Известие

Collapse
No announcement yet.

СПАМ! До Модераторите.

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Това е така, ама като почна да почиствам такива мнения после аз съм лош, че трия мнения...
    www.facebook.com/workshox

Comment

Здравейте,
      не бях влизал от няколко дни и с радост виждам , че и други хора ги касае този въпрос и след като отделих време внимателно да прочета всички поустове искам да добавя още "2-3" думи.
      Първо: не мисля че никой тук вини модераторите за спама, би било абсурдно да обвиняваме хора, които поддържат този форум, на който толкова много се радвам(е).Това по-скоро е апел към хората които не уважават труда на хората,техните обяви и техните мнение.Апел към хората които спамят в темата Продава,към хората , заради които понякога ми е неприятно да пиша в форума, да си пиша с др."сектанти" и да споделям неволите си свързани с колата, а и не само с нея.
      Поста на MrX ме заинтригува, бих довавил, една къща се прави от хората , които я обитават и от тях зависи дали къщата ще е спретната или кочина. И дори да построиш и палат, ако вътре живеят "прасета" лукса на този палат няма да просъществува много.По тази аналогия повечето сме гости в тази къща, но правим всичко възможно да я опазим максимално чиста, за да ни е прятно да я посетим и отново.
      Никой не употреби думата цензура,НЕ на свободата на словото и пр. когато се записа за спам.По-скоро думите бяха уважение към колегите, меренето на обидите към колегите и към техните коли, особено ако информацията не е проверена.(Пример: Аз си продавам колата, но целия форум знае че е бутана,чупена и не е пазена - тогава няма да е СПАМ ако колегите посъветват бъдещия купувач да внимава с тази кола, да споделят с него информацията която имат), а не хора, които си нямат на идея тази кола черна ли е , бяла ли е , да започват постовете си , както един колега по горе написа: "не искам да обиждам колата ти но,.......(гърмяли са ейрбеците,тази кола не струва повече от 500 лв. , ако отида на Германия ще ми я дадат без пари и пр.)

Първоначално публикувано от ShoxXx
      Това е така, ама като почна да почиствам такива мнения после аз съм лош, че трия мнения...
      Моите уважение, но точно пък ти и MrX като чистите темите, надали някой има против, защото така се прави!(това си е мое мнение, но със сигурност и споделено от доста хора от форума)
      настояща - BMW 3er
      ex. Alfa Romeo 156 - 2006-2007
      ex. Alfa Romeo 164 - 2000 - 2005

Comment

Първоначално публикувано от 75 2.0 turbo
        мисля че колегата пуснал темата никога не е бил в екип модератори на форум с много потребители които форум е създаден за да помага и разтушава сектантите въвеждането на такива мерки не само че няма да доведът до намаляне на спама а точно обратното ще са причина за доста нецензурни теми!!! мисля че никои няма право да ограничава свободата на словото на потребителите и никакви правила не са в състояние да променят това
        Дори и тези правила ли?Колега това дали съм бил или не в модераторски екип има малко общо с факта че точно тези правила съществуват и трябва да се спазват,колкото повече хора има в един форум,толкова повече трябва да се придържаме към тези писания, за да не настане хаос.
        Първоначално публикувано от KGB
        1.3 Да уважава другите потребители на форума. Всякакви обидни думи и преки характеристики/заплахи ще се считат за грубо нарушение, като резултат постът ще бъде редактиран или отстранен от темата. Никовете на особено напористи с обиди/заплахи участници ще бъдат деактивирани. Нецензурните думи ще бъдат замествани със символа "*".
        1.7 Да се придържа възможно най-близо до поставените въпроси по време на дискусията в темите. При особено големи отклонения на мненията от първоначалния замисъл на темата, последната може да бъде разделена на две или повече части. Темата ще бъде затваряна след установено залагане на конфликт в нея и повишаване на напрежението. Отворена нова тема със същото съдържание ще бъде отстранявана.
        1.11 Да не излага на показ лична информация на друг участник или на фирма/форум/сайт/(друго) без изричното негово/тяхно съгласие. Такива действия ще се считат за грубо незачитане на правото на лична конфиденциалност и никът на съответния участник ще бъде деактивиран, а темите/постовете ще бъдат отстранени.
        1.13 За да се избегне оффтопик-а ще се трият всички постове съдържащи такъв. За триенето няма да се дава обяснение.
        P.S.Защо се говори за цензура и т.н.?Тук се говори за спазване на елементарните условия за ползване на форума,За свобода, а не слободия.
        настояща - BMW 3er

