Известие

Collapse
No announcement yet.

дефиниция що е то реклама

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Първоначално публикувано от pininfarina Покажи съобщение
    п.с. И стига сте се оплаквали че сте много заети - не мисля че излизат повече от 10 обяви на ден, което за 4-ма модератори в раздела май е съвсем достатъчно.
    !
    Грешиш за 10те обяви.
    Не се оправдаваме, но бихме оценили нормално отношение.
    Изречния от рода на баси и положението, къде ви е поделението и развод прявят ли ви...... адски спомагат за добрата атмосфера във форума.
    Alfa Romeo 156 1.8 T.S,'98
    ZAZ Tavria 1.1, '95 - взеха я
    Pinky: "He that is gentle to the brutal will end up being brutal to the gentle"

Comment

Казуса е наистина сериозен, но ще си позволя да го освежа малко. Както знаем скоро е един от най-светлите християнски празници. Възприето е този празник да бъде съпроводен с пости, които явно изнервят човечеството и се стига до напрежение и безумни спорове, в които, както се вижда никой няма да отстъпи или да успее да убеди отсрещната страна в правотата си. Хапнете мръвка отпуснете се малко!

"Войната" модератори-потребители винаги е съществувала и независимо от правила, норми на поведение, схващания за ред и дисциплина ще продължава да съществува. Но има и друга страна. Положението е такова защото всеки се опитва всячески да заобиколи правилата, спомням си един местен аутлоу преди време изрече следното - " Закона е за кон, па аз съм лъв". Терикатеем на дребно само и само да не чуждото, дебнем се, подклаждаме чужди огньове и т.н. За жалост е на манталитетна основа и шанс за подобрение нулев. Прави ми впечатление, че един от най-изтъкнатите ни "добродетели" е мрънкането и вечното недоволство - работи се по нещо - "е сега ли точно", не се работи по нещото - "е защо не се работи". Вината винаги, ама винаги е чужда.
      За съжаление съм песимист и ми се струва, че и перфектните правила да бъдат създадени положението няма да се подобри, А вината е в нас, въпреки че винаги е чужда!

Comment

Иво, не зная каква е причината да се занимаваш с това, но ще ти отговоря.

Правилата съм ги чел. Ако си обърнал внимание там пише, че подписите могат да съществуват в еди-какъв си вид след изричното одобрение на управата на форума. Та попитал съм- разрешено ми е . Сложил съм телефона си. Не смятам да продължавам да се обяснявам. Само едно ще ти кажа: - Не си уцелил човека!
        0887 26 38 78 - "Robygas"- Роби
        Автогаз сервиз-
        http://clubalfaromeo.com/forum/showthread.php?t=71727

Comment

Първоначално публикувано от robygas Покажи съобщение

Правилата съм ги чел. Ако си обърнал внимание там пише, че подписите могат да съществуват в еди-какъв си вид след изричното одобрение на управата на форума. Та попитал съм- разрешено ми е . Сложил съм телефона си. Не смятам да продължавам да се обяснявам. Само едно ще ти кажа: - Не си уцелил човека!
          Роби,и защо на едни е разрешено а на други не?Как да си обясниме това явление?
          0888515205

Comment

Аз Роби го знам, той е много лош човек. Бира не знае откъде се купува, и ако пък купи е топла.

И съм сигурен, че е дал рушвет на управата на форума.

Мда ДА БЪДЕ НАКАЗАН... направо стонинг, БАН!

http://www.facebook.com/VenturaGarage
            Sotiris Rokkos: "Neno you gave me scary feelings I did not ever feel before in my 30 years experience of racing... you know..."

Comment

Първоначално публикувано от Old Fox Покажи съобщение
              Грешиш за 10те обяви.
              Не се оправдаваме, но бихме оценили нормално отношение.
              Изречния от рода на баси и положението, къде ви е поделението и развод прявят ли ви...... адски спомагат за добрата атмосфера във форума.
              Да, знам че сте заети с много по важни дела от това да драснете едно л.с. на човека пропуснал нещо по обявата си. По добре е да я изтриете и той да се чуди какво става и да ходи да му хвърлят боб какво е изпуснал, защото няма как да я види и коригира. Пък какво толкова, по добре да пусне втора и да му изпраскате едно наказание за дублирана обява например или пък затова че много пита и задава въпроси.

