Известие

Collapse
No announcement yet.

Камери на КАТ и Полицията в София.

Collapse
This is a sticky topic.
X
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Първоначално публикувано от georgyg Покажи съобщение
    Разбира се, че трябва да е драстично.

Да спрат да се правят всички на състезатели. Аз лично съм ЗА камерите, там вероятността за измама е доста по малка.

Темата мисля е добре да е важна, а и знанието къде има разположени камери може да послужи за превантивна мярка.
    Добре де превантивна мярка против какво - да не се правят състезателите на такива пред камерите само, или всички да не го правят пред тях.......щото не е логично някак си хем да си ЗА камерите, хем да искаш да знаеш къде са превантивно.....превантивно за какво.....за да не нарушаваш ограничението там ли.....и това значи ли че другаде може да се нарушава.....и ако не може, и така или иначе не се нарушава за какво е камерката тогази......
    Винаги съм се чудел каква е справедливоста ако някой друг ти кара колата, или не може да се установи със сигурност кой е карал дадена кола в определен момент - примерно фирмена, служебна или нещо там......кой артик ще го отнесе......
    "Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTR
    F=M x A - Исак Нютон - amateur.....

Comment

• Първоначално публикувано от Furious 155 Покажи съобщение
      това да, но мен и друго ме вълнува - дали хващат и 3-те ленти ? или ще снимат само най-лявата...
      Според мен би трябвало и трите, че си обърнем движението - дясната лента ще е скоростната отсечка

Comment

• Радари и контрала на КАТ по закон са с цел превенция на ПТП и тем подобни....И тези камери може би ще са първите средства използвани за тази цел....а не за подкупи...и криене като мишки из храстите.
        sigpic
        Най-бързата Българска Алфа на писта 147QVD, 159 2.4QVDm, Crosswagon Edition Nero, Aprilia SR 50 Tetsuya Harada Replica
        " Marco Cavigioli champion IRC 2WD with Fiat Grande Punto DIESEL"
        "Seat Leon TDI champion WTCC 2008"

Comment

• За момента са 15 броя радари за цялата страна , и ще се местят . Инфо на ухо
          Някои хора трябва да имат не акт за раждане, а писмено извинение от производителя на контрацептиви.乁໒( ͒ ⌂ ͒ )७ㄏ
          Българите ще излязат масово на протест, чак когато спрат Замунда
          Една тема във форума се счита за успешна, ако до седмия коментар не се заговори за плюскане и пукница !

Comment

• Първоначално публикувано от KGB Покажи съобщение
            Радари и контрала на КАТ по закон са с цел превенция на ПТП и тем подобни....И тези камери може би ще са първите средства използвани за тази цел....а не за подкупи...и криене като мишки из храстите.
            аз не мисля....викат те в кат с призовка - отиваш, влизаш сам в затъмнена стаичка и там ти показват снимката и скоростта на нея и ти казват колко и какви санкции ще бъдат наложени и после тоя служител на реда в затъмнената стаичка ти казва, че има вероятност тези санкции да не се наложат и снимката да изчезне, срещу съответна сума! НЕ вярвам аз че това ще спре взимането на пари за такива неща...

Даването на газ, води до пристрастяване!
            Alfa Romeo 155 1.8TS by RuBig
            Volvo V50 2.0D by RuBig

Comment

На тоя гъз дето е заключил темата за камерите...много поздрави.
              Според pr_00f тоя "гъз" съм аз.
              Тва значи, че темата не е заключена целенасочено - просто с дабъл клик маркирам цял раздел като прочетен и сигурно съм нацелил грешната икона (за беля двойният клик върху тема я заключва/отключва).

Като така, мога да отключа старата тема и да преместя тази в нея, ОК?

update: done
              Last edited by bass; d.m.y г., 13:07.

Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 16v Elegante+Sport MY.08
              Alfa Romeo 155 1.8TS Sport MY.95

Comment

• Колега знаеш, че единственото което е целяла тази обида е да бъде отключена темата, защото преди като питах с добро нищо не стана...и от тогава до сега мина доста време.

Иначе съм сигурен, че си я заключил по погрешка.

