Известие

Collapse
No announcement yet.

Затягане на ГТП през 2012?

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Първоначално публикувано от Deathriderr Покажи съобщение
    Супер изнервящо е т.нар ново правило 30 минути на автомобил, оня дето УЖ гледа се върти и пуши цигари 20 минути. Реално едни спирачки гледат и това е. 37 лева за това 3 часово забавление
    Това с минутите не е ново имаше го и преди но пускахме колите да си вървят и ако се наберат повече коли една след друга просто бутахме часовника на компа напред но сега новите терминали са с някакъв линукс шел на които няма как да бутнеш часа и за това чакаш
    AR323.01 ALFA ROMEO 156 Selespeed 99' 180hp ->KILLED BY JACKAL
    http://www.vbox7.com/play:547cada5d0
    Z20LET OPEL ZAFIRA ОРС 03' 200hp
    BAM SEAT LEON CUPRA R 04' 225hp

Comment

Колеги има ли някой, който да е минал с квитанцията за платена част от данъка, а не целия? Или искат платен данък в пълен размер?
      www.t-auto.bg

Носачи ATEC, Авточасти, Масла Bardahl, Motul, Castrol, Mobil < - клик

Comment

би трябвало да минеш след като ти се дава възможност да разсрочиш данъка.
        точка

Comment

Първоначално публикувано от Ivanov_ Покажи съобщение
          Колеги има ли някой, който да е минал с квитанцията за платена част от данъка, а не целия? Или искат платен данък в пълен размер?
          Минах днес и квитанция за данък не са ми искали.
          Гледаха всичко по колата пред камера ...
          Въпреки, че е с махнат катализатор вредните емисии бяха в нормата.
          Тази година освен лепенката на прозореца и малкото талонче за тех. преглед ми дадоха и голям талон.
          И този голям талон по думите на човека трябвало да седи в колата. Защо ? Нали и без това носиш малкото талонче за тех. преглед ?!!!
          ...

Comment

Първия път през януари с Алфата - минах без дори и да попитат за данък...Днес, обаче отидох да направя преглед на една друга кола в същия пункт и ми се направиха на интересни за данъка, но все пак минах без него
            Ясно, че в тоя форум - слаб пияч, бияч, ебач и слаб шофьор няма, ма нема смисъл да се фалим..

FIAT Coupe 16VT
            Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD

Comment

Първоначално публикувано от Drag0 Покажи съобщение
              Тази година освен лепенката на прозореца и малкото талонче за тех. преглед ми дадоха и голям талон.
              И този голям талон по думите на човека трябвало да седи в колата. Защо ? Нали и без това носиш малкото талонче за тех. преглед ?!!!
              Аз вчера минах и ми дадоха само голям талон за преглед и лепенката за прозореца. Малък като миналата година нямам. Миналата година ми дадоха протокол от прегледа формат А4 с отметки на преглежданите неща по колата. Сега не съм разглеждал това, което ми дадоха, но мисля, че е същото.
              166 JTD '02 ; 155 1.9TD BASE MY.95 ; 146 1.6TS Junior '98 - бракувана, продава се на части ; 155 1.8TS SILVERSTONE '94 -продадена

Comment

Пепи,малкия и големия талон са на един лист,огледай се и ще забележиш.
                AR 145 , 1.6 , 76 kw- ex; GT 1.9 JTD 110 KW
                Posted by Bat Vas:Алфиста трябва да има минимум две коли, ако не иска да ходи с градски транспорт от време на време.
                sigpic

Comment

С тия 30минути на кола, с 3 коли преди мен, след като приключих прегледах само дали са ми върнали талона и книжката и Утре ще видя какво са ми дали. Иначе и на мен не ми търсиха данък
                  166 JTD '02 ; 155 1.9TD BASE MY.95 ; 146 1.6TS Junior '98 - бракувана, продава се на части ; 155 1.8TS SILVERSTONE '94 -продадена

Comment

Колеги, къде е този пункт, където не искат платен данък, че ми предстои, а не ми се олеква с още 150 лева, поне не и на този етап....
                    www.t-auto.bg

Носачи ATEC, Авточасти, Масла Bardahl, Motul, Castrol, Mobil < - клик

Comment

а ако си плащаш онлайн данъка, каква бумага им носиш за гтп-то
                      и ако може да кажете някой пункт около Южен парк
                      Ако парите ти стигат, значи нямаш въображение.
                      AR 156, 1.6 TSpark 2000г на метан - R.I.P.

Comment

В Бургас, Свищов не искат данък само голям/малък талон шоф. книжка, ГО , и старото картонче от прегледа
                        145 1.4 ts на газ с зелен капак и черна броня

Comment

Първоначално публикувано от mim Покажи съобщение
                          а ако си плащаш онлайн данъка, каква бумага им носиш за гтп-то
                          и ако може да кажете някой пункт около Южен парк
                          Разпечатка ако ти пращат ... или мааш до банката да искаш извлечение.
                          Онлайн за ДА у нас е мръсна дума.
                          Около парка не знам но на бул. България - Друмник правят ГТП.
                          Welcome to the real world

Алфа Ромео 156 2.4 JTD (01г.); Алфа Ромео 146 1.9 TD (98г.); Лада 21051 - Бивша.

Comment

мерси и на България ме устройва

мръсна или не, онлайн спестяваш висенето по опашките и едни 5%, най-вече висенето по опашките
                            Ако парите ти стигат, значи нямаш въображение.
                            AR 156, 1.6 TSpark 2000г на метан - R.I.P.

Comment

Първоначално публикувано от mim Покажи съобщение
                              мерси и на България ме устройва

мръсна или не, онлайн спестяваш висенето по опашките и едни 5%, най-вече висенето по опашките
                              О и аз ползвам онлайн услуги непрекъснато... просто пояснявам, че като се пишат дори нови закони и наредби никой не отчита, че живеем в 21 век, всяко нещо се иска на хартия, слава богу поне не в 3 екземпляра.
                              Welcome to the real world

Алфа Ромео 156 2.4 JTD (01г.); Алфа Ромео 146 1.9 TD (98г.); Лада 21051 - Бивша.

Comment

Някой да е минавал преглед този месец (септември) и да НЕ са му искали бележка за платени данъци? Или казано по друг начин възможно ли е вече да се мине техническия преглед, ако имаш неплатени данъци на МПС-то ? Казаха, че щели да свържат системата с данъчното и като отидеш да минеш прегледа, автоматично програмата ще изкарва, че МПС-то не е с платени данъци и не може да мине прегледа...Вярно ли е това или е поредния кьорфишек...?
                                Ясно, че в тоя форум - слаб пияч, бияч, ебач и слаб шофьор няма, ма нема смисъл да се фалим..

FIAT Coupe 16VT
                                Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD

Comment

Working...
                                X