If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
По-достойно е да си останеш с убежденията,отколкото
конюнктурно на стари години да "прогледнеш".
Alfa Romeo 156 1.8ts 1997 - ex.
Alfa Romeo 156 1.8ts 2001
Е до къде стигнах с кораба.Взе ми се акъла да лепя летвички на палубата. А клюзовете на котвите ми костваха три дена.Обаче се получи както исках, и както трябваше.Новото предизвикателство са прозорците на адмиралската каюта на кърмата.Понеже имат декоративни решетки.А ще са овали 15/8 мм.
Ето и джамовете на адмиралската каюта на кърмата.На снимкатга обаче не излизат така добре както са всъщност.Очички трябват, дееба и егн-ето.Като се боядиса корпуса и се полира и лакира месинга ще изпъкнат по-добре.Добре че си купих машинка за гравиране и шлайфане, много ми улеснява работата.
Attached Files
Митак замислял ли се за балса ?
Намира се листов материал на нормални цени .
Някои хора трябва да имат не акт за раждане, а писмено извинение от производителя на контрацептиви.乁໒( ͒ ⌂ ͒ )७ㄏ Българите ще излязат масово на протест, чак когато спрат Замунда
Една тема във форума се счита за успешна, ако до седмия коментар не се заговори за плюскане и пукница !
Ми да и не.В случая не ми върши работа, понеже искам ако успея да го направя добре да отида на някоя изложба.А там гледат не само дъските по палубата, ами и как са подредени и дори имат ли пирони.Знам един дето прави няколко хиляди дървени дибли с помощта на приспособление от игла за спринцовка.Аз няма да правя такива работи защото това е единствения възстановен чертеж и няма такива подробности, не знам дори каква е сглобката на палубата.Съчинил съм я така че да може да се отваря за да има достъп до механиката и електрониката в корпуса.Залагам на детайлност.Но за други проекти ще ползвам балса или друг фурнир.И ако ми кажеш къде се продава ще съм ти благодарен.
Някои хора трябва да имат не акт за раждане, а писмено извинение от производителя на контрацептиви.乁໒( ͒ ⌂ ͒ )७ㄏ Българите ще излязат масово на протест, чак когато спрат Замунда
Една тема във форума се счита за успешна, ако до седмия коментар не се заговори за плюскане и пукница !
А, мерси.Ми този даже е евтин.има китове по 1500 лири.Готовите китове не ме кефят, удоволствието е по-голямо като сам си го направя.То и парите не са за пренебрегване де.За Бисмарк имам подробни чертежи - от руски сайт естествено.Засега обаче не ми се прави.Трябва да ми дойде музата.Като ми щукне почвам да търся снимки и материали, оглеждам го преценявам го, почва да ми се върти в главата кое как ще стане и те така.И без това по този имам работа до следващото лято.А и по предния кораб, Цесаревич, имам да добавя още някои дреболии по палабута и ако има изложба във Военноморския музей като миналата година ще го изложа.
И котвите са готови.Много желязо имало по тоя кораб, баси за какво му са 5 котви.Най-трудна беше първата, докато намеря подходящия начин за направата, после другите лесно.Изковах ги от мед, и малко запояване на лапите.
Attached Files
Доста пипкава работа си е това. Сигурно е голямо удоволствието.
AR 145 , 1.6 , 76 kw- ex; GT 1.9 JTD 110 KW
Posted by Bat Vas:Алфиста трябва да има минимум две коли, ако не иска да ходи с градски транспорт от време на време.
sigpic
Comment