If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Таман ми докладваха - и доматите, и тиквичките са във форма.
Следващия път като си ходя, ще наснимам. То при нас са няколко корена, колкото да не е без хич, повечето в двора е трева за косене. Едно време обаче, когато бяха живи баба и дядо, какво земеделие кипеше - ум да ти зайде.
---------- Post added at 18:19 ---------- Previous post was at 18:15 ----------
Ако ти е писано да се обесиш, няма да се удавиш
AlfaRomeo 155 1.8 TS 129 к.с. 1995 г., AlfaRomeo 166 2.4 JTD 140 к.с. 2002 г. , Volvo S60 2.4D Sport 163 к.с. 2008 г. - EX;
Opel Insignia ST 2.0 BiTurbo CDTI 194 к.с. 2014 г. (Алфа под прикритие)
Таман ми докладваха - и доматите, и тиквичките са във форма.
Следващия път като си ходя, ще наснимам. То при нас са няколко корена, колкото да не е без хич, повечето в двора е трева за косене. Едно време обаче, когато бяха живи баба и дядо, какво земеделие кипеше - ум да ти зайде.
---------- Post added at 18:19 ---------- Previous post was at 18:15 ----------
На долния край на Чернелка значи.
да близко до нас се влива във Вита бе на 50-60 сме от реката
я не знам дека са тия селия ама некои а набол домат за страх дъ'ге
По скоро хоби на баща ми .Голям педант е щом опъваме канап за редовете харесва му да чопли и не иска да остави поне малко мястото да не се обработва затова раздаваме домати, краставици, зеле, чушки,лук на комшй и приатели
така е най добре защото знае какво сади а не да земе от пазара и да го набоде да чака едно а то да е друго,слагайте зимнина.и аз тая година съм раздал тиквички доста,искам другата година си засадя биволско сърце домати и едни дини те не са много големи но много сладки и червени и искам и родопски боб смилянски.
Оооо и аз имам градинкаааа. Даже вече имам две- три реколти чери доматчета, имам си и босилек за тях и разбира се мента за мохитото. Имах и копър, обаче хвана листни въшки, а магданоза милия охлювите ми го изядоха,ама колкото за една манджа имам.
копахме сонда днес,помагах и аз то е рязане после резби навиване на преходници,кълчища,после помпане едвам помпа тече пясък и кал,утре я подкарвам докато избистри,тоя ми каза че поне 2-3 колички ще е пясък и кал.
копахме сонда днес,помагах и аз то е рязане после резби навиване на преходници,кълчища,после помпане едвам помпа тече пясък и кал,утре я подкарвам докато избистри,тоя ми каза че поне 2-3 колички ще е пясък и кал.
На колко метра е тръбата след време може да набиеш още половин метър . При нас е на 6 метра само е набивана със чук сигорно преди 30–40 години и никога не спира вода ако ще цял ден да върви помпата дано си уцелил хубава жила
Comment