Известие

Collapse
No announcement yet.

при проблеми или въпроси относно новия форум

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

абе няма ли нагласено време да логаутва форума...
    кво става толкова много народ онлине ...
    некв проблем ли е тва ?
    ех. AR 166 FL 2.0 TS еx. AR 164 2.5 TD Super ex. AR 75 2.0 TS ex. AR 146 BOXER

Comment

Първоначално публикувано от cvetelin Покажи съобщение
      абе няма ли нагласено време да логаутва форума...
      кво става толкова много народ онлине ...
      некв проблем ли е тва ?
      Ти пък , аз досега се оплаквах , че бързо ме изхвърля. Дано са мръднали малко времето , че беше много неудобно - отивам ... до тоалетната , например и като се върна - хоп няма ме вътре.
      166 JTD '02 ; 155 1.9TD BASE MY.95 ; 146 1.6TS Junior '98 - бракувана, продава се на части ; 155 1.8TS SILVERSTONE '94 -продадена

Comment

Проблема с рефрешването на страници остава.
        Потребител съм на още един VB форум - там със същия браузер във същото време няма подобни проблеми - което ме навежда на мисълта, че е въпрос на настройка.
        Welcome to the real world

Алфа Ромео 156 2.4 JTD (01г.); Алфа Ромео 146 1.9 TD (98г.); Лада 21051 - Бивша.

Comment

Първоначално публикувано от Grigor Покажи съобщение
          добре.. сега някой има ли проблеми с аватарите ?
          немога и немога да кача аватар все показва че фаила е голям а стигнах до 5.5кб и пак не става
          http://autoclubkarlovo.bulgarianforum.net
          www.ico83.snimka.bg/[/url]

Comment

Размера в пиксели не трябва да е повече от 300х100

+ че не трябва да даваш линк към качен на друг сървър файл, а да го качиш на този.

Ако имаш проблеми ми пиши на лично - дай ми паролата да видя настройките и после ще си я смениш
            2 x Alfa Romeo 164 V6 TB ; Alfa 75 V6 (Still in Project)
            GSM: 0888 520 600

Comment

Имам въпросче? Може ли да го задам тук? Дано да не ми се смеете много!

Забелязах да се появяват черни +чета след никовете. Какво значат?

Comment

Също забелязах и * след никове на потребители?
                Я споделете какво е.
                Alfa 147 Q2 1.9 JTDm 16v @150++ 2007 червената злобичка ;;; Zafira 1.9 JTD@120++ - белият кенеф
                ex. Alfa 155 1.7 '93;;; ex. Alfa 147 1.9 JTDm 16v @140+ R.I.P. ;;; ex. Lancia Lybra 2.4 JTD@140HP+ 2001

Comment

Първоначално публикувано от spe4elist Покажи съобщение
                  Имам въпросче? Може ли да го задам тук? Дано да не ми се смеете много!

Забелязах да се появяват черни +чета след никовете. Какво значат?

тези са ти приятелчета, каквото и да означава това : )
                  Grande Amore: Alfa Romeo 159 1.9 JTD
                  My Red Love
                  AR 145 1.4 TS - ex

Comment

А "звездите" са за скритите потребители и ако не се лъжа се виждат само от модове и админи .
                    155 1.8 8v TS & FZR 600

Comment

• Първоначално публикувано от Ранобудниче Покажи съобщение
                      тези са ти приятелчета, каквото и да означава това : )
                      Тенкс, отивам да си охладя процесора, че съм на път да изпуша ...

Comment

• Въпросче. Какво показва малкото зелено квадратче (май не винаги е залено) под аватара точно между броя мнения и icq ,skype иконките. Преведох си непознатата думичка , ама... не му хващам смисъла.
                        166 JTD '02 ; 155 1.9TD BASE MY.95 ; 146 1.6TS Junior '98 - бракувана, продава се на части ; 155 1.8TS SILVERSTONE '94 -продадена

Comment

• Като се разрових и гуугъл. Това е ранг ( има си такива служебно дефинирани)
                          И може да се промени в зависимост от това какви гласове е получил потребителя - неговата репутация.
                          Може би Григо ще ги оправи тези рангове - или поне да се преведат
                          Alfa 147 Q2 1.9 JTDm 16v @150++ 2007 червената злобичка ;;; Zafira 1.9 JTD@120++ - белият кенеф
                          ex. Alfa 155 1.7 '93;;; ex. Alfa 147 1.9 JTDm 16v @140+ R.I.P. ;;; ex. Lancia Lybra 2.4 JTD@140HP+ 2001

Comment

• репутация се дава от тази иконка дето е като везна под аватара
                            Не о хлѣбѣ единѣмъ живъ будетъ человѣкъ

Comment

• Може на наказаните да почервенява

Comment

• Ako moje slojete pak obra6ta4kata 4e nemam BG bukvi na laptopa i ne moga da si pi6a temite i da davam otgovori kato ne e na kirilica.I dosta hora sa taka,koito sa v 4ujbina osnovno.Blagodaria predvaritelno!
                                164 td-1989,164 td-1993,166 2.4 jtd 20V-2004,ibiza 1.0i-2000,DELTA INTEGRALE 2.0 16V Turbo-1991

Comment

Working...
                                X