If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
няма лиценз от Метрологията, за това е незаконна...
Камерата не е средство за измерване - няма как да има одобрение от Метрологията .
Виж радара е друга работа вече .
Някои хора трябва да имат не акт за раждане, а писмено извинение от производителя на контрацептиви.乁໒( ͒ ⌂ ͒ )७ㄏ Българите ще излязат масово на протест, чак когато спрат Замунда
Една тема във форума се счита за успешна, ако до седмия коментар не се заговори за плюскане и пукница !
Още малко инфо за новите камери: Те нямат радар, а засичат времето за което минаваш от т.А до т.Б и по този начин определят скоростта. И камерите са си съвсем законни. Така че хората с антирадари горят.
ето и камерите които са ми известни на мен от новите /не видях някой да ги е написал всичките ако ги има прощавайте/
София - Варна - на разклона за пътя за Бургас, край с. Микре, край с. Малиново преди разклона на Севлиево, преди и след Велико Търново, преди Варна;
София - Бургас - преди Ихтиман, между Пазарджик и Пловдив, между Чирпан и Стара Загора, край с. Подслон, край с. Съдиево, след Сливен;
Бургас - Варна - след Поморие, след Несебър;
Варна - Балчик - след Варна;
Враца - Видин - преди и след Монтана;
Ботевград - Враца - край Скравена;
Бяла - Русе - два радара преди Русе;
Благоевград - Кулата - след Благоевград и преди Сандански.
Колкото до старите камери, специално ако са ви снимали за скорост и на снимката има и друга кола можете да обжалвате че не вие сте в нарушение, и така доста актове падали.
Доколкото разбрах във Варна в момента на месец се правели по 30-40к снимки на месец но просто не можели да ги обработят/само двама човека се занимавали с това/ и повечето спорни случаи или по-леки като престъпена малко стоп линия или минаване на жълто или превишение с 4 км не ги разглеждали.
София - Варна - на разклона за пътя за Бургас, край с. Микре, край с. Малиново преди разклона на Севлиево, преди и след Велико Търново, преди Варна;
Доколкото разбрах във Варна в момента на месец се правели по 30-40к снимки на месец но просто не можели да ги обработят/само двама човека се занимавали с това/ и повечето спорни случаи или по-леки като престъпена малко стоп линия или минаване на жълто или превишение с 4 км не ги разглеждали.
Те с 4 км/ч и да разгледат най-много да ти пратят предупреждение, щото до 10 км/ч няма глоба. Иначе ще трябва да си гледаме само в скоростомерите и ще забравим да гледаме и в пътя от време на време Но иначе отдавна се говори това, че не им стигат хора да обратботва всичкото инфо (и за СФ съм го чувал) и за това се минава метър някой път. То как и да им стигнат де... да не би да се прарят по 5 нарушения на ден
Иначе преди Велико Търново някои ми каза, че видял кутията на лукойла, който е малко преди града в посока от София към Варна (около 5 км преди ВТ). Там има 60, ако на някой му убегне знака
Ето една статия от преди няколко месеца за новите радари/камери: http://www.vesti.bg/?tid=40&oid=1276248
Бтв, последното ми инфо е, че не всичките са монтирани, някои от тях са били забелязани на склад в КАТ преди 2-3 седмици
Фотнаха ли ви вече на Цариградско точно преди Орлов мост?
Снима и нощно време - блицът от светкавицата направо вади очи.
Първата реакция е нещо като това -->
На кръстовището на Тодор Александров и Ботев, посока Люлин, снима за скорост със сигурност...за червено, не знам.
На влизане в София, при Джъмбото, на Ботевградско
Цариградско-2бр.Орлов мост, посока центъра и Окръжна, посока Младост
Вапцаров, закачена е на светофар 1 след Семинарията, посока Черни Връх
Всички тези са за скорост...сигурно има десетки други...но аз за тези се сещам
156SW JTD 20V Distinctive - Injected with a poison
Сега гледах по новините за мобилните камера. Една такава е монтирана на автомобил Опел Астра (полицейските), тъмно синя, без опознавателни знаци, с рег. PK 0551 AM. Дебнат предимно на пътя м/у Перник и Дупница.
Comment