки. Двойно за твоя сметка и веднъж за сметка на държавата. Двойно за теб, щото веднъж те бръсне директно, после и косвено, като граждадин на тая "държава". Вариянт да получаваш 400, пък да се разписваш на 800 е лишен от логика, тъй като у нас, косвените данъци са по високи от данък печалба. И тъй като работодателят няма как да вземе от себе си пари, за твоя сметка.
            Митак, не само ти имаш родители бе! Представи си! Това че другите не реват тук, съвсем не означава че нямат тревоги. Ако ще обсъждаме здравната система, вероятно ще сме на едно мнение. Вместо това обаче - обсъждаме политическата. И като така - висейки по аптеките, като всеки на който му се налага, не виждаше ли рускините, с по 1км дълги списъци с лекарства, които там не могат да намерят? Аз ги виждам, даже и сега, когато сезонът на курортистите свърши.
            Не свършихме ли с педерастката тема!? Пак ще ти напомня - простотията не е единствено твоя привилегия.
            Виновен си че искаш да си роб на педерастията на една мутра, дето и името му си го подсказва. И след като нищо не ти пречи да ме обиждаш, не виждам защо аз трябва да се ограничавам. Демокрация!
            Няма по педалско нещо, от това, да задаваш на останалите въпрос, на който ти самият не искаш да отговориш. Шикалкавенето не променя тоя факт. Да искаш да затворят темата, когато спорът не ти "изнася" е също толкова педерастко.
            Бардакът Русия верно сам се разпада, и тя стои и чака.
            Арфа Ромео 146 1.6 боксер

Comment

• Първоначално публикувано от ecotronic Покажи съобщение
              Скромното ми разбиране за обществени ценности е, че демокрацията (гласът на народа) стои над законите.

Нали уж той ги е "изковал"? Значи е нелогично те да му пречат на нещо, което иска.

В случая оснонвият аргумент на испанците поставя двете неща в обратен ред.
              Такааа, а нас защо не ни питаха искаме ли в нато.Така че, когато се вземат такива съдбоносни решения се пита народа, а не по подразбиране че видиш ли народа ни избра и нашите решения са негови.Ма то за демокрация се иска народ а не стадо което е продукт на една политика нямаща нищо общо с демокрацията.

Ще извадя няколко цитата:
              ""Сузанита е продукт. Тя е продукт на последните години, в които се слуша по-лека музика."
              "Тя е много красиво и артистично дете. При нея няма първа и последна книга. Чете една книга на Елиф Шафак, но не я довърши. На всички е ясно, че днес децата не четат", разкриха семейство Мурад. "Никога не съм давала дрога на дъщеря си. В това интервю казах, че ако се наложи ще й дам аз дрога, за да не се учи на лошо от улицата", поясни Шени Мурад."

Видеото изгледайте после ми обяснявайте че възпитанието и хомосексуалността нямат общо - http://pik.bg/скандал-лесбийско-порн...ews687306.html

http://pik.bg/защита-родителите-на-с...ews691379.html

http://pik.bg/потресаващо-скандалнат...ews694118.html

В допълнение, бул Левски дето БатБойко ряза лентичка и отсече ще има подлези, надлези и тн., малии кат видях 3Д -то чак не можах да повярвам....еми то не си беше за вярване де.Еми подлезите се оказаха кръгово, даже кръговото до нас с бул Владислав ще е елипса, тва е по сложно от кръг за тия дето четат една книга ма не я довършват.Ся пък щяло да има естакади това съчетано с елипсата даже за тия дето четат е сложно.Накрая ще се окаже прост път и никой няма да помни и да попита де са парите за подлезите и надлезите.И както Сузи пее „Щастие и любов, кажи ми, как се пазарува! Кой ги продава? И кое по колко струва!?”

Какво е общото между Круп, Сименс, Фолксваген те подържаха режима на Хитлер, те са най-влиятелните в Европа след Хитлер.Първия председател на Европейската комисия - западногерманецът Валтер Халщайн лейтенант от СС осигурявал средствата на хитлеровия режим.Предал се на сащ и "привъзпитан там" се завръща като преподавател и след месец вече ректор на Франкфуртския университет.След войната една част от намереното от американците нацистко злато не е стигнала до трезорите в Мюнхен.Липсва злато на стойност 500млрд.Дали Европа не е въстановена с изчезналото злато по плана Маршал и кой е наследника на Райхсбанк.Една от доктрините на нацистите беше низшите народи да работят за арийската раса.Фрау Меркел имаше снимка на младини в компанията на млади нацисти, които тя "превазпитавала".Нещо общо с доминирането на Германия в Европа?След като два пъти не можаха да спечелят с война защо да не я спечели икономически.

