Колеги модове, дайте да чуем и другите колеги де.Аз лично мн. обичам градивната критика, а до тук..........Най-добре ще е , ако се говори конкретно и се обсъжда даден проблем, че така пак само си говорим общо за всички и нищо не става ясно.Поне на мен де.
Единственото нещо което видях до сега като предложение беше
Ммммм да.Така написано звучи много добре, но ако се умножи по 30, дали ще стигне времето и ще му издържат нервите на модератора да поства линкове и да обяснява на лично ? Не смятам.Добре звучи , но не мисля че е приложимо.АЗ лично прекарва по 10 мин на влизане, ако нямам какво да разчиствам, само за да прочета актуалните мнения.Ако пък имам да чистя ....пффф.Не ми се мисли какво ще стане, ако трябва и да обяснявам да всеки на лично.
И сам съм на това мнение.
Някой друг да има градивна критика към някой от мод екипа и да желае някаква промяна ?!
Единственото нещо което видях до сега като предложение беше
Да не се пъчи " в ефир" и да трие теми и мнения,а дипломатично на лични да обясни на юзъра каква е грешката! Да не пищи "Има търсачка" защото нов потребител може и да не може да се справи с нея, а тактично да пусне на новака едно линкче и да му дообясни нещата!
Ммммм да.Така написано звучи много добре, но ако се умножи по 30, дали ще стигне времето и ще му издържат нервите на модератора да поства линкове и да обяснява на лично ? Не смятам.Добре звучи , но не мисля че е приложимо.АЗ лично прекарва по 10 мин на влизане, ако нямам какво да разчиствам, само за да прочета актуалните мнения.Ако пък имам да чистя ....пффф.Не ми се мисли какво ще стане, ако трябва и да обяснявам да всеки на лично.
99.9% от редовите потребители си мислят, че единственото занимание на модовете е да ги 'секат', да ги обиждат, тормозят и гонят. Еми не е така. Далеч съм от мисълта, че сме перфектния мод-екип, ама чак банда разпищолени модераторчета не сме със сигурност
И сам съм на това мнение.
Някой друг да има градивна критика към някой от мод екипа и да желае някаква промяна ?!
Comment