Известие

Collapse
No announcement yet.

Ще остане ли Русия, след 10 год. единствено убежище за християни?

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Първоначално публикувано от ivan dimitrov Покажи съобщение
    И понеже ще е от тия марки, реши че няма да е китайче!?
    И пак - универсалният ми съвет - избирай мъдро. Не робувай на марки и реклами. Аз бих потърсил нещо което има и блутууд. Удобно е. Вземай предвид и консумацията в режим на покой. Някой автомобили имат функция "заспиване" след определено време. "музиките" ориентирани към тоя тип коли, лапат и изключени. При тях, в твоят случай, правилното свързване е - радиото работи само когато колата е на контакт. Противно!
    Абе спамер! Това не е по темата! Що не пуснеш запитването в подходяща тема? Така ще го видят и хора, които са по наясно от мен. Мисля тук да има такива.
    Тази тема ми е на сърце , а и ще ме охулят с тоя грозен сааб ....
    Това което знам за моето стерео е че е най куцото от 3-те възможни варианта. Хубавото в случая е че само това куцото може без проблеми да се замени с друго радио. Другите варианти са по сложни, там вече бъркат по компа, омагьосват ги някак си с хиляда зора. Ако под заспиване имаш предвид че като оставя осветлението или касетофона да работи при незапален двигател и след време колата сама ги изключва, то да , имам я тази екстра....
    Под китайче, разбирай тез уникални устройства за по 20-30лв , дето имат всички функции без дълбоко замразяване и пране...
    Kато това напрмер http://www.ebay.co.uk/itm/Car-Radio-...%257Ciid%253A1
    Last edited by Orm; d.m.y г., 00:09.
    Осел Останется ослом, хотя осыпь его звездами;где должно действовать умом, он только хлопает ушами.................... Г.Державин

Comment

• Първоначално публикувано от Orm Покажи съобщение
      Ако под заспиване имаш предвид че като оставя осветлението или касетофона да работи при незапален двигател и след време колата сама ги изключва, то да , имам я тази екстра....
      Под китайче, разбирай тез уникални устройства за по 20-30лв , дето имат всички функции без дълбоко замразяване и пране...
      Това е добре. Няма да се притесняваш за консумацията.
      Кво е това радио, дето не може да пере, суши и готви!?
      Сега ще кажеш, че има и такива без джакузи!?
      Никой няма да те гъбарка за визията на колата. Пускаш снимка, наред със въпросът - точка. Всички са вкаменени.
      И настъпва ........ - тишина.
      Май ти давам грешни съвети, нещо....

хе,хе, закъсня! Взех си щитът!
      Арфа Ромео 146 1.6 боксер

Comment

Това е добре. Няма да се притесняваш за консумацията.
        Кво е това радио, дето не може да пере, суши и готви!?
        Сега ще кажеш, че има и такива без джакузи!?
        Никой няма да те гъбарка за визията на колата. Пускаш снимка, наред със въпросът - точка. Всички са вкаменени.
        И настъпва ........ - тишина.
        Май ти давам грешни съвети, нещо....

хе,хе, закъсня! Взех си щитът!
        Абе важното е съвети да има, верни грешни - това са вече подробности..... Абе най лошото което може да стане е да купя жичката и да се прецакам с едни 25-30лв, голяма работа, за съм си крал по самопрецакването..... Нема да травмирам хората....

---------- Post added at 21:33 ---------- Previous post was at 21:20 ----------

И специално за тебе, за лека нощ .....

Осел Останется ослом, хотя осыпь его звездами;где должно действовать умом, он только хлопает ушами.................... Г.Державин

Comment

Нема да травмирам хората....
          Хъ, абе-е-е, аз ще чета през щитът, щот....нали не съм човек....
          Като избереш - сподели. Ако съм го срещал(изборът), може да помогна. Но действително - пусни в нарочната тема.
          Това с кралете, малко сложно. Дано не се изисква експертиза като за Крал на малък остров. Че.... големи главоболия. По добре да абдикираш.
          А-а-аха,ха хаааа! Нали ти казах - късно е либе за китка.
          Знаех си!

Comment

• ........та това е най яката бричка на света бе......

Comment

........та това е най яката бричка на света бе......
              Не се пробвай, няма да я погледна директно. Инак, май споделих и с теб най точното мнение по въпросът. Човек от който не бих го очаквал посмъртно, ми каза - хич да не ти пука какво говорят - твоята е най, най,най. Това - като регистрирах моя барутник и стана дума за "славата" на марката. Ама не се пробвай - нема ме изненадаш.
              Стига че "твоята марка" е оставила статуя на едно чудовище(Медуза), още една подобна статуя, човечеството я понесе, я не. А нали съм отговорен...... нема ставам причина за гибелта на човечеството....

Comment

• Еко, кого викаш трябва да изключат от ЕС ?!?
                https://m.vesti.bg/sviat/evropa/kata...vyn-es-6074405

Comment

Еко, кого викаш трябва да изключат от ЕС ?!?
                  https://m.vesti.bg/sviat/evropa/kata...vyn-es-6074405
                  Испания, заради незачитането на принципите на демокрацията.

А щом Брюксел застава на страната на Испания, то Каталуния няма, какво да прави в този съюз.

Сигурен съм, че може да мине и без него.

Ся ти ми кажи, това което се случва в Каталуния, не е ли някаква небесно кафява революция, инспирана от някоя НПО? Примерно кремълска?