Comment

Би било добре тази тема да я прочете всеки. За съжаление имам чувството, че точно хората които трябва да я прочетат не го и поглеждат този раздел
          145 1.6 Boxer - Alfetta GT - Sprint Veloce 16v - Lada 1500S - GTV 3.0 24v

www.ClassicCar-bg.com

Comment

И аз мисля така...
            настояща - BMW 3er

Comment

Първоначално публикувано от MrX
              Въпреки нежеланието си ще напиша и моята гледна точка.Нека я представя по този начин: Човек решава да си построи къща, старае се да е красива и удобна за ползване, да е достъпна, създава правила и внася ред. След време хората със сходни интереси и не чак толкова научават за нея и решават, че трябва да посетят дадената къща, но още със прекрачването на прага внасят кал на хубавия килим, предупреждават ги , че в къщата пушенето е забранено, но те палят защото трябва да има свобода на волята.След известно време се появява и съпругата на стопанина, готина мацка и един двама гости започват да правят нагли намеци, че е по хубаво ако стопанина им разреши да я оправят защото то не било само за гледане, трябва и консумация.След неколкократни забележки от страна на домакина гостите решават, че кой е той пък да им прави забележки и да им изхвърля фасовете или да разчиства кочинката която са спретнати, а те наглите даже и със саморазправа се заканват.Не след дълго близките приятели спират да ходят на гости на човека поради изтрещялата обстановка и постоянното им нагрубяване, е да няколко са останали защото са малко по-твърдоглави, ноооо демокрация трябва да е инак комунизъм и цензура го наричат гостите!!!
              Хубава история, но за съжаление неточна като пример за сравнение с форума, щото форума по-скоро е хан, от колкото частно жилище, а когато си създал хан, не можеш да очакваш всички строени в колони да влизат, чинно и мирно да хапват, плащат и тръгват. Просто хората са различни, по характер, темперамент, разбирания....и именно в това многообразие е тайната на оцеляване и ако този форум иска да оцелее трябва да допуска и различия, отклонения и т.н. Освен това не пропускайте ролята на форума като забавление, щото човек така е устроен че му трябват "хляб и зрелища" а форума е вид зрелище и ако това му беде отнето, познайте какво ще се случи...
              Пък и като гледам "домакинте" като че ли нямат нищо против някоя и друга кална стъпка, както и леките заигравания с домакинята
              И ДА, трябва да има демокрация и ДА не трябва да има цензура, щото ако първото липсва а второто е налично, може да се стигне до момента в който да си останат само "приятелите" в малко частно форумче, което така или иначе няма да е от полза нито за тях нито за марката, нито за потребителите...
              На вратата на стаята където работя има надпис: "В тази стая всеки внася радост, един с влизането си, друг с излизането си"
              Така и в този форум, всеки е оставил отпечатък от себе си, кой добър, кой лош, но като цяло в положителна посока за форума.
              Уважавам Вашите разбирания, но имам своите, и пак предлагам - Анкета

Малко странно изказване от моя страна, по причина че работата ми е да защитавам демокрацията а не да я практикувам...
              Mitsubishi Outlander
              Mitsubishi Space Star
              Daihatsu Terios

Comment

Според мен форума си е екстра с изключение на разделите купува/продава. както каза един колега, нека там има само постове за допълнителна информация, а не от сорта на "много хубава кола - успех с продажбата" Тва е напълно излишен (и дразнещ) коментар.

