Известие

Collapse
No announcement yet.

Бъдещето на форума??? Какво не Ви харесва, препоръки? Замалява ли или си е за ремонт?

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Oфф те зелените никой не ги провокира щото. Не ги кани да се целуват по бургаски, не им пише с главни букви, не дава нареждания като шеф, не им прави график кой след кого да напусне....
    Как па един зелен не се изтърва...
    Alfa Romeo 156 1.8 T.S,'98
    ZAZ Tavria 1.1, '95 - взеха я
    Pinky: "He that is gentle to the brutal will end up being brutal to the gentle"

Comment

• Първоначално публикувано от Old Fox Покажи съобщение
      Oфф те зелените никой не ги провокира щото. Не ги кани да се целуват по бургаски, не им пише с главни букви, не дава нареждания като шеф, не им прави график кой след кого да напусне....
      То това е хубаво, ама "зелените" не би трябвало да се изтърват... Нормално е да се плюе и да се вика по модераторите във всеки форум. Не сме само ние така, навсякъде е. Щом си поел да носиш отговорността да следиш за спазването на реда би трябвало да си наясно, че винаги ще има негативи. Лично мнение.
      няма вече Алфи, няма вече тръпка...

Comment

• Нямам против. Негативи събирам всеки ден.
        Но не съм съгласен, че трябва да събираме всякаква помия без никакви граници щото сме зелени.

Comment

Нямам против. Негативи събирам всеки ден.
          Но не съм съгласен, че трябва да събираме всякаква помия без никакви граници щото сме зелени.
          и това е така.
          няма вече Алфи, няма вече тръпка...

Comment

• Първоначално публикувано от bouncer Покажи съобщение
            К'во става тука, бе мама му стара?!?!?
            Арабската революция Като махат "тинята", да махнат и темите на сервизите, а Колкото до липсата на теми от техническо естество, някой беше писал, че вече караме от доста време едни и същи модели и всичко се изписа и знае относно техническите им бъгове и просто няма кво да се добавя на тоя етап. Кво остава - "тинята" , платените обяви на сервизите (добър бизнес, спор няма), и як пишкомер, включително и в тази тема

п.п. Раздел "Продава" е безсмислено да се обсъжда, щото напоследък там се продават само коли за по 1500 - 2000 лв.
            Giulietta 1,6 JTDm 2013
            156 SW 1,9 JTD 2003

Comment

• Аз от доста време спрях да пиша в който и да е раздел на този форум, както и доста от хората, които носиха идеята за Алфа Ромео на ръце. А и има ли какво да пишеш то напишеш нещо и след малко някой умник дето се чувства длъжен да си види ник-а оспамва и омирисва всичко. След него обаче се намират още сумати и паплач, които от нямане какво да правят изтрещяват и те по нещо миризливо.
              Сега си чета и цъкам с език и си цитирам Йовков - ,,Боже, колко мъка има по тоя свят, боже!"
              Айде със здраве ...
              '08 Alfa Romeo 159SW ti 1.9 JTDm *'98 Alfa Romeo 145 1.6 T.S *
              Ex -'98 Alfa Romeo 156 1.9 JTD
              Ex - '93 Alfa Romeo 33 1,7 I.E, Ex - '90 Alfa Romeo 33 1,5 I.E

Comment

Oфф те зелените никой не ги провокира щото. Не ги кани да се целуват по бургаски, не им пише с главни букви, не дава нареждания като шеф, не им прави график кой след кого да напусне....
                И как пък вечно си прав,как па не сбърка никъде ами подскочи като ужилен че трябва промяна.
                Бана ли ти е силата колега,сега би трябвало да си удовлетворен
                0888515205

Comment

Нямам против. Негативи събирам всеки ден.
                  А малко така самокритичност дали не е необходима.
                  П.С. Ако ще отговориш, че се самобичуваш, че не си наложил повече банове, по-добре не отговаряй ...
                  Ако ти е писано да се обесиш, няма да се удавиш
                  AlfaRomeo 155 1.8 TS 129 к.с. 1995 г., AlfaRomeo 166 2.4 JTD 140 к.с. 2002 г. , Volvo S60 2.4D Sport 163 к.с. 2008 г. - EX;
                  Opel Insignia ST 2.0 BiTurbo CDTI 194 к.с. 2014 г. (Алфа под прикритие)

Comment

• Първоначално публикувано от marian Покажи съобщение
                    И как пък вечно си прав,как па не сбърка никъде ами подскочи като ужилен че трябва промяна.
                    Бана ли ти е силата колега,сега би трябвало да си удовлетворен
                    Не, не съм с идеята че вечно съм прав. Промяна не съм отричал че е необходима. Подскочих когато се изписа че модовете са виновни за всичко.

Koolio, опасявам се, че не те разбрах докрай.

Comment

• Григоре, моля те вземи се в ръце и ... знаеш какво е нужно.
                      Не бях влизал в този форум от поне 2-3 години, ама "Вие" тотално сте му изтървали не края - НАЧАЛОТО!!!