1. Влак № 277, или “влакът на Функ” – 24 вагона със злато, брилянти и платина от хранилищата на райхсбанката – не пристига до местоназначението;

2. Три вагона със злато от банките на съветска Украйна – отмъкнати при отстъплението на щандартенфюрер от СС Йозеф Спасил, началник на полицията ”Зюд-Руссланд” – изчезват край езерото Алт;

3. Един вагон с църковно злато от Румъния – икони, кръстове и чаши, които взема със себе си лидерът на марионетния режим в изгнание Хория Сима. Вагонът изчезва на гарата край Бад-Аусзее.

4. 120 тона злато – “запасът на Мусолини”. Взети от спецкомандата от Северна Италия. Следите се губят на гара Бад-Ишъл. През 1983 г. са открити само 20 тона.

5. 100 тона злато на диктатора на Хърватия Павелич. Изпратени в Грац, Австрия. От тях е открита само ЕДНА (!) златна монета!

6. 50 тона платина на казашкия корпус на CC - при идването на съюзниците казаците посочват тайниците около езерото Грюн. Всички се оказват празни.

7. 150 сандъци от злато на диктатора на Унгария Салаши. Съкровищата са скрити в планините и езерото Мат. Част от тях (15 сандъка), включително и короната на Св. Стефан, намират американците. Короната връщат в Унгария, а кюлчетата злато все още се съхраняват във Форт Нокс (САЩ).

8. 20 бъчви червонци на татарския легион "Идел-Урал" на СС са около тон. След обиска на тайниците британците намират в тях вата.

9. Диамантите на гаулайтера на Горна Австрия Aвгуст Айгрубер са в три железни контейнера. През 1975 г. водолази откриват само един - в езерото Aлтаус, до къщата на Айгрубер.

10. 200 килограма злато на естонските СС. През 1944 г. главата на прохитлеровото "самоуправление" на Естония Ялмар Mяe премества в Залцкамергут злато, "конфискувано от евреи" от 20-а дивизия на СС. По негови думи той предава кюлчетата на Скорцени и след това съдбата им е неизвестна.

---------- Post added at 18:39 ---------- Previous post was at 18:29 ----------

Иване,реших проблема с обиждането между нас, повече няма се дразниш..
              По-достойно е да си останеш с убежденията,отколкото
              конюнктурно на стари години да "прогледнеш".
              Alfa Romeo 156 1.8ts 1997 - ex.
              Alfa Romeo 156 1.8ts 2001

Comment

• Първоначално публикувано от dimitar_vd62 Покажи съобщение
                [/COLOR]Иване,реших проблема с обиждането между нас, повече няма се дразниш..
                А дано, ама....на дали! Щот.... "по изключение" може пак " да се включиш". И като стане, дано да е с по различна култура. Когато някой като теб, ми говори за възпитание, получавам алергична реакция.
                Освен ако "мъжествено" не си поискал да ме наградят с банан. Въпреки че още не съм започнал да се държа като теб.
                п.п. Нас ни питаха за ЕС и НАТО. Тия които тогава спечелиха изборите и направиха първите стъпки, съвсем недвусмислено казаха че това е целта им. Целта е постигната. Това че има още много да се мъчим е друга тема. "Ония" никога не са казвали че за 800 дни ще ни оправят. Те казваха че предстои много работа, много мъка, но това е пътят.
                Защо избираме тия които ни лъжат е друг въпрос, друга тема. Тъкмо там се намесват путинофилите. Хора следващи сляпо местната група демагози, популисти. Това че сега наричаш "патриотите" педераси, е без значение. От значение е - като пускаш бюлетината, какво си чекнал.

Ахааа! Видях. Това което не виждаш - не съществува. Що не!? И това е решение.
                Мен ме устройва.
                Last edited by ivan dimitrov; d.m.y г., 19:41.

