Първоначално публикувано от trustworthy
Покажи съобщение
Известие
Collapse
No announcement yet.
Предимство при кръстовище с кръгово движение
Collapse
X
-
Първоначално публикувано от Sunny Покажи съобщениеАааа че ТИМ-аджиите да не са си харесали някой друг
Изчакай да си направи улицата пред тях първо пък и ти сега де .
Я какви "убави" кръгови направи на ул.Девня през миналия си мандат - с размера на джанта от Икарус .
И като се замисля, че едно леко отваряне на входовете и изходите можеше да реши проблема... въпреки големината на монета от 5 стотинки.Welcome to the real world
Алфа Ромео 156 2.4 JTD (01г.); Алфа Ромео 146 1.9 TD (98г.); Лада 21051 - Бивша.
Comment
-
Първоначално публикувано от Pepo Покажи съобщениеТочно това гледах и аз - 41% гласували за правото на дясностоящия
А аз като гледам, че почти 60% са убедени, че са с предимство само защото са навлезли в НЕРЕГУЛИРАНО кръгово.......направо се пУашим. Аз по принцип си имам едно наум като преминавам през каквото и да е кръстовище, но май трябва вече да действам като преминаване през ЖП прелез- "спри, огледай се, ослушай се и ако не преминава влак...."Alfa Romeo 145, 1.6i boxer - продадена
Alfa Romeo 164 Super, 2.0 TSPARK
Lancia Kappa 2.4 5.20
Comment
-
Първоначално публикувано от Pepo Покажи съобщениеЗа някой от многото оставащи варианти.Giulietta 1,6 JTDm 2013
156 SW 1,9 JTD 2003
Comment
-
Първоначално публикувано от SIS Покажи съобщениеА аз като гледам, че почти 60% са убедени, че са с предимство само защото са навлезли в НЕРЕГУЛИРАНО кръгово.......направо се пУашим. Аз по принцип си имам едно наум като преминавам през каквото и да е кръстовище, но май трябва вече да действам като преминаване през ЖП прелез- "спри, огледай се, ослушай се и ако не преминава влак...."
Първоначално публикувано от RPWWD Покажи съобщениеПри нерегулирано кръгово предимство имат влизащите в него от дясната ти страна, когато вече си вътре в кръстовището...Last edited by Pepo; d.m.y г., 09:53.156 AR67601 BN 1.6TS 16V CF2 BASE
Bosch Motronic M2.10.4 MPFi
Comment
-
За това няма да има нужда да го карам на усет, защото очевидно хората знаят за правилото на дясно стоящия. Нещо, което още по-очевидно около 60% от гласувалите в анкетата не го знаят.Alfa Romeo 145, 1.6i boxer - продадена
Alfa Romeo 164 Super, 2.0 TSPARK
Lancia Kappa 2.4 5.20
Comment
-
Когато кръстовището не е регулирано /със знаци или светофар/, то важат правилата за нерегулирано кръстовище, независимо че е кръгово - правото на дясно стоящия... т.е. получава се така, че в кръговото кръстовище с предимство ще са навлизащите в него.bella italiana 156 SW 2.4 JTD 150 елитни жребчета
Comment
-
Абе толкова един катаджия нямаме ли тука да си каже тежката думаНякои хора трябва да имат не акт за раждане, а писмено извинение от производителя на контрацептиви.乁໒( ͒ ⌂ ͒ )७ㄏ
Българите ще излязат масово на протест, чак когато спрат Замунда
Една тема във форума се счита за успешна, ако до седмия коментар не се заговори за плюскане и пукница !
Comment
-
Първоначално публикувано от Sunny Покажи съобщениеАбе толкова един катаджия нямаме ли тука да си каже тежката думаПървоначално публикувано от alfamicin Покажи съобщениеНякои казаха че ще е срамно да питаме КАТ,по казуса.
Мен,обаче не ме е срам да питам и питах!
Пратих имейл до КАТ и ето какво ми отговориха:
================================================
По Вх. № И - 688/09.02.10г.
ДО
Г-н Александър ХХХХХ
Уважаеми г-н ХХХХХ,
В ЗДвП, чл. 48 разглежда преминаването на ППС, през кръстовище на равнозначни пътища. Движението на ППС, през така нареченото “Кръгово кръстовище” – “Кръгово движение”, се подчинява на същия принцип. Надявам се, че сме Ви били полезни с предоставената информация.
OPP- SDVR...
Comment
-
Първоначално публикувано от Sunny Покажи съобщениеАбе толкова един катаджия нямаме ли тука да си каже тежката думаПървоначално публикувано от jorko Покажи съобщениеЕто отговора на КАТ по темата, ама кой да чете назад...
Пак сме наопаки сравнено с останалите държави, деба156 AR67601 BN 1.6TS 16V CF2 BASE
Comment
-
Първоначално публикувано от Pepo Покажи съобщениеНаправо да минат насам една-две фуражки и да почват да ни "фактурират"
Пак сме наопаки сравнено с останалите държави, деба
И без това всеки си кара както може/иска и минава на късмет през кръгови , светофари , регулирани и нерегулирани кръстовищаНякои хора трябва да имат не акт за раждане, а писмено извинение от производителя на контрацептиви.乁໒( ͒ ⌂ ͒ )७ㄏ
Българите ще излязат масово на протест, чак когато спрат Замунда
Една тема във форума се счита за успешна, ако до седмия коментар не се заговори за плюскане и пукница !
Comment
-
Първоначално публикувано от Sunny Покажи съобщениеА нали ?
И без това всеки си кара както може/иска и минава на късмет през кръгови , светофари , регулирани и нерегулирани кръстовища156 AR67601 BN 1.6TS 16V CF2 BASE
Comment
-
Хммм,няма ли знаци, дясностоящия си е с предимство, ако ще не кръгово,а елипсовидно да е. 60%или не четат въпроса както трябва, или трябва да си преговорят закона.
Comment
-
Да бе ама я ела на кръговите дето ги направиха на крайезерния път...аз като вляза вътре си виждам задния номер, да не говорим за тировете.Първо ако спре да ти даде предимство няма как да се възползваш, после дреме му на тира за дребосъците.Добре че е регулирано, ма то пак има такива дето не могат да преценят в коя лента да застанат та тоя дето е от вътрешната може да си прави кръгчета докато успее да се изниже.
п.п.Първо пускаш телевизора като го извадиш от кашона , после четеш упътването.И аз така.По-достойно е да си останеш с убежденията,отколкото
конюнктурно на стари години да "прогледнеш".
Alfa Romeo 156 1.8ts 1997 - ex.
Alfa Romeo 156 1.8ts 2001
Comment
-
След като КАТ приравняват кръстовище с "кръгово кръстовище" то ако си влязъл в кръговото е равносилно на това да си на средата на нормално кръстовище. И тогава какво правило за дясно стоящия ?!
Най-лошото е че хората са отговаряли горе-долу по равно и на 2та варианта. Това означава , че който и да е прав - може да те отнесат на кръгово ......
Comment
Comment