отново съм несправедливо наказан от OLD FOX,непрекъснато от 10 дни на сам съм преследван и обвиняван от този модератор и от Морфилус,когато ме баннаха ми написаха с цялата си наглост КРАЙНО УПОРИТ НЕГРАМОТНИК,искам да видя истинските ви лица,имена,найстина ли мислите че когато ви е скучно ще ме мачкате?и кой от вас го написа това???днес отново имам наказание от OLD FOX,той ми зачеркна цяла тема РИБОЛОВ,колкото пъти напиша нещо за модераторите и с право а дори не съм обидил някой от тях и пиша само каквото ми се напише без да отвръщам на провокацийте отново получавам наказание.
Известие
Collapse
No announcement yet.
ПАК СЪМ НАКАЗАН ОТ OLD FOX
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Не че нещо, ама... подкрепям модераторите.
Неприятно е. Искаш да прочетеш нечие мнение, а е истинска мъка. Това е все едно човека да ти дойде насреща лице в лице, и да ти говори плюейки, кашляйки, без да се обърне или без да си сложи ръката, вследствие на което хем трудно го разбираш, хем ти е крайно неприятно да го слушаш...Две черни перли...
Alfa Romeo 156 1.6 Twin Spark '99 | Renault 19 1.4 Energy '93
Comment
-
Защото е ТРУДНО.
Къде къде по-лесно е да се пусне тема с оплакване.
Пишем си както си знаем , и никой ама никой не може да ни дава акъл. Това е - точка по въпроса.
Поне в темата с оплакването от злите модератори да беше вложено поне малко старание....
Но проблеми няма, наказанията си вървят а точките си се трупат.
Това е положението.
п.с Бих искал да знам къде е написано това "КРАЙНО УПОРИТ НЕГРАМОТНИК"Alfa 147 Q2 1.9 JTDm 16v @150++ 2007 червената злобичка ;;; Zafira 1.9 JTD@120++ - белият кенеф
ex. Alfa 155 1.7 '93;;; ex. Alfa 147 1.9 JTDm 16v @140+ R.I.P. ;;; ex. Lancia Lybra 2.4 JTD@140HP+ 2001
Comment
-
Здравей
Не си наказан, а си предупреден. Имаш официално предупреждение, което за разлика от наказанията не налага наказателни точки. Явно не четеш това, което ти пишем. Ако го беше прочел, щеше да разбереш, че 1) е предупреждение, а не наказание
2) ако продължаваш в този стил ще има още наказания.
П.П. За този си пост също заслужаваш наказание.
П.П.П. кажи къде е написано това "КРАЙНО УПОРИТ НЕГРАМОТНИК" и ще ти кажа, кой го е писал.Alfa Romeo 156 1.8 T.S,'98
ZAZ Tavria 1.1, '95 - взеха я
Pinky: "He that is gentle to the brutal will end up being brutal to the gentle"
Comment
-
Първоначално публикувано от -Bobby- Покажи съобщениеНе че нещо, ама... подкрепям модераторите.
Неприятно е. Искаш да прочетеш нечие мнение, а е истинска мъка. Това е все едно човека да ти дойде насреща лице в лице, и да ти говори плюейки, кашляйки, без да се обърне или без да си сложи ръката, вследствие на което хем трудно го разбираш, хем ти е крайно неприятно да го слушаш...
Колега имаш интересна тема и мнения, НО ПИШИ по-грамотно и разбираемо! Прочетох т 1-2 поста и темата за рибата, и после съм спрял да ти чета публикациите, защото наторват. Отделно си е обида към българския език! Засрами се малко и започни да пишеш като голям човек, а не като 12годишен "чатър"!