Comment

• Абе я технически грамотните политически анализатори да кажат... Реших да сменям оригиналното радио на саавчето, поръчал съм си разните там преходници и панели. Има една джаджа дето може да свърже новото радио към управлението на волана, ама радиото трябвало да има такава функция. Внимание въпрос!!! Как се казва тази функция че в техномаркет не можаха да ми отговорят. Нищо не разбирам от разните там съкращения RDS, PTY и тем подобни..... Та ако някой знае ще бъда дълбоко трогнат, да сподели....

Comment

Абе я технически грамотните политически анализатори да кажат... Реших да сменям оригиналното радио на саавчето, поръчал съм си разните там преходници и панели. Има една джаджа дето може да свърже новото радио към управлението на волана, ама радиото трябвало да има такава функция. Внимание въпрос!!! Как се казва тази функция че в техномаркет не можаха да ми отговорят. Нищо не разбирам от разните там съкращения RDS, PTY и тем подобни..... Та ако някой знае ще бъда дълбоко трогнат, да сподели....
                    Не правилен въпрос. Верният е - ще може ли определено радио, да ползва управлението от воланът. Отговорът на правилният въпрос е - Божа работа. А е такъв, защото даже да ползва еднакъв протокол, понякога радиото разпознава неправино функциите на бутоните. Това пък е така, щото производителите много се вълнуват за потребителите. Толкова много, че не им дават избор. Съвсем демократично, естествено.
                    п.п. Абе всъщност, верният въпрос е - кое радио ще остане в тая грозотия, ако опитам да го монтирам там. Ама се отплеснах за момент. Отговорът тук е - никое, всички ще избягат панически. Или ще изпушат(самоубиват се). Оригиналното нали е с дисплей на таблото, или?
                    Last edited by ivan dimitrov; d.m.y г., 21:33.

Comment

• Първоначално публикувано от ivan dimitrov Покажи съобщение
                      Не правилен въпрос. Верният е - ще може ли определено радио, да ползва управлението от воланът. Отговорът на правилният въпрос е - Божа работа. А е такъв, защото даже да ползва еднакъв протокол, понякога радиото разпознава неправино функциите на бутоните. Това пък е така, щото производителите много се вълнуват за потребителите. Толкова много, че не им дават избор. Съвсем демократично, естествено.
                      Виж го това http://www.ebay.co.uk/itm/Saab-9-5-1...19.m1438.l2649
                      Таз джаджа се слага ако касетофона има такава функция и се настройва честотата.... уж...

Comment

Виж го това http://www.ebay.co.uk/itm/Saab-9-5-1...19.m1438.l2649
                        Таз джаджа се слага ако касетофона има такава функция и се настройва честотата.... уж...
                        Уф, надявах се да ме разбереш. Взимай такова, което някой ти гарантира(с възможност за замяна безкрай), че ще стане за колата. Тоя адаптер е за моделът на колата, към стандарт, който никой не спазва. Филипс ако смятат че адрес 95 на SDA/SCL шината отговатя за усилване на звукът, то при синята точка, в даден модел апарат може да отговаря на пускане на водата в тоалетната - тоест - адресът да не съществува в наборът разпознати. Има адаптери и за някой марки радиота, към същият стандарт. Като го купиш и не стане, тия които твърдят че е стандартно, ще отговарят - нямам представа защо не работи, стандартно е. Пак ще попитам - оригиналното с дисплеят на климатикът ли е съчетано? Аверът май запази неговото. Ако е такова, може да хвърля един поглед. Но то май и колата си търсеше, по CAN линия...
                        Абе.....хаос в най чистият му вид.
                        Съвет - ако ти харесва как свири оригиналното - не го заменяй.

Comment

Уф, надявах се да ме разбереш. Взимай такова, което някой ти гарантира(с възможност за замяна безкрай), че ще стане за колата. Тоя адаптер е за моделът на колата, към стандарт, който никой не спазва. Филипс ако смятат че адрес 95 на SDA/SCL шината отговатя за усилване на звукът, то при синята точка, в даден модел апарат може да отговаря на пускане на водата в тоалетната - тоест - адресът да не съществува в наборът разпознати. Има адаптери и за някой марки радиота, към същият стандарт. Като го купиш и не стане, тия които твърдят че е стандартно, ще отговарят - нямам представа защо не работи, стандартно е. Пак ще попитам - оригиналното с дисплеят на климатикът ли е съчетано? Аверът май запази неговото. Ако е такова, може да хвърля един поглед. Но то май и колата си търсеше, по CAN линия...
                          Абе.....хаос в най чистият му вид.
                          Съвет - ако ти харесва как свири оригиналното - не го заменяй.
                          Баси, прекалено сложно Не , оригиналното е съчетано с SID 2 дисплея, всмисъл там където ми показва моментен разход, грешки и тем подобни... борд компа де...
                          Не ми харесва как свири , защото след няколко сваляния тоя касетофон почна да вкарва шумове, а и най големия минус е че свири само CD , даже чейнджър няма. Та за това ще й слагам нещо с USB. Елементарно се сменя, с този комплект http://www.ebay.co.uk/itm/SAAB-9-5-1...72.m2749.l2649 , това за копчетата на волана си е вече мой фетиш ако може да стане ще е перфектно
                          Last edited by Orm; d.m.y г., 23:22.

