Първоначално публикувано от trustworthy
Покажи съобщение
Известие
Collapse
No announcement yet.
РИБОЛОВ
Collapse
X
-
Първоначално публикувано от ivan dimitrov Покажи съобщениеТова от кога е? Ако си хвана стръв утре, следва бдение(нощен).
Първоначално публикувано от Sunny Покажи съобщениеТой Негово Светейшество отдавна замени проповедите с риболовни излети
Кажи речи откакто му влезе бензин в кръвта_______
146 JTD - ex
Renault Megane II 1.5 dci - ex
Nissan Qashkai 2.0 CVT - current
Comment
-
Първоначално публикувано от trustworthy Покажи съобщениеДа се разпиша и аз в тази тема
Comment
-
Част от тях са леферчета, част чернокопчета. По пълната кофа вероятно е резултат от тролинг, за другата нямам идея. Принципно добри резултати се получават и вечер на плувка, на филенце от прясна рибка. Тая година преди да се вмарангяса времето, на плувка я докарах до 12 бр. За жалост още не бяха в графа лефери по вечето. Предвид това че се хващаха едри чернокопи на бомбарда, на стръв червей, се надявах тия дни да е кал от риба. За огромно мое съжаление, днес сутринта морето не показа никакъв признак на живот. Следейки поведението на няколкото лодки, стигам до изводът че във Варненският залив в момента рибите ги няма. То от снимките на колегата ми се струва, че е ползвал "грешното" гориво мааалко по на юг де.
Абе, къде е циганското лято? Тва на дискриминация и расизъН ми понамирисва.Арфа Ромео 146 1.6 боксер
Comment
-
Първоначално публикувано от RUNNING WILD Покажи съобщениелеферчета ли са това мамини златни,прекрасни са друго не ти трябва,само от лодка или и от брега.
Първоначално публикувано от ivan dimitrov Покажи съобщениеЧаст от тях са леферчета, част чернокопчета. По пълната кофа вероятно е резултат от тролинг, за другата нямам идея. Принципно добри резултати се получават и вечер на плувка, на филенце от прясна рибка. Тая година преди да се вмарангяса времето, на плувка я докарах до 12 бр. За жалост още не бяха в графа лефери по вечето. Предвид това че се хващаха едри чернокопи на бомбарда, на стръв червей, се надявах тия дни да е кал от риба. За огромно мое съжаление, днес сутринта морето не показа никакъв признак на живот. Следейки поведението на няколкото лодки, стигам до изводът че във Варненският залив в момента рибите ги няма. То от снимките на колегата ми се струва, че е ползвал "грешното" гориво мааалко по на юг де.
Абе, къде е циганското лято? Тва на дискриминация и расизъН ми понамирисва.Последно тролихме цял ден за 6 кг. чернокоп общо, но важен е принципът
Имам приятели, които от брега взеха доста и хубави риби - лефери, чернокоп. Но от брега е някаква лудница и не го практикувам - нямам нерви просто. То не, че в морето пак няма идиоти, дето правят даже още по-големи глупости, ама по се ядва.
Имай предвид, че рибата вече се поизтегли на юг. Около Варна почти не остана. Даже на мрежи е паднал драстично уловът. Водата е под 15 градуса, все пак...
Тези дни атакуваме южното черноморие_______
146 JTD - ex
Comment
-
Благодаря за информацията. Допълва "картинката". След класическото капо сутринта ми стана ясно че ако ще закриваме сезонът подобаващо, ще трябва да се спускаме надолу.
Верно от брегът е лудница, особено на най подходящите места. Обаче пък има и предимства, най голямото е че не ме пържи слънцето. Освен това ми е по лесно да отделя време късно вечер и рано сутрин. Резултатите обаче са несъпоставими в по вечето случаи. Хората са го казали - няма пълно щастие.
Абе....сигурно ли е че водата е околу 15гр?
Щот аз днес хванах едни риби, направо замръзени.....Арфа Ромео 146 1.6 боксер
Comment
-
Първоначално публикувано от trustworthy Покажи съобщениеНеофициалното закриване на сезона се състоя в петък, в Бургаския залив. Ще зазимяваме лодката вече.
Затвърдих си впечатлението, че южното крайбрежие е в пъти по-красиво от северното, макар и да ни изгони на финала с лошо време.Арфа Ромео 146 1.6 боксер
Comment
-
Попчета бих ловил, ако не беше толкова студено. Тази година така и не ги лових, че се забавихме с лодката и сафридът вече беше излязъл.
Един познат мисли да ходи към Созопол към четвъртък-петък, но доколкото чувам, дори и на Синеморец вече риба почти не се появява, та закриването ще е официално май
Беше страхотен сезон на морето тая година!_______
146 JTD - ex
Comment
-
Е, то все ще се стопли по някое време. Ако не тая година, другата, по следващата....
Поповете се ловят и постед зима. На буната на Панорама, февруари месец - 8 риби - кило и няколко грама. И това дебелоусто попче, не лихнус. Дзверове! Ама след като си ловил лефери, да отидеш да ловиш попове.....може, ама....Арфа Ромео 146 1.6 боксер
Comment
-
Златното правило е, че се лови каквото има, а не каквото ти се иска, за съжаление
Днес пак са изкарали добри количества в Бургаския залив. Който има желание, може да се пробва утре. Аз в тоя студ предпочитам да гледам морето от брега_______
146 JTD - ex
Comment
-
Първоначално публикувано от trustworthy Покажи съобщениеЗлатното правило е, че се лови каквото има, а не каквото ти се иска, за съжаление
Днес пак са изкарали добри количества в Бургаския залив. Който има желание, може да се пробва утре. Аз в тоя студ предпочитам да гледам морето от брега
Ще открадна малко време, да се пробвам да хвана писия, обаче. То ясно че няма как да хванеш нещо което го няма, но като има няколко вида е кеф да хващаш избирателно един(предимно).Арфа Ромео 146 1.6 боксер
Comment
Comment