If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Но аз не съм модератор. Тая опция "изтрий".. изобщо я нямам
Други идеи?
ми и аз не съм в този раздел, което значи, че имам същите права като всеки друг
Като нямаш "изтрий" виж като цъкнеш на "други опции" какво ще ти излезе.
ми и аз не съм в този раздел, което значи, че имам същите права като всеки друг
Като нямаш "изтрий" виж като цъкнеш на "други опции" какво ще ти излезе.
Не.. "изтрий" няма... безнадеждно май това.
Явно.. само модове могат да трият. Нищо, че не си на този раздел. Ето вече знаеш, че можеш и другаде.
Бихте ли повдигнали този въпрос в... тайния съвет
Не.. "изтрий" няма... безнадеждно май това.
Явно.. само модове могат да трият. Нищо, че не си на този раздел. Ето вече знаеш, че можеш и другаде.
Бихте ли повдигнали този въпрос в... тайния съвет
Едва ли само модераторите могат. Мисля че съм попадал на постове, изтрити от авторите им, които не са модове. Ще разпитам и ще ти кажа как стоят нещата.
Edit:
Говорих с valjo и се оказа, че си прав-само модератори и аздминистратори могат
А какъв по-точно е проблема?
Не можеш да намериш откъде или ти дава някаква грешка?
ПП:в случая аз ти го промених, но е добре да разберем къде е проблема
Като си вляза в профила мога да промена всичко без подписа ,(местожителство ,интереси .....) отстрани на тях има жълто моливче като цъкна на него ги променям, но подписа няма ,неоткрих да се променя от друго място.
влизаш в "контролен панел" и подменю "настройки и опции". там има "промяна на подписа", мисля - второ по ред.
от менюто "вашият профил" няма как да направиш промяната.
влизаш в "контролен панел" и подменю "настройки и опции". там има "промяна на подписа", мисля - второ по ред.
от менюто "вашият профил" няма как да направиш промяната.
Защо половината бутони са на английски доста е дразнещо? И още едно въпросче - за да пусна ЛС на някого винаги ли трябва да го търся в "member list"?
Радо, кое ти е на английски?
Я опитай в "контролен панел", подменю "настройки и опции" и оттам иди в "промени опциите". Някъде в долната част има възможност да избереш език на форума - цък Бг.
А - и избери като облик на форума "use forum default".
После "Save changes " или "Запази промените".
А относно бележките, има поне 2 по-леки варианта. Може да кликнеш върху ника на съответната персона и в менюто "за контакти" да избереш "изпрати лично съобщение" или пък, ако си отворил темичка, в която съответния издирван от теб субект е писал, отново кликваш върху никчето и в появилото ти се падащо меню директно избираш "изпрати лично съобщение".
Вероятно, ако опитваш да пращаш на човек, който не е онлайн и отдавна не е писал по теми, трябва да процедираш, както го правиш ти.
Инак ми се види безсмислено
Grande Amore: Alfa Romeo 159 1.9 JTD My Red Love
AR 145 1.4 TS - ex
Comment