Известие

Collapse
No announcement yet.

Обжалване на акт?!

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Първоначално публикувано от BLUE1 Покажи съобщение
    Макара да не съм милиционер, ще ти кажа че пишеш глупости и въвличаш колегите в такива. Във всяко РУП има има милиционери от ОП които могат да пишат актове по КАТ.
    Да за това казвам че и трябва да го извикат специално.И са с малко по-голям чин от кръжащите из кварталите.
    Все едно да съм минал курс за бърза помощ и да влезна в Пирогов да трескам хората с дефибрилатор по операционните зали.
    Сравнението е малко тъпо но друго не ми идва наум.
    Не мога да кажа точно колко пъти се е случвало да разкарват офицер от РПУ-то за да напишат акт.Както и многократно съм дразнил умишлено такива/пешаци и частни автомобили/ които почват да пишат актове на други шофьори.
    Last edited by Linkestis; d.m.y г., 22:40.
    sigpicnicola 59 каза:....трее да помислиш по въпроса за засилването,понеже в момента можеш да спреш,и хеопсовата пирамида,ма не си в състояние да засилиш и кучешка колиба.

Comment

Аз съм имал случай - през нощта препречили пътя с патрулката и включени буркани отгоре.
      На въпроса от мен - каква е причината да правят тези фортиции и да ми създават стрес, са ми отговаряли съвсем чинно и смирено.
      Alfa Romeo 146 1.6 TS '97
      Alfa Romeo 166 2.0 TS '02
      Alfa Romeo GT 1.9 JTD '05
      sigpic

Comment

В интерес на истината, не ми се занимава да обжалвам, ще си платя глобата и повече няма да се занимавам. Времето и нервите са ми по-ценни от 50лв.

Comment

Първоначално публикувано от Linkestis Покажи съобщение
          Да за това казвам че и трябва да го извикат специално.И са с малко по-голям чин от кръжащите из кварталите.

Пич изобщо не е вярно това, в охранителна полиция по -голямата част от полицаите и главните полицаи имат право да пишат актове по КАТ, не ти го пиша за да се заяждам, а защото наистина е така!

Във всяко РУП почти постоянно течат някакви СПО та, които законно дават право на полицията да извършва проверки без явни нарушения. Не казвам, че това е правилно, но е така.
          SUBARU OUTBACK 2.5i MY06

Comment

Пич изобщо не е вярно това, в охранителна полиция по -голямата част от полицаите и главните полицаи имат право да пишат актове по КАТ, не ти го пиша за да се заяждам, а защото наистина е така!

Във всяко РУП почти постоянно течат някакви СПО та, които законно дават право на полицията да извършва проверки без явни нарушения. Не казвам, че това е правилно, но е така.
            Знам че не се заяждаш,но с теб не мога да споря.
            sigpicnicola 59 каза:....трее да помислиш по въпроса за засилването,понеже в момента можеш да спреш,и хеопсовата пирамида,ма не си в състояние да засилиш и кучешка колиба.

Comment

Служителите на РПУ-тата могат да си пишат актове на общо основание в рамките на градовете - при по-тежки проишествия и извън рамките на града вече се намесват уж компетентните органи на КАТ.
              Alfa Romeo 146 1.6 TS '97
              Alfa Romeo 166 2.0 TS '02
              Alfa Romeo GT 1.9 JTD '05
              sigpic

Comment

Макара да не съм милиционер, ще ти кажа че пишеш глупости и въвличаш колегите в такива. Във всяко РУП има има милиционери от ОП които могат да пишат актове по КАТ.
                Тук съм напълно съгласен
                Все едно да съм минал курс за бърза помощ и да влезна в Пирогов да трескам хората с дефибрилатор по операционните зали.
                Сравнението е малко тъпо но друго не ми идва наум.
                Не мога да кажа точно колко пъти се е случвало да разкарват офицер от РПУ-то за да напишат акт.Както и многократно съм дразнил умишлено такива/пешаци и частни автомобили/ които почват да пишат актове на други шофьори.
                Ама наистина спри се с простотиите, иди на сянка, пийни едно малко, разпусни малко...

