Известие

Collapse
No announcement yet.

Бъдещето на форума??? Какво не Ви харесва, препоръки? Замалява ли или си е за ремонт?

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Първоначално публикувано от tsvety Покажи съобщение
    Колега, аз също съм от разумните хора, но в случай имам по-различно мнение. Хората, който са от доста повече време във форума , са видяли и много повече. За пръв път виждам, аз лично, такава лавина от недоволство. Значи със сигурност не е случайна. Ти говориш за диалог. Темата с какво започна .........с Въпроси. Има ли отговори........не. Е за какъв диалог иде реч. Нормално е когато хората са недоволни да изказват мнението си и така трябва да бъде. Да някой мнения са по-остри, други по-сдържани, на всеки му според характера и нрава. Но явно чашата на много хора вече е преляла. И капката на превилане при всеки може би е различна. Но важното е че има не един глас в пустиня , а много.
    Аз прочетох , ако не се лъжа от Спечелиста , че отговори ще има.Трябва ли да сме като децата - тук и сега , не бива ли да проявим малко търпение?
    ALFA 155 SQUADRA CORSE - BULGARIA

Comment

• Първоначално публикувано от Alexandrov70 Покажи съобщение
      Аз прочетох , ако не се лъжа от Спечелиста , че отговори ще има.Трябва ли да сме като децата - тук и сега , не бива ли да проявим малко търпение?
      Само че ти не знаеш, че тая приказка вече сме я слушали.
      Финалът й е доста мълчалив.
      Но има време - сам ще се убедиш.
      Всеки самостоятелно и лично трябва да открие собствената си Америка
      Grande Amore: Alfa Romeo 159 1.9 JTD
      My Red Love
      AR 145 1.4 TS - ex

Comment

• Лелеееееееееееее, мармалад е тука...
        sigpic
        Subaru Legacy 3.0 H6
        Alfa Romeo 156 2.0 - Ex
        0888 511 533 - Бонев

Comment

Незнам колко често влизаш в форума и четеш,защото гледам че не пишеш.Но много има какво да видиш.

Ранобудниче: Много си права (или седнала )
          Alfa Romeo 147 05" 1,9 JTDm Distinctive
          ех.. Малкото КуВе
          sigpic

Comment

• Първоначално публикувано от BLUE1 Покажи съобщение
            Много бих искал тези радетели за промяна и демокрация във форум да станат модератори. Колко ли ще изкарат преди следващите да ги изядат с парцалите.

А пък този Павлин какво го давате като жертва- ще умра от смях. Най-големият Трол във форума.
            Извинявай, ама ти що си буташ гъзо там дето си мерят пишките?
            Ако ти е писано да се обесиш, няма да се удавиш
            AlfaRomeo 155 1.8 TS 129 к.с. 1995 г., AlfaRomeo 166 2.4 JTD 140 к.с. 2002 г. , Volvo S60 2.4D Sport 163 к.с. 2008 г. - EX;
            Opel Insignia ST 2.0 BiTurbo CDTI 194 к.с. 2014 г. (Алфа под прикритие)

Comment

• Първоначално публикувано от Васил Петров Покажи съобщение
              Незнам колко често влизаш в форума и четеш,защото гледам че не пишеш.Но много има какво да видиш.

Ранобудниче: Много си права (или седнала )
              Доста често влизам ,а не пиша защото не възприемам форума като чат сесия.Когато съм имал въпрос и съм писал съм получавал адекватен отговор.И честно казано вече не знам и защо продължавам да пиша тук в тази тема.

Comment

• Първоначално публикувано от koolio Покажи съобщение
                Извинявай, ама ти що си буташ гъзо там дето си мерят пишките?

Щото ми е кеф.
                SUBARU OUTBACK 2.5i MY06

Comment

• Хора,вие личен живот нямата ли ?Работа ли нямате ?'Кво ви става..
                  Аз също мисля,че правилата са мноого либерални тук.
                  @Alexandrov70 колко хубаво би било повече хора да мислят като теб
                  п.п.
                  Хубаво е лятото да бъдеш на море,всичко е наред и купонът си тече
                  “And what is good, Phaedrus, And what is not good— Need we ask anyone to tell us these things...?”
                  ― Robert M. Pirsig, Zen and the Art of Motorcycle

Comment

• Alexandrov70 - евала за желанието и трезвата преценка, но няма смисъл. За да се води диалог трябва да искат да те чуят.
                    Ти му казваш ще ти отговорим, той ти пише "ти не си тоя, който може да ми отговори". Какви диалози, какви 5 лева.

RUNNING WILD-хахахаха. Много ценен юзър. Да го върнем и тинята ще спре. И четливи постове ще има и все технически.... Но няма страшно де, наказанието си му изтича ще се връне....
                    Alfa Romeo 156 1.8 T.S,'98
                    ZAZ Tavria 1.1, '95 - взеха я
                    Pinky: "He that is gentle to the brutal will end up being brutal to the gentle"

Comment

• Първоначално публикувано от viki Покажи съобщение
                      Хора,вие личен живот нямата ли ?Работа ли нямате ?'Кво ви става..
                      Аз също мисля,че правилата са мноого либерални тук.
                      @Alexandrov70 колко хубаво би било повече хора да мислят като теб
                      п.п.
                      Хубаво е лятото да бъдеш на море,всичко е наред и купонът си тече
                      Хубаво , ама морето е далече и като километри и не само

Comment

• Първоначално публикувано от Old Fox Покажи съобщение
                        Alexandrov70 - евала за желанието и трезвата преценка, но няма смисъл. За да се води диалог трябва да искат да те чуят.
                        Ти му казваш ще ти отговорим, той ти пише "ти не си тоя, който може да ми отговори". Какви диалози, какви 5 лева.

RUNNING WILD-хахахаха. Много ценен юзър. Да го върнем и тинята ще спре. И четливи постове ще има и все технически.... Но няма страшно де, наказанието си му изтича ще се връне....
                        Е него си го дебнеше и си го резна,и не само него де
                        0888515205

Comment

• Първоначално публикувано от marian Покажи съобщение
                          Мнооооого точно казано.
                          ех.. Малкото КуВе
                          sigpic

Comment

• Първоначално публикувано от marian Покажи съобщение
                            Давам 10лв. да надникна в мод раздела какви постове са. Такава храна и обиди отнасяме, сигурен съм, че и каруцар ще се изчерви. Ма ние не виждаме нали сме "некачествени" юзери. Чакам да чуя още малко, Зиг Хайл.......
                            Fiat Punto 1.4GT 1996
                            Hyundai Tucson 2.0 2007
                            Renault Clio 1.5 2019

Comment

• Първоначално публикувано от thecleaner Покажи съобщение
                              Давам 10лв. да надникна в мод раздела какви постове са. Такава храна и обиди отнасяме, сигурен съм, че и каруцар ще се изчерви. Ма ние не виждаме нали сме "некачествени" юзери. Чакам да чуя още малко, Зиг Хайл.......
                              Тънка ми се вижда постата ))))

Comment

Тънка ми се вижда постата ))))
                                Ти все още не виждаш там за да ти малее постата.
                                ех.. Малкото КуВе
                                sigpic

Comment

Working...
                                X