Comment

Баси, прекалено сложно
                            Не ми харесва как свири , защото след няколко сваляния тоя касетофон почна да вкарва шумове, а и най големия минус е че свири само CD , даже чейнджър няма. Та за това ще й слагам нещо с USB. Елементарно се сменя, с този комплект http://www.ebay.co.uk/itm/SAAB-9-5-1...72.m2749.l2649 , това за копчетата на волана си е вече мой фетиш ако може да стане ще е перфектно
                            То и без тоя комплект се сменя елементарно. Щом не ти е чак толкова важно управлението през воланът. Чейнджър трябва да може да се монтира, от същата марка - със сигурност. Други - хе,хе, виж по нагоре, за протоколите.
                            Може и да помогна с набавянето на чейнджър, но да, само сд. избирай внимателно, пак намеквам. Разните нови китайски .... хммм ....шарени техники, изглеждат добре, но звукът не отговаря на визията, в по вечето случаи. Компромисът не е задължителен. има такива които и свирят добре, и са МП3 през УСБ и микроСД.
                            За марки/модели - не питай. През последните 10г съм монтирал/ремонтирал десетки на познати, но "не си губя времето" с тая дейност по принцип. Та не се товаря с безполезна за мен информация. Полезната(за мен) я споделих.

Comment

То и без тоя комплект се сменя елементарно. Щом не ти е чак толкова важно управлението през воланът. Чейнджър трябва да може да се монтира, от същата марка - със сигурност. Други - хе,хе, виж по нагоре, за протоколите.
                              Може и да помогна с набавянето на чейнджър, но да, само сд. избирай внимателно, пак намеквам. Разните нови китайски .... хммм ....шарени техники, изглеждат добре, но звукът не отговаря на визията, в по вечето случаи. Компромисът не е задължителен. има такива които и свирят добре, и са МП3 през УСБ и микроСД.
                              За марки/модели - не питай. През последните 10г съм монтирал/ремонтирал десетки на познати, но "не си губя времето" с тая дейност по принцип. Та не се товаря с безполезна за мен информация. Полезната(за мен) я споделих.
                              Е не , няма да е китайче, ще е или JVC или Sony или от сорта. Дори има едни модели без CD само s USB, SD и AUX. Чейнджъри не искам , прекалено ме мързи да записвам дискове и глупости. Искам да ми е удобно и горе долу качествено. Колата оригинално е била с Pioneer система, но говорителите са сменяни с некви куче марка (поне не съм ги чувал). Преди 2-3 месеца й сложих едни Herz-ове отпред и засвири доста по добре. Та мисля и едни елипси на Hertz да й сложа отзаде с няк'кво елементарно касетофонче за 100-150лв. За мене си е достатъчна тая музика, няма да озвучавам концерти....

Comment

Е не , няма да е китайче, ще е или JVC или Sony или от сорта.
                                И понеже ще е от тия марки, реши че няма да е китайче!?
                                И пак - универсалният ми съвет - избирай мъдро. Не робувай на марки и реклами. Аз бих потърсил нещо което има и блутууд. Удобно е. Вземай предвид и консумацията в режим на покой. Някой автомобили имат функция "заспиване" след определено време. "музиките" ориентирани към тоя тип коли, лапат и изключени. При тях, в твоят случай, правилното свързване е - радиото работи само когато колата е на контакт. Противно!
                                Абе спамер! Това не е по темата! Що не пуснеш запитването в подходяща тема? Така ще го видят и хора, които са по наясно от мен. Мисля тук да има такива.

Comment

Working...
                                X