Известие

Collapse
No announcement yet.

Превишена скорост...

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Щом са те заснели значи си във кюпа няма мърдане.Това че няма знак на снимките не значи че не си подминал някъде такъв и че не си във нарушение.Интересно ми е как са те заснели от цивилна кола?Интересно дали ако не си направил нарушение щяха да те снимат.
    АлфаРомео 146 1.4 16V 103hp skype name billyboy2203/ ICQ: bili`- 166537162

Comment

Зад мене не е карала полицейска кола-сигурен съм. А иначе,не виждам какво им пречи да ме снимат и без да има ограничение на скороста. Просто си изпълняват норматива с глоби за месеца.

Comment

На снимката има GPS координати, лесно ще се докаже къде е снимано, и има ли ограничение на скорост.

Comment

Ясно. Тия дни ще трябва да я платя, поне да хвана промоцията от 100лв на 70лв

Comment

В Google излиза м/у с. Краводер и с.Бели Извор, ако не бъркам нещо математиката...
            Attached Files

Comment

Първоначално публикувано от stelt Покажи съобщение
              Прати някой познат на гишето, няма да откажат да ти дадат инфо и дори да презаверят акта. Сещам се тука едни познати си препращаха актовете с куриер
              така и направих...акта е при мен-презаверен (Спийди са мошенници,ама това е друга тема де)

Сега остава въпроса по новия или стария закон ще бъда глобен? защото нарушението е направено преди 01.02.11 а акта е писан след това.

и другото което ми направи впечатление е ,че в акта пише :"превишение с 30 км/ч над позволеното 50"...а не с 33 както разбрах ,че съм бил сниман
              Last edited by abart_; d.m.y г., 01:04.
              146 Turbo

Comment

Working...
              X