If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
абе няма ли нагласено време да логаутва форума...
кво става толкова много народ онлине ...
некв проблем ли е тва ?
Ти пък , аз досега се оплаквах , че бързо ме изхвърля. Дано са мръднали малко времето , че беше много неудобно - отивам ... до тоалетната , например и като се върна - хоп няма ме вътре.
166 JTD '02 ; 155 1.9TD BASE MY.95 ; 146 1.6TS Junior '98 - бракувана, продава се на части ; 155 1.8TS SILVERSTONE '94 -продадена
Проблема с рефрешването на страници остава.
Потребител съм на още един VB форум - там със същия браузер във същото време няма подобни проблеми - което ме навежда на мисълта, че е въпрос на настройка.
Welcome to the real world
Алфа Ромео 156 2.4 JTD (01г.); Алфа Ромео 146 1.9 TD (98г.); Лада 21051 - Бивша.
Въпросче. Какво показва малкото зелено квадратче (май не винаги е залено) под аватара точно между броя мнения и icq ,skype иконките. Преведох си непознатата думичка , ама... не му хващам смисъла.
166 JTD '02 ; 155 1.9TD BASE MY.95 ; 146 1.6TS Junior '98 - бракувана, продава се на части ; 155 1.8TS SILVERSTONE '94 -продадена
Като се разрових и гуугъл. Това е ранг ( има си такива служебно дефинирани)
И може да се промени в зависимост от това какви гласове е получил потребителя - неговата репутация.
Може би Григо ще ги оправи тези рангове - или поне да се преведат
Ako moje slojete pak obra6ta4kata 4e nemam BG bukvi na laptopa i ne moga da si pi6a temite i da davam otgovori kato ne e na kirilica.I dosta hora sa taka,koito sa v 4ujbina osnovno.Blagodaria predvaritelno!
Comment