морето ли ще точите?
Известие
Collapse
No announcement yet.
РИБОЛОВ
Collapse
X
-
от мен на 100 км вижте за какво става дума !!!http://www.youtube.com/watch?v=3KUEQRTKNQgAlfa 166 2.4JTD 136hp
Comment
-
ходя за риба с един руснак,той е от Волгоград и ходи на Волга,доста съм го разпитвал,мечтата ми е някой ден да отида на Волга при Астрахан да се изкефя,то нали трябва приглашение и тн,по сухоземен път е 2600 км а с влака е 3 дена и половина и е драма направо...а имам багаж яко ни за рейс ни за самолет пък и до там ще ти трябва транспорт абе мани,и понеже Волга ми е далече отивам на Дунава след малко да воювам с рибките.
Comment
-
Вчера бях малко на р.Огоста за щуко хванах 2 на спининг за цял дена колегите хванаха повече и иавадиха даже огромен екземпляр над 10кг няколко по 4кг и по дребни,макарата ми се прецака и хванах мухарката за оклоло 2 часа хванах над 15 кленчета малки и един доста добър мойе би имаше килце тва е за сега
Comment
-
Аз па хванах зарган къде метър и нещо.Абе що не поснете някоя друга снимка като има нещо по-така, аз нищо не вдявам от риболов ма си е интересно да видиш.По-достойно е да си останеш с убежденията,отколкото
конюнктурно на стари години да "прогледнеш".
Alfa Romeo 156 1.8ts 1997 - ex.
Alfa Romeo 156 1.8ts 2001
Comment
-
Първоначално публикувано от dimitar_vd62 Покажи съобщениеАз па хванах зарган къде метър и нещо.Абе що не поснете някоя друга снимка като има нещо по-така, аз нищо не вдявам от риболов ма си е интересно да видиш.
Освен ако не си го гонил в АтлантикаНякои хора трябва да имат не акт за раждане, а писмено извинение от производителя на контрацептиви.乁໒( ͒ ⌂ ͒ )७ㄏ
Българите ще излязат масово на протест, чак когато спрат Замунда
Една тема във форума се счита за успешна, ако до седмия коментар не се заговори за плюскане и пукница !
Comment
-
Първоначално публикувано от stefoo Покажи съобщениеВчера бях малко на р.Огоста за щуко хванах 2 на спининг за цял дена колегите хванаха повече и иавадиха даже огромен екземпляр над 10кг няколко по 4кг и по дребни,макарата ми се прецака и хванах мухарката за оклоло 2 часа хванах над 15 кленчета малки и един доста добър мойе би имаше килце тва е за сега
Comment
-
Първоначално публикувано от RUNNING WILD Покажи съобщениекъде беше на Огоста вчера защото и аз бях 2 дена по нея,бях и на Дунава там имам 3 бройки на Оряхово а на Огоста не хванах нищо.
Comment
-
Първоначално публикувано от stefoo Покажи съобщениена Хайредин на път за там се разминах с една сива 164 аз бях с пасат ако си бил ти това за неделя сутринта става въпрос даже алфата присветна
Comment
-
Първоначално публикувано от RUNNING WILD Покажи съобщениеабе един срещу мене една баничарка зелена караше без фарове и му присветнах зад тях верно караше кола,еееееееее как да знам че си ти бе човек да съм спрял да се видиме и рибариме заедно,връщах се от Дунава и 2 дена обикалях,аз спрях на бента на Софрониево и се чудех за Хайредин и го подминах да се еба в главата.
Comment
-
ясно на Бат Стан отрочетата,ми какво да ти кажа с опити и постоянство и много пъти рано ставане сутрин става работата,предполагам че някой от тях е местен или му е село нещо в околията за да се разчуе и да се изстрелят на там,лошото при щуките са процентите капо дето се въртят и те са доволно много в годината при спининга а при тези дето седят с каракудите на тапа са още повече там на много излети дупчиш рибета и гледаш тапите,а и търсиш една риба определена не е като на червей какво дойде да го изяде,на мене ми е доста любима риба и са ме учили в 3 ти клас на 9 години съм бил -1986 та година съм гледал с метални поводи от струна от китара и запоени троики с припои на плажа на Панчарево,за реката дето сте ходили съм забелязал че седят на всякъде и покрай брега с глава срещу течението и на самото дъно по средата на реката в течението което е странно,там е тегаво че пуснат ли студената вода от язовира качва ниво и пресича всичко за дни кълването,но като цяло познавам цялата река от изтичането от язовира до вливането в Мизия и аз се сещам за не повече от 5 места дето можеш да търсиш щука на спининг много малко места има с кротко и дълбоко течение просто си има наклон и налягане и си я бута,обаче за тебе с мухарката човече нема да ти верва ще луднеш там съм се разцепвал от всякакви по големина кленове,като цяло за муха съм слагал летяща мравка и оса плаваща това ти стига,само да има върба до тебе с водовъртеж от долу и ела да видиш,април и май е студена малко и с муха е трудна като цяло е трудна но точно от юни месец става касапница а за муха запомни от мене че най много дава когато започнат да цъфтят тополите и да летят пухчета е тогава ходи.
Comment
Comment