Сору за езика, но в крайна сметка свършихме работа
                sigpic
                Най-бързата Българска Алфа на писта 147QVD, 159 2.4QVDm, Crosswagon Edition Nero, Aprilia SR 50 Tetsuya Harada Replica

Comment

• До тук:

Станционарни Камери за измерване на скоростта на движение (забележка, камерите са със сертификат от Метрологията но само за радарната им част, не за ултразвук...повече инфо скоро)

София:

1. Цариградско шосе срещу Макдоналдс след моста на 4ти КМ

2. Срещу бензиностанция Еко-ЕЛДА до СофияЛенд

Нова Загора;

1. Веднага на влизане в Нова Загора срещу ЛукОил

2. Първото село след Нова Загора посока Бургас

Поморие;

1. От Бургас посоко Поморие след края на "магистралния път" и няколко км-ра преди Поморие...Точно местонахождения не искам да го пиша, поради това на което се нагледах в неделя като каране по нашите пътища.

2. След Поморие преди Ахелой

Стара Загора

1. От края на магистрала Тракия Кръговото, посока Стара Загора....

Скоро и другите им местонахождения.

КАРАЙТЕ разумно и не надценявайте себе си и най-вече възможнистите на колата си.
                  sigpic

Comment

• Благоевград -около бензиностанция Шел на "магистралата". Ако някой от града знае повече, да каже - в 2-те посоки ли "гледа"...
                    В гр. Кресна - на изхода на града в посока Кулата, след бензиностанция Еко.
                    П.П. Ако има опастност темата да се разводни, модераторите могат да отделят част от мненията в нова тема - "Стационарни камери по националната пътна мрежа", примерно.
                    166 JTD '02 ; 155 1.9TD BASE MY.95 ; 146 1.6TS Junior '98 - бракувана, продава се на части ; 155 1.8TS SILVERSTONE '94 -продадена

Comment

• Селото се казва Подслон и се намира преди Нова Загора
                      след това сложиха от Стара Загора посока магистралата на разклона за село Загоре има една автокъща камерата е веднага след нея!

Comment

До тук:

Станционарни Камери за измерване на скоростта на движение (забележка, камерите са със сертификат от Метрологията но само за радарната им част, не за ултразвук...повече инфо скоро)

София:

1. Цариградско шосе срещу Макдоналдс след моста на 4ти КМ

2. Срещу бензиностанция Еко-ЕЛДА до СофияЛенд

КАРАЙТЕ разумно и не надценявайте себе си и най-вече възможнистите на колата си.
                        Камерите на Цариградско и Вапцаров вече работят, но даже и най-добрите радар-детектори не ги ловят - явно действат с ултразвуково мерене

Така че не разчитайте на радар-детекторите си - проверено е, че и най-високия номер и клас Кобра, Ескорт, Белтроникс и Уистлър мълчат като пукъли
                        Volvo XC90 D5 '06
                        Alfa Romeo Spider 2.0 '90
                        Lancia Ypsilon 1.2 '00

ex Alfa Romeo 156 1.9 JTD SW Distinctive '02
                        ex Jeep Grand Cherokee 3.1 TD Limited '00
                        ex Alfa Romeo 166 2.4 JTD Q2 '99

Comment

• Утре ако случайно мина от там ще проверя, НО и по морето твърдяха, че камерите са пуснати а бяха празни кутиите...

Иначе днес седяха на бул. Сливница между Кенар и Опълценска точно на моста на реката с бяла Астра с обознацения полиция и с голямата камера между сините буркани на покрива....колата беше снимана в един брой на АутоБилд. ДА не забравяме, че тази камера е незаконна...така, че ако получите чиститка....веднага с адвокат.
                          sigpic

Comment

... на бул. Сливница между Кенар и Опълценска точно на моста на реката с бяла Астра с обознацения полиция и с голямата камера между сините буркани на покрива....колата беше снимана в един брой на АутоБилд. ДА не забравяме, че тази камера е незаконна...така, че ако получите чиститка....веднага с адвокат.
                            Чел съм броя на AutoBild с тази астра и камерата на покрива й, но не разбрах защо да е незаконна... Би ли ми пояснил каква информация знаеш повече. Мерси предварително.
                            Alfa Romeo 156 2.4JTD '02, Fiat Punto 1.2 16V '00, Alfa Romeo 155 2.0 16V - ex, Сузуки Бандит 400 VC '94 - ex, Дукати S4 '02

Comment

• няма лиценз от Метрологията, за това е незаконна...

Още стационарни камери за измерване на привишена скорост:

1. с. Мурсолево (мисля, че така беше) това е последното село преди Благоевград.

2. Благоевград Шела

3. След Благоевград посока Гърция....Шоуроома на Тойота.
                              sigpic

Comment

• На същия маршрут карулката преди дупница!
                                Камера с радар!

Comment

Working...
                                X