Известие

Collapse
No announcement yet.

Глоба при превишена скорост

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Тънко, колко да е тънко...
    При 200 и нагоре ако има камера в резервоара какъв бензиновъртеж ще заснеме...

Ама пак да кажа проблем за движението не е скоростта сама по себе си, а несъобразената скорост. Наскоро ми се качват в класацията и още:
    Тия, които на магистрала са си кютали зад някой претоварен камион и изведнъж започват изпреварване с неговата скорост без да си погледнат в огледалата.
    Тия дядки, на които москвича им стои по цяла година в гаража на село и го вадят само за да го претоварят и него, и ремаркето му със зеле например и с целия си годишен пробег от 80 максимум километра и "светкавични" реакции почват да шарят из пътя и да губят зелки, колела и ремаркета...
    Тия катаджии дето като идат да регулират движението и правят гарантирано задръстване.
    Тия катаджии, които се крият из храстите и изскачат в последния момент срещу колите, та със 120 км/ч трябва да шариш рязко, за да не ги лежиш после като за хора, като ги качиш на капака.
    Тия трактористи, на които задният фар за инвентара не им свети надолу, а право назад в очите на настигащите ги нощем автомобилисти.
    Та проблемите с движението не са само в превишената скорост, още повече ако съм минал някъде с някаква скорост (а ако ще и с двойна на ограничението) и няма проблем, то явно скоростта ми е съобразена, един вид. ""
    Недозавиване е когато се халосаш у дувара с предницата
    Презавиване е когато се халосаш у дувара със задницата
    Мощност е колко бързо ще се халосаш у дувара
    Въртящ момент е колко далече ще влачиш дувара...

Comment

Първоначално публикувано от Satanism Покажи съобщение
      Напълно съм съгласен с първото ти изречение, НО това не може да е каквото и да било оправдание ти да нарушаваш законите.По повод второто, 20 или 50-все едно...все си нарушител...
      Не съм казал,че съм невинен,но вместо 3 месеца да си търся кой да ме вози и 300 лв да дам,можеше да имам акт за 20 км отгоре.Тука всички пишат как са с 10-20км над допустимото.И моля ви се който въобще не е минавал по тоя "населен' път,който явно само според Гугъл е скоростна магистрала,да не ми казва,че 90 км/ч или 100 е супер огромна скорост за там.Аз отново твърдя че 90 км ограничение е нормално,но така доста по-малко ще пълнят гушите,сега почти всички коли като вкараш 5та без да се ръчкаш си превишил ограничението.И пътищата за селата около Перник,където е 90 ограничението са в пъти по-опасни,лоши като състояние,с остри завои и без никва видимост...
      Alfonso 1.3 Boxersigpic EX

Alfonso 156 2.4 140 -new breed

Comment

Working...
      X