Известие

Collapse
No announcement yet.

Градина-благинки и зеленина за окото

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Да де, ама нали все гледам да е за по-добро...
    На където и да се въртиш, задника ти пак ще е отзад!
    Интелектуален кръг БКАР.sigpic Няма тема, която да не превърнем в плюскане и пукница.

Comment

• аз тая година закъснях с градината ама ще ви догонвам,поне ми е родило нарчето
      Attached Files
      алфа ромео 156 1.8 тс -на части
      алфа ромео 164 2.0тс -на части
      нисан примера п10 1,6 16в хечбек
      sigpic

Comment

• даже си ни изпреварил,при мене картофа не се вижда от бурен,садил съм 4 сорта и са по различно време и не съм пръскал 2 от тях и са го поизяли бръмбарите и трябва д аходя да ги освежа с препарат да темерел,краставици още не съм садил май нема и да садя,имам много мощтни стръкове домати дано да стане,чакам тиквички другата седмица,имам мускулна треска на краката лазих като попово прасе по градината да плевя и да вадя картофи.

Comment

• е аз онзи ден разсаждах доматите,лука и пипера,само боба и грахта са по стари,иначе присаждах праскови/хале/пък дано се хванат.откопах една издънка от нарчето но незнам дали ще се хване,засадих я в една кофа и я сложих на сянка пък да видим какво ще излезе
          sigpic

Comment

• и аз имам още да садя ама не знам кой ден ще ходя,тръгна за едно да правя в градината излезе друго,садих ягоди като гламав няма кой да ги обере врабците изкълваха килограми поне те да ме споменават с добро,имам и там некви стръкчета набодени доматки за резерва съм си насадил те се по 15 см в момента станали.

Comment

• Някой садил ли е от новите сортове къпини? Имахме две , преди години, но изгоряха.
              На където и да се въртиш, задника ти пак ще е отзад!
              Интелектуален кръг БКАР.sigpic Няма тема, която да не превърнем в плюскане и пукница.

Comment

• какъв е този нов сорт къпини,аз имам декоративни
                sigpic

Comment

• не знам за нови сортове капини ама аз имам нови сортове бурени и са в изобилие,с бодлички без бодлички виещи се с тънки листенца дебели всякакви,направиха ме да хъркам.

Comment

• румене ягодите ти какъв сорт са,целогодишно ли раждат
                    sigpic

Comment

• май да,мога да ти ги изскубя как са с червени ягодки на тях на мене не ми трябват,и ги присади,щи ги изскубя с корените и буца пръст,няма кой да ги бере врабците ги ядат.не ги знам като сорт дръжките са червени стъблата са дълги и хвърля по 4-5 ягодки на грозд заедно,миризливи са яко и са вкусни по-сухи седят не са така воднисти,ако искаш немаш грижи скубя ти ги готови.

Comment

• незнам само дали сега ще се хванат,иначе ги вземам веднага
                        sigpic

Comment

• що да не се хванат,ягодата не е капризна,за 10 дена си пусне корен,от петък на там мога да ги откопая за 15 мин съм ги наришкал то това е лесно е не е като да правиш лехите да копаш ямички да поливаш и тн,ама некъде до Младост да дойдеш следобяда че требе,не знам колко са между 35-40 гнезда с сигурност,иначе гледай на 91 ви ден след засаждане кви картофи хубав сорт с не много труд от моя страна,засях 4 сорта тия са ранни,мерих най големият на кантара и е 0.270 грама за сега е рекордьора,вижда се в коритото,даже и продадох 30 кила от тях отгледани с честен труд и пот на челото, ще ставам картофеният бос,и от другата градина ще има есента,ние се базикаме и сме презадоволени а хората нема какво да ядат,ама какво да направя че ги мързи де аз като ставам нощтно време да пътувам или ходя да работя те спят,па така е та кво е земя има оди гледай.
                          Attached Files
                          Last edited by RUNNING WILD; d.m.y г., 22:25.

Comment

• екстра са картофите,аз така и не засадих,че останах без семе,тоя дето взимам картофи от него ги е продал и няма семе а са много хубави,а и тая година много закъснях с градината.пусни ми телефона ти на лс утре ще ти звънна да се разберем нещо
                            sigpic

Comment

• другата година ще садиш за разнообразие,то за какво ти е всичко да се заринеш в работа,пиша го.

Comment

• то двора ми е 1,2дка от който 8-900 м2 е градина,гледам да садя от всичко по малко,миналата година децата са изяли 4 багажника с тикви,чак не можах да повярвам,а като ги брах се чудех какво ще ги правя .в момента е насаден малко повече от половината и другата седмица ще досаждам още зарзавати,да нее наполовина празен
                                sigpic

Comment

Working...
                                X