Известие

Collapse
No announcement yet.

при проблеми или въпроси относно новия форум

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Първоначално публикувано от 164 td Покажи съобщение
    Ako moje slojete pak obra6ta4kata 4e nemam BG bukvi na laptopa i ne moga da si pi6a temite i da davam otgovori kato ne e na kirilica.I dosta hora sa taka,koito sa v 4ujbina osnovno.Blagodaria predvaritelno!

"Обръщачката" си я има и работи перфектно !
    Това, което трябва да направиш е да кликнеш на бутончето "EN" ,
    за да стане "ВР" или "BG" (в зависимост от това как си свикнал да пишеш)

155 1.8 8v TS & FZR 600

Comment

• ЛС

Здравейте, нещо имам проблем с ЛС и не мога да пращам. Но снощи можеше. Бихте ли помогнали? Благодаря

Comment

• Благодаря на всички 2 пъти питам нещо и глас в пустиня.
        3ти път!
        Може ли да се променя заглавието на вече съществуваща тема???
        Alfa Romeo 156 2.4 JTD
        Fiat Coupe 2.0 16V

Comment

• Първоначално публикувано от rtfm Покажи съобщение
          Благодаря на всички 2 пъти питам нещо и глас в пустиня.
          3ти път!
          Може ли да се променя заглавието на вече съществуваща тема???
          може отиваш на промени и си сменяш заглавието
          http://autoclubkarlovo.bulgarianforum.net
          www.ico83.snimka.bg/[/url]

Comment

• След като ти си автора на първото мнение - там си си написал и заглвавие на темата.
            Иначе аз мога на всички теми
            Alfa 147 Q2 1.9 JTDm 16v @150++ 2007 червената злобичка ;;; Zafira 1.9 JTD@120++ - белият кенеф
            ex. Alfa 155 1.7 '93;;; ex. Alfa 147 1.9 JTDm 16v @140+ R.I.P. ;;; ex. Lancia Lybra 2.4 JTD@140HP+ 2001

Comment

• Благпдара колеги!Аз сам малко компутарен инвалид ама с питане нали.....
              164 td-1989,164 td-1993,166 2.4 jtd 20V-2004,ibiza 1.0i-2000,DELTA INTEGRALE 2.0 16V Turbo-1991

Comment

• Първоначално публикувано от alra Покажи съобщение
                Здравейте, нещо имам проблем с ЛС и не мога да пращам. Но снощи можеше. Бихте ли помогнали? Благодаря
                Да не би техните настройки да са такиве , че да приемат съобщения само от приятели? Май имаше такава възможност. Снощи на същите ли хора праща?
                166 JTD '02 ; 155 1.9TD BASE MY.95 ; 146 1.6TS Junior '98 - бракувана, продава се на части ; 155 1.8TS SILVERSTONE '94 -продадена

Comment

• Ново 20.
                  Тая тема : http://clubalfaromeo.com/forum/showthread.php?t=23929
                  Излезе няколко дни след като я писах. Още същата вечер проблема беше решен от Вальо , а темата излезе по-късно. ОК. Когато видях поста на Григор , написах отговор и не го видях. Същата вечер ( 01.08 ) писах още 1 или 2 поста в тая тема , за да съм сигурен , че го правя както трябва. Още ги няма. С други теми нямам проблем - пиша си , чета си , само с тая. Странно , дали е забавяне или.... няма да се появят?
                  166 JTD '02 ; 155 1.9TD BASE MY.95 ; 146 1.6TS Junior '98 - бракувана, продава се на части ; 155 1.8TS SILVERSTONE '94 -продадена

Comment

• Aми постовете ти очакваха валидация. ( направих го)
                    Ще полгледна темата защо е настроена така.
                    Уфф докато му свикнем на този нов софт
                    Alfa 147 Q2 1.9 JTDm 16v @150++ 2007 червената злобичка ;;; Zafira 1.9 JTD@120++ - белият кенеф
                    ex. Alfa 155 1.7 '93;;; ex. Alfa 147 1.9 JTDm 16v @140+ R.I.P. ;;; ex. Lancia Lybra 2.4 JTD@140HP+ 2001

Comment

• Току що направих и аз след теб тест в оная тема и не излезе.

П.П. А кошче има ли , че аз ...
                      Last edited by PEPI-2ALFA; d.m.y г., 17:25.

Comment

• Първоначално публикувано от PEPI-2ALFA Покажи съобщение
                        Ново 20.
                        Тая тема : http://clubalfaromeo.com/forum/showthread.php?t=23929
                        Излезе няколко дни след като я писах. Още същата вечер проблема беше решен от Вальо , а темата излезе по-късно. ОК. Когато видях поста на Григор , написах отговор и не го видях. Същата вечер ( 01.08 ) писах още 1 или 2 поста в тая тема , за да съм сигурен , че го правя както трябва. Още ги няма. С други теми нямам проблем - пиша си , чета си , само с тая. Странно , дали е забавяне или.... няма да се появят?
                        Явно за темите в "скритите" раздели се изисква някаква валидация (или нещо от сорта),
                        за да се виждат постовете ти .
                        Аз имах същия проблем в един друг раздел и всеки път като пусках пост ми излизаше съобщение :

Няколко пъти писах ЛС на Григор и накрая проблема се реши, тъй че пробвай и ти ако искаш
                        ПП: Да има "Кошче", но постовете ти не са там
                        155 1.8 8v TS & FZR 600

Comment

• Абе, верно - кофата що не се вижда? Преди време ми трябваше една тема от кофата, ама не я виждам
                          sigpic

Comment

• Това съобщение за пренасочване и валидация и на мен ми го показа , ама много бързо и ...ааз докаато се наведааа и охлюва избяяя...

Comment

• А бре според мен,има някакъв проблем с Л.С.-откакто съществува новият форум,не съм полочавал нито едно съобщение,пък си комуникирам с доста потребители,демек им пиша съобщения,но не получавам отговор.Забелязвам че доста потребители казват че са пращали Л.С.,пък не са получили отговор
                              Fiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
                              Lancia Ypsilon 00" 1.2 Elefantino blu
                              Piaggio Liberty 05" 50cc 2T

Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex

Comment

• Първоначално публикувано от Mury Покажи съобщение
                                А бре според мен,има някакъв проблем с Л.С.-откакто съществува новият форум,не съм полочавал нито едно съобщение,пък си комуникирам с доста потребители,демек им пиша съобщения,но не получавам отговор.Забелязвам че доста потребители казват че са пращали Л.С.,пък не са получили отговор
                                Виж си настройките в профила да не са да получаваш лични само от модератори.

Comment

Working...
                                X