П.П Чудя се на модераторите защо на толкова крайно неграмотни постове, давате обяснения? Щом някой някой не може да си напише жалбата, тя няма как да бъде уважена...Alfa Romeo 147 1.6 TS 06' red Scarlet
exAlfa Romeo 156 2.5 V6 98' ...game over(((((
ex Legend 155 1.8 8v 95' SPORT MY.95 I am sexy and I know it...
ex Legend 155 2.0 8v 92' my Racing GLORY...
by RUBIG service
Comment
-
Първоначално публикувано от VFTI Покажи съобщениеП.П Чудя се на модераторите защо на толкова крайно неграмотни постове, давате обяснения? ...
Comment
-
Първоначално публикувано от RUNNING WILD Покажи съобщениекогато не съм прав не съм,аз не си измислям,този надпис го имам на мобилният си телефон сниман дайте ми поща на някой от вас да го изпратя и го качете тук да се чете,и после пак коментираме наказанията.Last edited by pr_00f; d.m.y г., 17:13.Alfa Romeo 156 1.8 T.S,'98
ZAZ Tavria 1.1, '95 - взеха я
Pinky: "He that is gentle to the brutal will end up being brutal to the gentle"
Comment
-
Alfa 147 Q2 1.9 JTDm 16v @150++ 2007 червената злобичка ;;; Zafira 1.9 JTD@120++ - белият кенеф
ex. Alfa 155 1.7 '93;;; ex. Alfa 147 1.9 JTDm 16v @140+ R.I.P. ;;; ex. Lancia Lybra 2.4 JTD@140HP+ 2001
Comment
-
Първоначално публикувано от VFTI Покажи съобщениеМного правилно!
Колега имаш интересна тема и мнения, НО ПИШИ по-грамотно и разбираемо! Прочетох т 1-2 поста и темата за рибата, и после съм спрял да ти чета публикациите, защото наторват. Отделно си е обида към българския език! Засрами се малко и започни да пишеш като голям човек, а не като 12годишен "чатър"!
П.П Чудя се на модераторите защо на толкова крайно неграмотни постове, давате обяснения? Щом някой някой не може да си напише жалбата, тя няма как да бъде уважена...
---------- Post added at 15:15 ---------- Previous post was at 15:11 ----------
дайте ми един и-мейл адрес и на който го пратя искам да го пусне снимката тук за да няма спорове , ОЛД ФОКС трябва ли сега да ти се подигравам или другите да те наказват че вместо думата НАПИШИ си написал НАПИПИ?
Comment
-
Първоначално публикувано от RUNNING WILD Покажи съобщениеколега става дума за мене не за тебе,ако става дума за тебе и ти си модераторът с който имам спорове подкрепяй който искаш,равносилно е да викам някой от форума да ме подкрепя или не и си запази коментарите ако ти искам мнението ще те попитам,когато станеш модератор или имаш нещо общо с темата заповядай,говориме реални неща и събития на мой гръб ако нещо ти тежи си пусни нова тема че съм неграмотен моля те а аз дори няма да пиша там.
---------- Post added at 15:15 ---------- Previous post was at 15:11 ----------
дайте ми един и-мейл адрес и на който го пратя искам да го пусне снимката тук за да няма спорове , ОЛД ФОКС трябва ли сега да ти се подигравам или другите да те наказват че вместо думата НАПИШИ си написал НАПИПИ?
Alfa Romeo 147 1.6 TS 06' red Scarlet
exAlfa Romeo 156 2.5 V6 98' ...game over(((((
ex Legend 155 1.8 8v 95' SPORT MY.95 I am sexy and I know it...
ex Legend 155 2.0 8v 92' my Racing GLORY...
by RUBIG service
Comment
-
колега WFTI нали се разбрахме нещо преди малко... или си невъзпитан и непослушен повече и от мен?нали не искаш да те опреличават с мене задръж малко разбрах че съм ти неприятен и всички други разбраха ,пратил съм снимката на пощата на Мариан,изчакваме да я качи за да се разбере това обща практика ли е когато се блокира потребител да се пишат текстове.има ли го в правилата на форума че когато те блокира модератор може да ти се подиграва и да ти напише каквото иска?
Comment
Comment