Известие

Collapse
No announcement yet.

Бъдещето на форума??? Какво не Ви харесва, препоръки? Замалява ли или си е за ремонт?

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Това заслужават мръсните ревливи провокатори в прекрасният ни семейно-модераторски форум!
    sigpicnicola 59 каза:....трее да помислиш по въпроса за засилването,понеже в момента можеш да спреш,и хеопсовата пирамида,ма не си в състояние да засилиш и кучешка колиба.

Comment

• Един по един отпадат, няма страшно може да остане само чата щото както е тръгнало вече няма да има технически грамотни хора и такива които правят все още неща за марката. В чата собствениците на марката ще си разправят вицове вместо във фейсбука. А хора като Linkestis които беше един от най полезните във 166 раздела няма да пишат.
      Енъо отпадна, сега Нено отпадна, що защото се борят и не се спират, и са на схемата всичко или нищо а в момента ги боли бахура, като явно не може да се промени нещо към по добре. Дразнели, да дразнат щото искат промяна и си отстояват идеите а не да седят и да не могат да направят нищо. Обаче те ще продължават да помагат, но само на отбрани хора, по скайп фейсбук, тел. и т.н. пък тука си влизайте у вицовете щото целия форум вече е един голям виц.

Comment

• Първоначално публикувано от Alfa User Покажи съобщение
        Василе, нямам нищо против от срещата наживо! Писах ви няколко пъти в едни теми, и ви призовавах да изоставите заяжданията и подстрекаването към излишни спорове. Никой няма нужда от такива глупости. Не знам дали си имате друго забавление, но ви помолих да не продължавате по този начин. Ефект ? НУЛА!
        А искате да ви се извинявам - ако се държите подобаващо, и всички се уважаваме, изобщо няма да има такива моменти. Аз си казах - нямам нищо против никого, но да се държите напук - няма да остане така.
        Пример ти давам: Ам и пия на една маса с Муромен и са му пиша глупости.Тва не е заяждане има си граници(кога е заяждане и кога не)

Добре ама защо ти си единствения модератор с който имам пререкания и проблем.Замисли се над тези мой думи.Аз също мисля че не си за модератор.

Наистина ще се радвам форума малко да се поправи.То раздел продава е пълна боза от продавам раждясала шайба до каквото се сетим.Много от пускащите обяви по 20бр обяви (примерно коли) са за платени теми.И ето пак постъпления.За членския внос няма да коментрам.
        То идеи много ма действия никакви.

Според мен споровете между сервизите от които се появиха доста истини и се видя кой какво и как работи.
        Това са са дразги зад клавиатурата на живо всеки сяда с опонента си и си пие вискито цяла вечер.И аз много хора ги мислех че са дразнещи па те се оказаха пичове.
        Alfa Romeo 147 05" 1,9 JTDm Distinctive
        ех.. Малкото КуВе
        sigpic

Comment

• Какво стана сега?
          Old Fox наказа Нено,и проблема се реши така ли?
          Нено Нено...батка..нема другарски съд за теб,сега ходи да "ревеш"на чичката и на Павлин,че модераторчетата били лоши!
          Браво мъжлета и момчета!Не си изпускате нервите и владеете ситуацията/силата!

Първоначално публикувано от gigi Покажи съобщение
          ...пък тука си влизайте у вицовете щото целия форум вече е един голям виц.
          Ау,Ау,Ау както би казал Киро Слепото,много си прав тука,ама много
          sigpicnicola 59 каза:....трее да помислиш по въпроса за засилването,понеже в момента можеш да спреш,и хеопсовата пирамида,ма не си в състояние да засилиш и кучешка колиба.

Comment

• Доживях и Нено да баннат тук , господа властимащи приемете поздравленията ми

Comment

• Нено, да ти отговоря на въпроса зададен в заглавието на темата. Бъдеще на форума в този вид - НЯМА.

Сега аз да питам. Защо в Мотоспорт има някакво обединяване на теми, с което варианта да се ориантираш и да намериш това което ти трябва е минимален? Кому беше нужно? Това беше единствения раздел който отварях отвреме на време, сега всичко е КАША. Как едни нов потребител или един фен на марката който не е влизал във форума никога да се ориантира за кво става дума?

По въпроса с Нено. Положението стана ИМА ЧОВЕК - ИМА ПРОБЛЕМ, НЯМА ЧОВЕК - НЯМА ПРОБЛЕМ. Да ама не.