---------- Post added at 13:42 ---------- Previous post was at 13:39 ----------

Човека съм го уцелил точно. И аз питах, на мен защо не разрешиха? Ако не ти се дават манги дай да ти сложа реклама в моята платена обява.
              Нямам нищо против теб, както казах заради 2-3 зрънца повечето модератори отнасят негативите.

---------- Post added at 13:43 ---------- Previous post was at 13:42 ----------

Първоначално публикувано от marian Покажи съобщение
              Роби,и защо на едни е разрешено а на други не?Как да си обясниме това явление?
              Е как защо, за двоен стандарт не си ли чувал колега?

---------- Post added at 13:48 ---------- Previous post was at 13:43 ----------

Първоначално публикувано от MrX Покажи съобщение

" Закона е за кон, па аз съм лъв"!
              Ей по тази причина са се променили много неща в историята на човечеството!
              Освободили сме се от Турско робство например
              sigpic
              Автосервиз, Варна, ул.Наум 8, 0888757558
              Alfa Romeo GT 1.9 16v 05'

Comment

Коментарите излезнаха извън мойте правомощия.
                Защо това или онова - не знам. Говоря за себе си.

п.п. Иво, само телефона ми или да ти пратя един готов текст с повечко разяснения относно работата ми?

---------- Post added at 16:27 ---------- Previous post was at 16:26 ----------

Първоначално публикувано от ne0 Покажи съобщение
                Аз Роби го знам, той е много лош човек. Бира не знае откъде се купува, и ако пък купи е топла.

И съм сигурен, че е дал рушвет на управата на форума.

Мда ДА БЪДЕ НАКАЗАН... направо стонинг, БАН!
                Ти па поне да пиеше та да знаеш каква е била бирата..
                0887 26 38 78 - "Robygas"- Роби
                Автогаз сервиз-
                http://clubalfaromeo.com/forum/showthread.php?t=71727

Comment

п.п. Иво, само телефона ми или да ти пратя един готов текст с повечко разяснения относно работата ми?
                  Нямаш ядове
                  ще сложим каквото кажеш, стига да отговаря на плавилата че току виж ме баннали - в смисъл такъв - без наркотици и простиутки.
                  sigpic

Comment

Стига алабализми, всеки който е попитал нормално какво става с обявата му е получил нормален отговор.
                    Вместо да пуска нова обява може да попита- много потребители го правят и се разбираме чудесно. А освен да пита може и да помисли къде евентуално е сгрешил при пускането. Ама при тоя сценарий няма драма, човек не може да си помрънка, не може да се пооплаче от модовете, а е толкова приятно....

Comment

Да разбирам ли че сте решили проблема за реклама в подписа?!
                      http://clubalfaromeo.com/forum/showthread.php?t=55427
                      sigpic

Comment

Хихи пак стигнахме до негрите...
                        Иначе извън контекста забележката ти е резонна и ще се свържем с колегата за да се коригира.

Comment

Не те разбрах, извинявай.
                          Потребителите във форума ли имаш в предвид?
                          sigpic

Comment

Не сменянето на темата. Не е важно беше закачка, да спрем до тук.

Comment

Първоначално публикувано от pininfarina Покажи съобщение
                              Да разбирам ли че сте решили проблема за реклама в подписа?!
                              http://clubalfaromeo.com/forum/showthread.php?t=55427
                              Доста експедитивнодействате. Тук отново потвърждаване че правилата са не за всички!!!
                              Искам да подчертая че нямам нищо против колегата, просто го давам за пример!!!

---------- Post added at 04:58 ---------- Previous post was at 04:57 ----------

Иначе извън контекста забележката ти е резонна и ще се свържем с колегата за да се коригира.
                              Last edited by pininfarina; d.m.y г., 12:21.
                              sigpic

Comment

Първоначално публикувано от bouncer Покажи съобщение
                                по-лесно - да. По-правилно - не! Правила ще има съвсем скоро.
                                ?

Comment

Working...
                                X