Известие

Collapse
No announcement yet.

при проблеми или въпроси относно новия форум

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Тва с цвета на "последната дейност" е пропуск в конкретния скин (bass alpha) и мога да (ще) го оправя.
    Другото e значително по-пипкаво, не обещавам

п.п. Не било чак толкова пипкаво - ще го оправя и него.
    Last edited by bass; d.m.y г., 09:03.

Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 16v Elegante+Sport MY.08
    Alfa Romeo 155 1.8TS Sport MY.95

Comment

• К'во стана ве колега ? Ай че идват следващите доизпипвания
      33 16v/MR2 SW20/S3 8L

Comment

• Ми треа първом да заработя за ляба и салама през седмицата, па после за душата През уикенда ще гледам да го свърша тва.

Comment

• Часът на посл. дейност го оправих, ма тва с табовете е ужас - загубих си половината уикенд без успех :-/ Давай другите забележки, Kris, пък докъдето и когато стигна.
          Макар че при тия клубни патаклами изобщо не съм сигурен дали има смисъл.
          Last edited by bass; d.m.y г., 11:02.

Comment

• Абе винаги има смисъл, горе главата

Като цяло пропуснат превод ти показвам, но има и още нещо. Като вляза в раздел 33 ми показва темите от последния месец само. Всеки път му задавам да ги пуска от самото начало, и всеки път като вляза на ново в раздела остават темите от последния месец, докато в другите раздели си е от началото по подразбиране. Не може ли да си ги показва от начало както си е в останалите раздели и вече при желание да си ги правиш да ти показва от последния месец примерно? Същото и е в Ланчия раздела.
            Attached Files
            33 16v/MR2 SW20/S3 8L

Comment

• а дали може поп-ъпа за добави картинка да стане по-широк че ми писна да скролирам?
              мерси
              Не о хлѣбѣ единѣмъ живъ будетъ человѣкъ

Comment

• и часа на редактиране трябва да се маркира за да се види, нз дали е така нарочно, но малко дразни така
                Attached Files
                147 2.0 Selespeed 51%Sofia Driving
                Stilo 1.6 - ex 75%Sofia Driving
                156 2.4 JTD - ex

Comment

• Сига бе! Аз тва го виждам в черно и с друг текст
                  Attached Files
                  Last edited by bass; d.m.y г., 10:18.

Comment

• еми незнам... при мене е така от както си е с новия софтуер форума, и на различните браузъри няма разлика... да не е различно показването за модератори и потребители ?

пробно редактиране
                    Last edited by Gh0stRider; d.m.y г., 16:32. Основание: проба
                    147 2.0 Selespeed 51%Sofia Driving
                    Stilo 1.6 - ex 75%Sofia Driving
                    156 2.4 JTD - ex

Comment

• Ето го и при мен
                      P.S. for bass
                      Attached Files
                      Last edited by soldier; d.m.y г., 13:53.

Comment

• Можеш ли да направиш формална редакция на поста си за проба - май се вижда по един начин (даже с линк) ако си автор на поста и по друг, ако не си.
                        (не ми се занимава да търся из форума редактирани постове просто )

Първоначално публикувано от Gh0stRider Покажи съобщение
                        еми незнам... при мене е така от както си е с новия софтуер форума, и на различните браузъри няма разлика... да не е различно показването за модератори и потребители ?

Comment

• Готово
                          Аз сега обаче си го виждам часа, явно ако не си автор не го виждаш

Comment

• Аз междувременно бърникнах малко и виждам твоята редакция съвсем нормално (въпреки че не съм автор). Ти виждаш ли моята редакция по-горе както трябва?

Comment

• Първоначално публикувано от търтей Покажи съобщение
                              а дали може поп-ъпа за добави картинка да стане по-широк че ми писна да скролирам?
                              мерси
                              Мое ли с картинка да се изразиш, че не схванах проблема?

Comment

• Много странно същия коментар виж разликата в тазо screenshot и в този, които сложих по-рано днес
                                П.П. забравих да ограда мястото, но под поста ти не пише, че е редактиран, а по-рано пишеше.
                                Attached Files

Comment

Working...
                                X