Дано докато свършат 10-те дни на бан на Нено, да си е получил отговорите............. дано..........
              Last edited by tsvety; d.m.y г., 02:33.
              Alfa romeo 146 1.9 JTD, 2000г.,105к.с.+++
              Alfa romeo 145 QV, 155 к.с.-ex.
              Lancia Lybra 1.9 JTD `05 116к.с

Comment

• За да няма спекулации по върпоса с Нено.
                Никой, ама никой няма право на подобен език спрямо когото и да било другиго тук. След като изтече наказанието е повече от добре дошъл отново. Аз не си позволявам да пиша с главни букви за пикни и спреми значи не боли и останалите също могат да се ограничват.
                Alfa Romeo 156 1.8 T.S,'98
                ZAZ Tavria 1.1, '95 - взеха я
                Pinky: "He that is gentle to the brutal will end up being brutal to the gentle"

Comment

• Първоначално публикувано от Old Fox Покажи съобщение
                  За да няма спекулации по върпоса с Нено.
                  Никой, ама никой няма право на подобен език спрямо когото и да било другиго тук. След като изтече наказанието е повече от добре дошъл отново. Аз не си позволявам да пиша с главни букви за пикни и спреми значи не боли и останалите също могат да се ограничват.
                  Де да бяхте толкова принципни и преди 3 години ...............
                  AR 166/159 - 2.4 jtd/m

Comment

• АААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААА АААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААА АААААААААААААААААААААААААААААААААААААААА
                    Не е истина, майна!!! В тоя форум има традиция да се банват и мачкат хората, които са допринасяли и допринасят най-много за развитието му!!! Тва не бяха Павлин, Мадбоя, Еньо.... а сега и Нено! Хора осъзнайте се това са хората КОИТО НАИСТИНА ПРАВЯТ НЕЩО ИЗВЪН СКАПАНИЯ ФОРУМ - ТЯ ГО ПРАВЯТ НАИСТИНА НА ПИСТАТА, В ГАРАЖА И КЪДЕ ЛИ НЕ, а вие го правите във форума... нямам думи честно!!!

ПС: Засрамете се!!!!
                    1983 Alfa Romeo 6 2.5 VMTD 10V 105hp
                    1984 Alfa Romeo Giulietta 2.0 8V 130 hp
                    2001 Lancia Zeta 2.0 JTD 16V LX 110 hp

Comment

• Първоначално публикувано от Old Fox Покажи съобщение
                      За да няма спекулации по върпоса с Нено.
                      И какво викаш, Нено е бил баннат, защото не спазва правилата на форума, а не защото на теб така по-ти изнася?
                      --Alfa Romeo 147 1.9JTD -- Keep walking! --
                      sigpic

Comment

• Първоначално публикувано от Walker Покажи съобщение
                        И какво викаш, Нено е бил баннат, защото не спазва правилата на форума, а не защото на теб така по-ти изнася?
                        Нищо подобно! Никой няма право да обижда, ако ще и да се казва Нено! Ако ще и да е създал Форума! Ако ще и да е АЛФИСТ №1 в България!

Айде стига вече. Промени ще има! Но се опитайте всички да запазите добрия тон и проявете малко търпение.

Благодаря

Comment

• В този форум нещата май не са много наред. От опита си на модератор в друг такъв мога да споделя, че такова спамене, пускане нарочно на теми, разправии с модератори в открити теми няма! Както знаете сайта с форума са частна собственост и админа решава кое как да бъде. Някой ако има претенции към модераторско решение пише на лична, като го отсвирят от там пише на админа на лична, той ако прецени наказва модератора и уведомява на лична засегнатия, ако не му уважи жалбата .участника има свободата на избора да участва във форума или не. Честно да ви кажа в тоя форум правилата са много либерални в някои други подобни форуми повечето участници в тази тема (а те са няколко души) вече щяха да са с перманентен бан, темата отдавна щеше да е в коша, където наистина и е мястото. Само не ми говорете за демокрация и право на мнение и средства за неговото отстояване. За протокола- от както участвам в този форум проблеми с модератори не съм имал, не са ме и наказвали. По техническите проблеми съм получил помощ от конкретни технически грамотни колеги за които обаче съм си направил изводи и от темите в общия раздел.
                          SUBARU OUTBACK 2.5i MY06

Comment

• Първоначално публикувано от Walker Покажи съобщение
                            Да, не мога да бъда по-ясен.
                            Alfa Romeo 156 1.8 T.S,'98
                            ZAZ Tavria 1.1, '95 - взеха я
                            Pinky: "He that is gentle to the brutal will end up being brutal to the gentle"

Comment

• След хиляди хапливи подмятания срещу Нено просто не му издържаха нервите. Толкова ли е сложно дайте да го провокираме, да обиди някои от зелените и ще го баннем за 10тина дни, а другите ще се поуспокоят за това време и ни лук яли, ни лук мирисали.
                              "Разделяй и владей". Старо е като света.
                              Fiat Punto 1.4GT 1996
                              Hyundai Tucson 2.0 2007
                              Renault Clio 1.5 2019

Comment

• К'во става тука, бе мама му стара?!?!?
                                няма вече Алфи, няма вече тръпка...

Comment

Working...
                                X