Щот нали, според теб, такива народно-спонтанни неща се случват само с "външна помощ".....
                  Last edited by ecotronic; d.m.y г., 12:25.

159 1.8 MPI
                  166 2.0 TS (ex)

Comment

• Първоначално публикувано от ecotronic Покажи съобщение
                    Испания, заради незачитането на принципите на демокрацията.

А щом Брюксел застава на страната на Испания, то Каталуния няма, какво да прави в този съюз.

Сигурен съм, че може да мине и без него.

Ся ти ми кажи, това което се случва в Каталуния, не е ли някаква небесно кафява революция, инспирана от някоя НПО? Примерно кремълска?

Щот нали, според теб, такива народно-спонтанни неща се случват само с "външна помощ".....
                    Не знам човек, шокиран съм... Не от реакцията на европа, аз отдавна знам че в ЕС демркрация има докато им изнася същото важи за САЩ. Шокиран съм че катвлунците са стигнали до тази точка на кипене...

---------- Post added at 11:57 ---------- Previous post was at 11:55 ----------

Днеска по радиото слушах реакцията не ЕС. СССР пасти да яде. Общо взето казаха че ще направят всичко по силите си да им се стъжни живота...
                    А на твоя въпрос бих отговорил - търси печелившия в цялата ситуация

---------- Post added at 11:59 ---------- Previous post was at 11:57 ----------

А на твоя въпрос бих отговорил....- търси печелившия

Comment

• Такива приказки сега са си в реда на нещата.

Ако Каталуния успее да се отцепи, ще мине време и ако тя поиска, пак ще стане член на ЕС, ако той не се е разпаднал междувременно.

159 1.8 MPI
                      166 2.0 TS (ex)

Comment

• Първоначално публикувано от ecotronic Покажи съобщение
                        Такива приказки сега са си в реда на нещата.

Ако Каталуния успее да се отцепи, ще мине време и ако тя поиска, пак ще стане член на ЕС, ако той не се е разпаднал междувременно.
                        Абе...... не мисля че ще успеят да се отцепят.

Comment

Абе...... не мисля че ще успеят да се отцепят.
                          Аз пък мисля, че ще се отцепят, стига да искат.

Друг е въпросът, че с нещо могат да ги прикоткат, та да спрат да го искат.

159 1.8 MPI
                          166 2.0 TS (ex)

Comment

• https://www.1tv.ru/shows/vremya-poka...-ot-02-10-2017

По темата, ако ви е интересно

Comment

https://www.1tv.ru/shows/vremya-poka...-ot-02-10-2017

По темата, ако ви е интересно
                              Не съм гледал клипът. Има .ru в името....
                              Разсъждавам по темата...
                              Ами да разсъждаваме малко, дали пък събитията са аналогични с "ония". Как мислиш? Аналогични ли са?
                              Съгласен съм с Еко, като ще сме демократи, да сме демократи, да ги оставим да се давят, щом искат. Да, това леко не се връзва с една от.......ценностите по които някой люде плюят. А именно - животът е безценен, тоест - той е най голямата ценност. Но пък ...живот без свобода май не е живот. Та....Каталуня..... Кво да правим сега!? Демократично да им дадем свободата, в разрив с правилата, или демократично да спазваме правилата за да "оживеят"? Е!? Имаш ли рецепта?
                              Чудиш се че са стигнали до тук!!?? Не се чуди бе! Очевидно е! Популизъм! Край на дебата!
                              Те и ингилизите, много искаха да излязат от съюзът, щото "патриотите" им запалиха фитилът. Сега обаче, след като го постигнаха, викат - ама....що стана така.
                              Като се изнасяше, последното семейство от наше село, ми стана ясно - що. Популизъм, ето защо.
                              За да съм съвсем честен, тия си казаха че и без това са обмисляли дали да не се "спасят" от тук. Но......това кардинално е решило въпросът. И те така.....
                              "Патриоти"!

Comment

Не съм гледал клипът. Има .ru в името....
                                Разсъждавам по темата...
                                Ами да разсъждаваме малко, дали пък събитията са аналогични с "ония". Как мислиш? Аналогични ли са?
                                Съгласен съм с Еко, като ще сме демократи, да сме демократи, да ги оставим да се давят, щом искат. Да, това леко не се връзва с една от.......ценностите по които някой люде плюят. А именно - животът е безценен, тоест - той е най голямата ценност. Но пък ...живот без свобода май не е живот. Та....Каталуня..... Кво да правим сега!? Демократично да им дадем свободата, в разрив с правилата, или демократично да спазваме правилата за да "оживеят"? Е!? Имаш ли рецепта?
                                Чудиш се че са стигнали до тук!!?? Не се чуди бе! Очевидно е! Популизъм! Край на дебата!
                                Те и ингилизите, много искаха да излязат от съюзът, щото "патриотите" им запалиха фитилът. Сега обаче, след като го постигнаха, викат - ама....що стана така.
                                Като се изнасяше, последното семейство от наше село, ми стана ясно - що. Популизъм, ето защо.
                                За да съм съвсем честен, тия си казаха че и без това са обмисляли дали да не се "спасят" от тук. Но......това кардинално е решило въпросът. И те така.....
                                "Патриоти"!
                                Ако беше гледал клипчето , което не е клипче а е цяло предаване посветено на темата, щеше да разбереш че не става дума за обикновен популизъм. Че нещата са много по дълбоки. Ама , нали има .ru , не ти трябват тия подробности.

Comment

Working...
                                X