Много зависи колко точно ти е извратен вкуса. Конкретно за месца на скара, особено на жар, аз предпочирам по-класически. Сол, пипер, минимално количество соев сос (истински!), малко босилек (без него не мога), малко лимонов сок, за да станат по-крехки и кило бой по месцата, преди да се сложат да поседят за 2 часа в бъркоча, който съм приготвил.
Известие
Collapse
No announcement yet.
Кулинарна
Collapse
X
-
Готов съм за всякакви експерименти, стига да не включват нещо сладко.
Иначе за съжаление ще ползвам електрическа скара...
Мислех за червено винце, лук, черен пипер, дафинов лист, може би малко соев сос...
Ама затова и реших да питам тук за разни идеи.Alfa Romeo 166 3.0 V6
Alfa Romeo GTV 2.0TS - няма я вече.
Comment
-
Първоначално публикувано от viki Покажи съобщениеКокосова торта "Рафаело "
Беше чудеснаsigpicАлфа 155 1.8 16V 96г.
Ако всичко ви е наред. Ако жена ви е прекрасна. Ако и любовницата ви е прекрасна. Ако заплатата ви не само стига, а и остава. Ако шефът ви е хубав човек. Ако нямате никакви проблеми със здравето. Кажете "не" на наркотиците!
Comment
-
Първоначално публикувано от Fear Покажи съобщениеХубава темичка сте заформили тук.
Я дайте някое и друго изпитано предложение за марината за свински филета на скара.
Че се чудя на какво да се спра.
---------- Post added at 01:14 ---------- Previous post was at 01:07 ----------
Първоначално публикувано от Fear Покажи съобщение...може би малко соев сос...
Не забравяй зехтина - колкото е по-постно месото, толкова по-добре е да има зехтин.
По желание, докато мръвките са на скарата, може с една четчица да ги мажеш с марината.
Comment
-
Първоначално публикувано от qkimov Покажи съобщениеА рецептата дали може да я споделиш или е някаква кулинарна тайна?156 2.4 JTD SW 140 подивели бизона -ex.
147 1.9 JTDM 150 дивИ прАсци-ex.
159 2.4 JTDM SW Qtronic 200 говеда
Comment
-
!
Първоначално публикувано от viki Покажи съобщениеКокосова торта "Рафаело "
Беше чудесна
Е вики изглежда като от витрина бе. Браво много добре си се справила.
Чак сега виждам тази тема, обикновенно съм луд на тема готвене. Всеки ден по нещо ново експериментирам. Вече ще има с кой да споеделям идейте си. Между другото откакто отворих магазин за хр. Стоки, всичкия брак го готвя и научих много ястия за 1-2лвБъркочи но много вкусни
Jeep Grand Cherokee 2.7 163hp 04/Renault Laguna 2.0 16v 140hp 01./Opel Movano 2.8 DTI 02
Ex AR 147 1.6 120hp 05 /AR 156 2.4jtd 1??hp/ Fiat bravo 103++hp / Fiat Coupe 131hp/Dacia Logan1.5 DCI 08'/ suzuki GSXR 600 SRAD мах speed 280km++
Comment
-
Извинявам се за забавянето
Това е оригиналната рецепта
цък
Аз не съм оцветявала блатовете и отгоре сложих филирани бадемиLast edited by viki; d.m.y г., 10:26.“And what is good, Phaedrus, And what is not good— Need we ask anyone to tell us these things...?”
― Robert M. Pirsig, Zen and the Art of Motorcycle
Comment
-
Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 16v Elegante+Sport MY.08
Alfa Romeo 155 1.8TS Sport MY.95
Comment
-
уф ... колега ако знаеш къде съм в момента и как давам мило и драго за някаква нормална за нашите вкусове храна ...
Comment
-
Аз последно правих пържоли на фурна със сос. Значи 4 пържолки най-добре вратни и 4 парчета бекон. На пържолките слагам кръгчета топено сирене или кашкавал слагам пържолите в бекона и завивам на руло. Редя в тавичка. На котлона слагам една дълбока тенджера и сипвам вътре една квасена сметана и нарязано на кубчета синьо сирене. Бъркам докато сиренето се стопи и със соса заливам пържолите. Пече се и става ммммм...
Comment
Comment