п.с. Не знам кой стои зад ник-а Old Fox, ама мога да му кажа простичко, за да го разбере, че НЕ Е ПРАВ. И не ми обяснявай на мен каква е работата на модовете.

п.п.с. Няма да се учудя и аз да получа бан, ама хич и не ми дреме. Истината е, че сте се самозабравили (модовете). Хайде със здраве.
                      Last edited by mariobg; d.m.y г., 18:12.
                      Lancia Lybra SW Executive, 2.4JTD, 150 hp, 841C000 '03
                      Lancia Kappa Coupe, 2.0t, 205 hp, 834A4.000 '97
                      Lancia Kappa, 2.0, 145 hp, 838A1000 '95
                      Lancia Dedra, 1.6, 90 hp, 159B9000 '94
                      Lancia Dedra, 1.6, 90 hp, 835A1000 '91

Comment

• Първоначално публикувано от Linkestis Покажи съобщение
                        АлфаЮзер,ти си първият според мен,които не трябва повече да е модератор във форум Алфа Ромео.

Първоначално публикувано от Linkestis Покажи съобщение
                        OldFox,
                        Ти си другия които трябва да се откаже доброволно след АлфаЮзера!
                        А причината е че нещо си изпускаш нервите.
                        Вие почакахте,а ние до кога да ви чакаме?
                        Преди да сложите бан и на моя акаунт,ше замолим всички мъжаги дето се правят на интересни с коментарите че видиш ли какво се случвало по другите форуми и кои къде бил модератор,да вземат да натиснат копчето "del""на подмазваческите си коментари.Кои е модератора?Абе вие нормални ли сте бе?Да взема да резна гърлото на детето или направо по една свирка да им направиме.Къде се намирате вие бе?За какво се помислихте?Айде малко да слезнете на земята!Никои не говори за собственика на сайта!Тук говорим само и единствено за модераторите!!!
                        Така че подмазвачите да мълчът!
                        sigpicnicola 59 каза:....трее да помислиш по въпроса за засилването,понеже в момента можеш да спреш,и хеопсовата пирамида,ма не си в състояние да засилиш и кучешка колиба.

Comment

• Обида срещу други участници във форума ли виждам тук ?
                          Колега, айде да се успокоиш малко... Приеми простичкия факт, че наистина има хора, които са видели повече от теб, и имат повече опит от теб (което важи и за всички нас, потребителите тук!), и че тези хора имат какво да кажат.
                          И ако мислиш, че на тях не им е писнало от глупости, спам и злословене - много грешиш! Но никой от тях не си изпуска езика и не говори така на колегите си.
                          В няколко поста чета колко си готин в раздела за 166, колко помагаш. И ми се ще да те попитам точно тук и сега :
                          Онова ли е истинското ти "АЗ", или това тук ???
                          Уважението сред нас е първата и най-важна стъпка, за да върви добре форума. Или поне за да започне да върви добре ОТНОВО. Съгласен ли си с мен ?
                          155 MY.95 Sport - 2.0 TS 8v (ressurected by Теодор & Токича)
                          Fan Club Alfa Romeo 155 - Bulgaria

Comment

• Първоначално публикувано от Alfa User Покажи съобщение
                            ...Онова ли е истинското ти "АЗ", или това тук ???...
                            За истинското ми аз питай Григор или Пинко или някой от създателите на този форум.
                            Lancia Lybra SW Executive, 2.4JTD, 150 hp, 841C000 '03
                            Lancia Kappa Coupe, 2.0t, 205 hp, 834A4.000 '97
                            Lancia Kappa, 2.0, 145 hp, 838A1000 '95
                            Lancia Dedra, 1.6, 90 hp, 159B9000 '94
                            Lancia Dedra, 1.6, 90 hp, 835A1000 '91

Comment

• Първоначално публикувано от mariobg Покажи съобщение
                              За истинското ми аз питай Григор или Пинко или някой от създателите на този форум.
                              WTF ???
                              не съм писал на теб ... освен ако linkestis не е другото ти потребителско име !
                              155 MY.95 Sport - 2.0 TS 8v (ressurected by Теодор & Токича)
                              Fan Club Alfa Romeo 155 - Bulgaria

Comment

• Не аз съм двуличен!На никои не съм помагал в 166 раздела!
                                Просто вие двамата ме дразните много,както се вижда и не само мен.
                                Изразявам си мнението свободно че не ви харесвам и не желая да сте модератори нито минута повече.Дали някои ще се трогне от това какво искам е друг въпрос.
                                Преминахте всякакви граници.Дебелокожието ви е прекалено.

Как се наричат хора които се покланят на шефа си?
                                sigpicnicola 59 каза:....трее да помислиш по въпроса за засилването,понеже в момента можеш да спреш,и хеопсовата пирамида,ма не си в състояние да засилиш и кучешка колиба.

Comment

Working...
                                X