Известие

Collapse
No announcement yet.

при проблеми или въпроси относно новия форум

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Първоначално публикувано от PEPI-2ALFA Покажи съобщение
    Това съобщение за пренасочване и валидация и на мен ми го показа , ама много бързо и ...ааз докаато се наведааа и охлюва избяяя...
    И аз така на няколко пъти не можах да го прочета и накрая ми хрумна да направя едно шотче и да го пратя на Григор

Относно "Кошче"-то
    Според новата политика на форума, то вече не би трябвало да изпълнява предишната функция . Вместо да се пращат в коша, изтритите теми и постове си остават там, където са и просто стават "невидими" за повечето потребители .
    А достъпът/видимостта до самото "Кошче" би трябвало да е спрян за всички потртебители, освен за тези с ранг Супер (Глобални) модератори и администратори .
    Това е официалната информация
    155 1.8 8v TS & FZR 600

Comment

• Един въпрос имам. Не е свързан с новия форум , защото аз и в стария не знаех как става, но... Как в един пост да вкарам 2 цитата
      пример :

Цитат:
      Първоначално публикувано от Venci Покажи съобщение
      .................................................. ..................................

Цитат:
      Първоначално публикувано от iskrev Покажи съобщение
      .................................................. ...................................
      166 JTD '02 ; 155 1.9TD BASE MY.95 ; 146 1.6TS Junior '98 - бракувана, продава се на части ; 155 1.8TS SILVERSTONE '94 -продадена

Comment

• натискаш на постовете които искаш да цитираш бутончето дето прилича на "+ (долу в дясно - като са натиснати стават "- и са с друг цвят) и след това куот и си в джаза
        Не о хлѣбѣ единѣмъ живъ будетъ человѣкъ

Comment

• Аз пък искам да се активират картинките в подписа ми.

Allow Image BB Code Не
          трябва да е на Да.

Може ли едно рамо?

Картинката не е голяма, и заема само един текстови ред, затова мисля, че няма да пречи изобщо на прегледността на форума.

Благодаря предварително!
          Alfa Romeo GTV 2.0 16V Twin Spark 150hp
          Alfa Romeo 159 2.4 20V JTDm Q-Tronic 200hp

Comment

• Прочетох цялата тема, но нещо пак не ми стана ясно. В всички форуми, в които пиша като влеза прочета квото прочета, напиша квото напиша и след това излеза и пак влеза са ми маркирани като непрочетени само тези мнения написани във времето между излизането ми и влизането отново във форума. Не знам дали ви стана ясно, но в момента това не е така. почти всички теми са ми непрочетени като влеза, излизам и пак влизам и пак почти всички теми са непрочетени, само тези които съм прочел и не е писано по тях са прочетени. Преди си беше така, какво да направа?

Comment

• Гринго, какъв е този случай. пишеш нещо и получаваш отговор:
              " Thank you for posting! Your post will not be visible until a moderator has approved it for posting. "
              след всеки пост ли ще трябва да чакам модератор да го чете преди да се появи
              Гипотеза о боге дает ни с чем не сравнимую возможность абсолютно все понять, абсолютно ничего не узнавая
              sprint tropheo
              155/1.8
              156/2.0 Selespeed

Comment

• Цяла тема пуснах по тоя въпрос
                По-интересното е, че едни постове се показват след две-три минути, а други никога
                sigpic

Comment

• Първоначално публикувано от Kuku Покажи съобщение
                  Цяла тема пуснах по тоя въпрос
                  По-интересното е, че едни постове се показват след две-три минути, а други никога
                  абе като гледам из целия форум има тук там нередности но нали обещаха че ще се оправят
                  http://autoclubkarlovo.bulgarianforum.net
                  www.ico83.snimka.bg/[/url]

Comment

• Все още не са се появили 4 мои поста! -Защо?
                    За еН-ти път питам, какво трябва да се случи, за да мога да пиша нормално, без да чакам модераторския екип да ги одобрява?!
                    sigpic

Comment

• Първоначално публикувано от soldier_vl Покажи съобщение
                      Прочетох цялата тема, но нещо пак не ми стана ясно. В всички форуми, в които пиша като влеза прочета квото прочета, напиша квото напиша и след това излеза и пак влеза са ми маркирани като непрочетени само тези мнения написани във времето между излизането ми и влизането отново във форума. Не знам дали ви стана ясно, но в момента това не е така. почти всички теми са ми непрочетени като влеза, излизам и пак влизам и пак почти всички теми са непрочетени, само тези които съм прочел и не е писано по тях са прочетени. Преди си беше така, какво да направа?
                      моля помогнете, като влизам не знам кое е ново, всеки път си отварям най-новата тема да ми служи като книго-разделител

Comment

• Настройките явно в момента са да ти помни какво не си прочел, ако искаш да ти действа както преди или някой трябва да промени настройките или ти при всяко излизане да маркираш всички теми в целия форум като прочетени. Честно казано новите настройки ме кефят повече. Преди ми се случваше доста често да не влизам защото времето с което раполагам е малко и ако вляза, при излизането ще ми маркира всичко като прочетено и после върви търси това което е ново в разделите кото те интересуват.

Comment

• Да в товя случай си прав, сега видях че долу има едно маркирай всичко и така май е най-добре, като се начетеш го натискаш и си готов ако влизаш за по 5-10мин не го натискаш и след това си дочиташ.

Comment

• Първоначално публикувано от Kuku Покажи съобщение
                            Цяла тема пуснах по тоя въпрос
                            мое да с и пуснал ама аз на мейла нямам съобщение както беше обяснено
                            Гипотеза о боге дает ни с чем не сравнимую возможность абсолютно все понять, абсолютно ничего не узнавая
                            sprint tropheo
                            155/1.8
                            156/2.0 Selespeed

Comment

• Не ми излиза картинката на аватара, а като си цъкна върху ника си я виждам

Comment

• Първоначално публикувано от soldier_vl Покажи съобщение
                                Не ми излиза картинката на аватара, а като си цъкна върху ника си я виждам
                                ами това е защото не си си сложил аватар, а Картинка на профил

сложи я на аватар и ще се появи - менюто за аватар е малко по надолу
                                '04 Alfa Romeo GT 1.9 JTDm Q2 150cv heavily tunned
                                '02 Alfa Romeo 166 2.4 JTD Q2 150cv, remapped by Bobo
                                '99 Alfa Romeo 145 1.6 TS 120cv - ex

Comment

Working...
                                X