Известие

Collapse
No announcement yet.

Никнейм

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Ако може някой да ми смени ника От vegatta_156 на vegatta ще съм му много благодарен
    Промяната е нужна защото вече има и друга алфа отвен 156-цата
    Alfa Romeo 156 2.4 JTD...Alfa Romeo 155 2.0 8V TS Turbo... Alfa Romeo 75 2.0 TS...Powered By ...

Comment

моля да ми смените ника от FIFO на fifo
      хич не ги обичам главните букви ама по неква ирония така съм се регнал...
      10х
      fulvia s2 coupe, delta HFturbo, T25 d4d
      ex - 145 jr, Y 1.2, r 620 sdi, dedra 1.8, 126 p

Comment

Първоначално публикувано от digitalundgrd Покажи съобщение
        Ако е възможно и аз да си сменя ника...с ...." Bace Svetko ", `

Абе защо само на мен не ми се променя ника??? Като гледам колегата е променен ( вегата...)
        Ясно, че в тоя форум - слаб пияч, бияч, ебач и слаб шофьор няма, ма нема смисъл да се фалим..

FIAT Coupe 16VT
        Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD

Comment

Първоначално публикувано от vegatta Покажи съобщение
          Ако може някой да ми смени ника От vegatta_156 на vegatta ще съм му много благодарен
          Промяната е нужна защото вече има и друга алфа отвен 156-цата

Мерси много на човека който ми смени ника( най вероятно Вальо) имаш бири от мен
          Alfa Romeo 156 2.4 JTD...Alfa Romeo 155 2.0 8V TS Turbo... Alfa Romeo 75 2.0 TS...Powered By ...

Comment

БЛАГОДАРЯ!

B&B Racing | bb-racingteam.com
            Има хора за които дрифта е ИСТИНА, колата - Религия, а живота - СЪCТЕЗАНИЕ!

Comment

Абе защо само на мен не ми се променя ника??? Като гледам колегата е променен ( вегата...)

Колега , имаш много мнения - подобни смени обикновенно се правят в началото.
              Все пак говори с Вальо, може да се уреди - примерно на това "Докторче..." коет ти е под ника да се сложи старият ти ник за няколко месеца за да може хората д анаправят връзката или и в подписа да си сложиш.
              Но като цяло не се препоръчва тотална смяна на ник за стар потребител.
              Alfa 147 Q2 1.9 JTDm 16v @150++ 2007 червената злобичка ;;; Zafira 1.9 JTD@120++ - белият кенеф
              ex. Alfa 155 1.7 '93;;; ex. Alfa 147 1.9 JTDm 16v @140+ R.I.P. ;;; ex. Lancia Lybra 2.4 JTD@140HP+ 2001

Comment

ОК, ще го преглътна Искам смяна не заради друго, ами на другите потребители на форума им е трудно да ми запомнят и да ми изговарят ника....А той е съкратено от "Дигитъл Ъндърграунд"
                Ясно, че в тоя форум - слаб пияч, бияч, ебач и слаб шофьор няма, ма нема смисъл да се фалим..

FIAT Coupe 16VT
                Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD

Comment

ОК, ще го преглътна Искам смяна не заради друго, ами на другите потребители на форума им е трудно да ми запомнят и да ми изговарят ника....А той е съкратено от "Дигитъл Ъндърграунд"
                  Ама верно много гадно да не кажа невъзможно ти се произнася ник-а. Аз примерно ти викам - "дигитал еди кво си"
                  sigpic
                  Subaru Legacy 3.0 H6
                  Alfa Romeo 156 2.0 - Ex
                  0888 511 533 - Бонев

Comment

Първоначално публикувано от Bonev Покажи съобщение
                    Ама верно много гадно да не кажа невъзможно ти се произнася ник-а. Аз примерно ти викам - "дигитал еди кво си"
                    Аз пък го прозинасям диджиталъндргр

B&B Racing | bb-racingteam.com
                    Има хора за които дрифта е ИСТИНА, колата - Религия, а живота - СЪCТЕЗАНИЕ!

Comment

Първоначално публикувано от Bonev Покажи съобщение
                      Последния да затвори вратата
                      0888515205

Comment

Време е и аз да помоля за смяна от "alfa_147_mania" ако може на "asia" ........ понякога ме е яд като ми говорят в мъжки род! Благодаря!
                        alfa 146 1.9 JTD - най-красивата
                        alfa 155 - 1.7 TS - гордостта на мъжо ми

Comment

Първоначално публикувано от pr_00f Покажи съобщение
                          Колега , имаш много мнения - подобни смени обикновенно се правят в началото.
                          Все пак говори с Вальо, може да се уреди - примерно на това "Докторче..." коет ти е под ника да се сложи старият ти ник за няколко месеца за да може хората д анаправят връзката или и в подписа да си сложиш.
                          Но като цяло не се препоръчва тотална смяна на ник за стар потребител.
                          това не изглежда толкова зле, наистина

ако искаш кажи някакъв никнейм, и поне 3 месеца като ранг ще ти стои това ....дигитал-вхатсоевер
                          '04 Alfa Romeo GT 1.9 JTDm Q2 150cv heavily tunned
                          '02 Alfa Romeo 166 2.4 JTD Q2 150cv, remapped by Bobo
                          '99 Alfa Romeo 145 1.6 TS 120cv - ex

Comment

Първоначално публикувано от asia Покажи съобщение
                            Време е и аз да помоля за смяна от "alfa_147_mania" ако може на "asia" ........ понякога ме е яд като ми говорят в мъжки род! Благодаря!

Comment

Първоначално публикувано от iliqn63 Покажи съобщение
                              моят въпрос и молба към модераторите на форума е ако е възможно да ми върне предишната регистрация,която преди да бъде хакнат форума беше "iliqn" с имейл "iliqn@dir.bg".След промяната на имейла не получих писмо за активизация и неможех да вляза в ъкаунта си.Ще бъда много благодарен за това.С уважение към модераторите на форума.
                              активирах ти го, виж дали сега е ок?
                              ако е ок, ше ти комбинирам двата потребителя в един, който си избереш

Comment

Колеги , има една регистрация wallbanger , която е моя , но от нея не можех да поствам . Затова сега съм wallbangerbg . Молбата ми е , ако има вариант да се изтрие регистрация "wallbanger" и впоследствие да ми замените сегашния ник "wallbangerbg" с "wallbanger" . Благодаря ви предварително !!!!
                                sigpicAlfa Romeo 156 2.0 TS Selespeed

Comment

Working...
                                X