та това е от днес от преди малко че ми е скучно в нас и си творя.
Известие
Collapse
No announcement yet.
Готварско изкуство в особено големи размери или какво прави RUNNING WILD в кухнята
Collapse
X
-
Готварско изкуство в особено големи размери или какво прави RUNNING WILD в кухнята
Last edited by RUNNING WILD; d.m.y г., 21:59.Тагове: Няма
-
Земи си най после жена, не ти трябва диета.Мене не ми трябва диета, ма съм чел че не трябва са подлага човек на такова нещо, трябва да се храни правилно.Last edited by dimitar_vd62; d.m.y г., 22:01.По-достойно е да си останеш с убежденията,отколкото
конюнктурно на стари години да "прогледнеш".
Alfa Romeo 156 1.8ts 1997 - ex.
Alfa Romeo 156 1.8ts 2001
-
абе човече излизам с жена споко не съм оскотел,не ме мързи справям се и сам но да има некой да ми връзва обувките че ме мързи да се навеждам,за мене правилното хранене е да преям щото не преядеш ли все си си гладен реално погледнатоLast edited by RUNNING WILD; d.m.y г., 22:02.
Comment
-
а да да то така е най лесно,уби ми оня ден инерцията и творческата самоинициатива а сега ти си...е какво да съм аз попара...айде от преди 2 часа пица полувегетарианска защото от дясно е кайма,козе сирене краве сирене истински кашкавал синьо сирене топено сирене подобно е на Маргарита но няма босилек и е по-добра ароматна и сочна,салцата е домат,босилек,риган,черен пипер,чубрица,не съм я украсил в сърчица кикиритки и финтифлюжки но явно не ми е повлияла Вики а тя може много.
Comment
-
Ето една добре изпитана рецепта за тестото:
1 - Пакетче суха мая, щипка сол и щипка захар се разтварят в чаша вода.
2 - Разбива се едно яйце.
3 - В подходящ съд се изсипват чашата със сместа и разбитото яйце.
4 - Добавят се 2 чаши брашно.
5 - Бърка се с лъжица до хомогенизиране.
6 - Тестото се изсипва в намазнена и набрашнена тава и се разстила (за целта може да се ползва потопена в олио лъжица).
7 - Оставя се да престои 20 минути, след което се гарнира.
8 - Пече се на загрята до 200 - 220 гр.
Резултатът винаги е отличен.
159 1.8 MPI
166 2.0 TS (ex)
Comment
-
Първоначално публикувано от kolev Покажи съобщениеей спамер, тестото за пиците сам ли го бъркаш и на колко градуса ги печеш. знам че колкото по-висока температура, толкова по-добре.
има и едно друго нещо което винаги съм искал да зная. какво значи номера на спагетите
Он Ръни си е готвач и чревоугодник.
....a и темата си е негова.Alfa Romeo 159 2,4 Jtdm Q-tronic
Citroen C2 1,6 Sensodrive
Alfa Romeo 156 GTA Selespeed - EX
Alfa Romeo 159 SW 2,4 Jtdm Q-tronic - EX
Alfa Romeo 156 2,0 TS Selespeed - EX
....расоф ат, дърта кранта без зоб не пука!
Comment
-
Първоначално публикувано от ecotronic Покажи съобщениеЕто една добре изпитана рецепта за тестото:
1 - Пакетче суха мая, щипка сол и щипка захар се разтварят в чаша вода.
2 - Разбива се едно яйце.
3 - В подходящ съд се изсипват чашата със сместа и разбитото яйце.
4 - Добавят се 2 чаши брашно.
5 - Бърка се с лъжица до хомогенизиране.
6 - Тестото се изсипва в намазнена и набрашнена тава и се разстила (за целта може да се ползва потопена в олио лъжица).
7 - Оставя се да престои 20 минути, след което се гарнира.
8 - Пече се на загрята до 200 - 220 гр.
Резултатът винаги е отличен.точка
Comment
-
Първоначално публикувано от kolev Покажи съобщениеа пробвал ли си без яйце. талянски пици не съм ял но си мисля че оригинално в тестото няма яйца и или мляко. иначе на половин кило брашно слагам 1 ч.л. мая и е достатъчно, но я слагам в брашното, а не при солта и захарта.
Никви яйца и млека!
Тва да не е тутманик или кекс....Alfa Romeo 159 2,4 Jtdm Q-tronic
Citroen C2 1,6 Sensodrive
Alfa Romeo 156 GTA Selespeed - EX
Alfa Romeo 159 SW 2,4 Jtdm Q-tronic - EX
Alfa Romeo 156 2,0 TS Selespeed - EX
....расоф ат, дърта кранта без зоб не пука!
Comment
-
С яйцето тестото става с една идея по-хрупкаво. Иначе може и без него. Същият ефект се получава и с кисело мляко вместо вода.
Друг тънък момент е в това ако се слага настърган кашкавал отгоре, той да не се слага веднага а да се остави първо другото да се поизпече.
Накрая, като се изпече пицата е добре да се капне отгоре с хубав зехтин.
159 1.8 MPI
166 2.0 TS (ex)
Comment
-
Първоначално публикувано от kolev Покажи съобщениеей спамер, тестото за пиците сам ли го бъркаш и на колко градуса ги печеш. знам че колкото по-висока температура, толкова по-добре.
има и едно друго нещо което винаги съм искал да зная. какво значи номера на спагетите
---------- Post added at 19:54 ---------- Previous post was at 19:45 ----------
Първоначално публикувано от ecotronic Покажи съобщениеЕто една добре изпитана рецепта за тестото:
1 - Пакетче суха мая, щипка сол и щипка захар се разтварят в чаша вода.
2 - Разбива се едно яйце.
3 - В подходящ съд се изсипват чашата със сместа и разбитото яйце.
4 - Добавят се 2 чаши брашно.
5 - Бърка се с лъжица до хомогенизиране.
6 - Тестото се изсипва в намазнена и набрашнена тава и се разстила (за целта може да се ползва потопена в олио лъжица).
7 - Оставя се да престои 20 минути, след което се гарнира.
8 - Пече се на загрята до 200 - 220 гр.
Резултатът винаги е отличен.
---------- Post added at 19:55 ---------- Previous post was at 19:54 ----------
Първоначално публикувано от ecotronic Покажи съобщениеС яйцето тестото става с една идея по-хрупкаво. Иначе може и без него. Същият ефект се получава и с кисело мляко вместо вода.
Друг тънък момент е в това ако се слага настърган кашкавал отгоре, той да не се слага веднага а да се остави първо другото да се поизпече.
Накрая, като се изпече пицата е добре да се капне отгоре с хубав зехтин.
Comment
Comment