П.С. относно всички други раздели - на мен (лично) всичко ми харесва и е удобно за ползване.
                Alfa Romeo 156 2.0 T.S. Selespeed '00
                Alfa Romeo 155 1.7 T.S. '94
                Alfa Romeo 90 2.0 '87
                sigpic

Comment

Екстра си е форума , немой да го барате

Comment

zdr

Първоначално публикувано от MrX
                    Въпреки нежеланието си ще напиша и моята гледна точка.Нека я представя по този начин: Човек решава да си построи къща, старае се да е красива и удобна за ползване, да е достъпна, създава правила и внася ред. След време хората със сходни интереси и не чак толкова научават за нея и решават, че трябва да посетят дадената къща, но още със прекрачването на прага внасят кал на хубавия килим, предупреждават ги , че в къщата пушенето е забранено, но те палят защото трябва да има свобода на волята.След известно време се появява и съпругата на стопанина, готина мацка и един двама гости започват да правят нагли намеци, че е по хубаво ако стопанина им разреши да я оправят защото то не било само за гледане, трябва и консумация.След неколкократни забележки от страна на домакина гостите решават, че кой е той пък да им прави забележки и да им изхвърля фасовете или да разчиства кочинката която са спретнати, а те наглите даже и със саморазправа се заканват.Не след дълго близките приятели спират да ходят на гости на човека поради изтрещялата обстановка и постоянното им нагрубяване, е да няколко са останали защото са малко по-твърдоглави, ноооо демокрация трябва да е инак комунизъм и цензура го наричат гостите!!!

Ще подразня доста хора сигурно, но съм мн. разочарован!
                    Преди 3-4г. като видех алфа на пътя корема ми ставаше на "топка" кеф. Добър шофьор си мислех, разумен и фен! Сега си мисля: Дали е истински или поредния ГОЛФАДЖИЯ !
                    Като се огледах и поолушах и общественото мнение върви натам!
                    Пъргава кола за 3000лв. с клима. Що е то Алфа Юрош народеееее.
                    А. В последствие стават механици и започват тези коментари........
                    sigpic 155 2.5 TD VM31B 07.03.1997
                    http://www.youtube.com/watch?v=r7_l0...6CE27&index=21
                    !!! http://vbox7.com/play:8b1da481&al=1&vid=1084993 !!!

Comment

Ако МИ разрешите , и мойто скромно мнение е....МНЕНИЯ и СЪВЕТИ МНОГО но ИЗСТИНАТА Е ЕДНА и на мен лично ми се струва че всичко ВЪРВИ НАДОЛУ ............чудя се ,колко и какво се прави за ПОПУЛЯРИЗАЦИЯТА на АЛФА РОМЕО на тази ИКОНА а тук постоянно се изтъкват разни проблеми и разногласия или кой е ПО или НАЙ а се забравя че всички сме тук само заради АЛФА РОМЕО и всичко друго трябва да си остане за бабешките седенки или купончета .Според мен колеги в този форум трябва да се насърчават ,знаещите и можещи КОЛЕГИ, или хората които могат да помогнат и съдействат с информация и съвети за нуждаещите се , А НЕ ЦЯЛА БЪЛГАРИЯ ДАСЕ ДИВИ НА ПРОБЛЕМИТЕ И СКАНДАЛИТЕ В ВСЕКИ ПОСТ , и различията НИ . Отделно от това мога да кажа че ако бъдем по сдържани ,ВЪЗПИТАНИ и толерантни един към друг всичко ще е по добре ЗА ВСИЧКИ Благодаря!!!
                      -Аз си мисля нещо, мисля си .
                      -А защо ?? Не мисли просто се наслаждавай !!!
                      Alfa Romeo-eдинственият начин да бъдеш различен !!!

Comment

Working...
                      X