Comment

Милицонерче,само може да се радваш че не си попаднал на такъв не разпуснал като мен по улицата.Може спокойно да си скъсаш нашивките от нерви,и след това да пазиш стрелките на жп-то.
                  Така че разпусни и ти ..наздраве

Comment

Милицонерче,само може да се радваш че не си попаднал на такъв не разпуснал като мен по улицата.Може спокойно да си скъсаш нашивките от нерви,и след това да пазиш стрелките на жп-то.
                    Така че разпусни и ти ..наздраве
                    Надявам се това да не е насочено към мен по ред причини... очевидно по-прости от теб

Comment

Дишай спокойно.Обърках раздела,а исках на баба ми писмо да и напиша как да се скрие от кварталния!

Comment

Дишай спокойно.Обърках раздела,а исках на баба ми писмо да и напиша как да се скрие от кварталния!
                        Зарежи ти раздела и баба ти, дръж се по-нормално...

Comment

Кое по точно е ненормалното?Това че не всеки милиционер има мозък да пише акт ли?
                          Че всички трябва да си знаят правата и задълженията?Това ли е ненормално?
                          Това че ти се опитваш да прикриваш информация и ми нареждаш как да се държа не значи че знаеш как се пише Хан Кубрат?

Темата за мен се приключва Оважаеми другарю милиционер.Запази за себе си последващият ти коментар към мен.
                          Остана си със здраве.

Comment

Кое по точно е ненормалното?Това че не всеки милиционер има мозък да пише акт ли?
                            Че всички трябва да си знаят правата и задълженията?Това ли е ненормално?
                            Това че ти се опитваш да прикриваш информация и ми нареждаш как да се държа не значи че знаеш как се пише Хан Кубрат?

Темата за мен се приключва Оважаеми другарю милиционер.Запази за себе си последващият ти коментар към мен.
                            Остана си със здраве.
                            Бъркаш нещата, ама наистина много ги бъркаш... обаче не искам да ти ги разяснявам... освен ако не започнеш да се държиш доста по-адекватно, малко по-учтиво/ доколкото сме съфорумци тук/ и без хипотетични твърдения ...

Comment

Според мен на всяко кръстовище може да се прави обратен завой, ако не е изрично забранено с пътен знак или е невъзможно/за тирове например/, естествено с предимство са всички релсови ППС и движещите се насрещно МПС и от дясната ти страна.
                              Какви стрелки са сложили на секциите на светофара са само за указване кой и от коя лента може да потегли.
                              Прилагам това правило и никога не съм имал проблеми, друг е въпроса, че темата е за червения светофар.
                              Alfa 155 2.0TS 8V '93
                              sigpic
                              VW LADAVAGEN '81
                              CHRYSLER 3.3L V6 - БИВШ

Comment

Първоначално публикувано от vaklinator Покажи съобщение
                                Според мен на всяко кръстовище може да се прави обратен завой, ако не е изрично забранено с пътен знак или е невъзможно/за тирове например/, естествено с предимство са всички релсови ППС и движещите се насрещно МПС и от дясната ти страна.
                                Какви стрелки са сложили на секциите на светофара са само за указване кой и от коя лента може да потегли.
                                Прилагам това правило и никога не съм имал проблеми, друг е въпроса, че темата е за червения светофар.
                                Колега, в грешка си....не е толкова просто със стрелките в светофарите ама изобщо...следователно и с обратния завой...
                                156SW JTD 20V Distinctive - Injected with a poison

OEM & Ventura Garage
                                http://clubalfaromeo.com/forum/showthread.php?p=1111314 -как аз бях измамен от Аrti156SW

Comment

Working...
                                X