Има ли запалени риболовци да обменяме опит как да се надлъгваме с рибките,владея всичко без мухарството това ми е скучно и не го развих,щеки не ползвам голяма хамалогия е и много ограничава и спъва,някой ако има въпроси за нещо свързано с риби,принадлежности,макари,въдици,влакна да споделя опита си.
Известие
Collapse
No announcement yet.
РИБОЛОВ
Collapse
X
-
Оп станахме двамаааа.От малък съм по язовирите и реките и като имам възможност гледам да духна на някъде макар напоследак да не ми остава време за този вид хоби.
Хубаво ще е и да споделяме информация за язовири,риби,захранки и други такива тънкости.sigpicАлфа 155 1.8 16V 96г.
Ако всичко ви е наред. Ако жена ви е прекрасна. Ако и любовницата ви е прекрасна. Ако заплатата ви не само стига, а и остава. Ако шефът ви е хубав човек. Ако нямате никакви проблеми със здравето. Кажете "не" на наркотиците!
-
Бонев а ти?кога ще те водиме да ти теглиш да гълтат въздух,миналата година бяхте на Волуяк ама не можах да дойда,организирайте едно мероприятие тази пролет да се полиготиме някъде,на Щъркелово гнездов момента има доста риба,главно уклей и между тях рядко костури,по самото дъно се движат червеноперки и платики но са мудни,тая година не е активен костура водата не можа да изстине добре и седи на вътре на дълбоко не натиска уклея в залива ако е много студено веднага се активизира и се набива.
Comment
-
Първоначално публикувано от RUNNING WILD Покажи съобщениеБонев а ти?кога ще те водиме да ти теглиш да гълтат въздух,миналата година бяхте на Волуяк ама не можах да дойда,организирайте едно мероприятие тази пролет да се полиготиме някъде,на Щъркелово гнездов момента има доста риба,главно уклей и между тях рядко костури,по самото дъно се движат червеноперки и платики но са мудни,тая година не е активен костура водата не можа да изстине добре и седи на вътре на дълбоко не натиска уклея в залива ако е много студено веднага се активизира и се набива.sigpic
Subaru Legacy 3.0 H6
Alfa Romeo 156 2.0 - Ex
0888 511 533 - Бонев
Comment
-
найстина последните 10 години хората масово започнаха да киснат по язовирите,преди години като ходехме на Искъра на 200 метра от нас имаше палатка и на 2 километра по целият бряг имаше няколко коли и палатки,сега е мазаляк на откриването преди 3 години бях 2ри ред палатка сметай като в киносалон беше.Last edited by Old Fox; d.m.y г., 22:14.
Comment
-
само да споделя....
когато става дума за риба с мойте фредчета,аз си взимам:вино,мръвка,НОЖА-задължително,и се наслаждавам на риболова и сеира на "рибарите с които съм".....нема такава приказка,и душевна разкрива от смях.....никой нищо не хваща...........освен най-пияния,на другия ден трипер..........156 2.4 JTD SW 140 подивели бизона -ex.
147 1.9 JTDM 150 дивИ прАсци-ex.
159 2.4 JTDM SW Qtronic 200 говеда
Comment
-
Първоначално публикувано от morfius Покажи съобщениеХубаво чатче си спрятате, има си раздел и за него...156 2.4 JTD SW 140 подивели бизона -ex.
147 1.9 JTDM 150 дивИ прАсци-ex.
159 2.4 JTDM SW Qtronic 200 говеда
Comment
Comment