Първоначално публикувано от nightroller
Покажи съобщение
Известие
Collapse
No announcement yet.
Към модове, админи и т.н. правоимащи!!!
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Първоначално публикувано от Alfa User Покажи съобщениеА ти сигурен ли си, че ако правилата се прилагат на 100% без изключение, форума ще ти харесва ???
Значи, като не си изпълнява управата задълженията, не ви харесва.
И после, като управата си изпълнява задълженията, пак не ви харесва ...
Това на мене ми прилича само на едно определение, ама няма да ви го казвам, защото ще сметнете, че ви обиждам ...
Форума и Клуба имат една определена цел още от създаването си. Клуб "Алфа Ромео България" не е замислен като "масов" и "за всички" ... Въплъщението на "Cuore Sportivo" за хубаво или лошо няма нищо общо с масовата чалговизация у нас и около нас.
Това, че кварталния VW-рацер си е купил 145-ца, не означава, че има по призвание място в този клуб или форум - именно защото Клуб "Алфа Ромео България" винаги е бил СРЕЩУ простотията по пътищата и липсата на толерантност към колегите шофьори, и идиотските изцепки по пътищата на милата ни Родина...
Страшно съжалявам, че се налага да пиша така. Но също така се чувствам задължен да напиша именно това...
Ако новите промени доведат до намаляване на плявата и "призраците" във Форум и Клуб - то аз ги приветствам с пълна сила... без значение на това, че форума видите ли, ще остане с една трета или по-малко от сегашните посетители ! Термина "алфисти" (а не алфаджии по български...) е световно признат, и всички знаят за какво иде реч при споменаването на тоя израз. Аз не искам да съм част от тълпа, която принизява това определение към калта и простотията !
Ми не знам за какво иде реч, това "алфисти", като чета това.Излиза че 10-15 човека са алфисти и те са богоизбрани, другите за нищо не стават.Тая песен ми е доста позната отвсякакви обществени организации, затова го писах по-горе.
Като е замислен за ограничен кръг - се ограничете и си стойте там, елитарната мания не е от вчера.Позната е отдавна, води до никъде, или до стълбата надолу, дето я пише в подписа ми.
Тогава ще настъпи рая и всичко ще е наред, според вас, ще си стоите в тихия форум и всичко ще е наред.А ти сигурен ли си че тогава много ще ти хареса това???
Но като опрат нещата до пари - всеки гледа да се рекламира и да има клиенти, пък не ги пита дали са възпитани, умни и толерантни или дали са членове и участници във форума и т.н.
Та за мен е ясно какво е алфист, но точно такива теми и начин на действия са алфаджийски.Защото така може да се опознае един човек-по делата му и по писанията във форума в частност.
И аз съжелявам, че пиша това, ама съм длъжен да го напиша. Айде със здраве.Last edited by fred; d.m.y г., 19:34.Alfa Romeo 156,2.0TS 98 г.
Нагоре по стълбата, която води надолу
sigpic
Comment
-
Но като опрат нещата до пари - всеки гледа да се рекламира и да има клиенти, пък не ги пита дали са възпитани, умни и толерантни или дали са членове и участници във форума и т.н.
Значи все пак се изясниха нещата?!Явно ще си продължим да си четем в автомобилния форум за лайна,курви,педерасти и прочие подобни , с каквито е и без друго пълно ежедневието ни.Щото те са доходни(гореспоменатите)
п.п. Айде накажете ме най-накрая , че взе да ми писва!ALFA 155 SQUADRA CORSE - BULGARIA
Comment
-
Първоначално публикувано от fred Покажи съобщениеДраги колега, ...
Понятието "алфист" никога и никъде не се е свързвало с понятието "член на клуб Х", и е много тъжно, ако тук се смята така... От друга страна, не виждам пък защо правилата за поведение трябва да са различни за членове и не-членове - всички сме фенове на една марка, и пледираме за някакво положение в обществото - но това за правилата не го решавам точно аз.
Нямам нищо лично към теб, не се засягай от всеобщото ми обръщение - просто използвах твоето изказване за основа на моето изказване
Надявам се да се запознаем на следващата голяма проява на Клуб/Форум, и наистина да си кажем "наздраве" с усмивка !
Comment
-
Е ОК, малко лично го приех, признавам.Всъщност аз имам сходни мисли, но пътищата са други.Като цяло смятам, че трябва да сме по широко скроени-това искам да кажа.И че, с тия неавтомобилни раздели може да се понаучим и на други неща
И аз ще се радвам да се организираме нещо, лошото е, че все ме гонят разни злободневни грижи, с годините е такаНаздраве, няма проблеми
Last edited by fred; d.m.y г., 20:36.Alfa Romeo 156,2.0TS 98 г.
Нагоре по стълбата, която води надолу
sigpic
Comment
-
Какъв е този шум на улицата, Баримор?
- Гей парад, сър.
- И какво искат?
- Еднополова любов, сър.
- И кой им забранява, Баримор?
- Никой, сър.
- Тогава защо шумят?
- Педераси, сър. . .“And what is good, Phaedrus, And what is not good— Need we ask anyone to tell us these things...?”
― Robert M. Pirsig, Zen and the Art of Motorcycle
Comment
-
Първоначално публикувано от Alfa User Покажи съобщение... От друга страна, не виждам пък защо правилата за поведение трябва да са различни за членове и не-членове - всички сме фенове на една марка, и пледираме за някак...
Да ама като има модове дето не знаят тези неща, дето са на по двайсе годинки и т.н. и те ни налагат наказания за щяло и нещяло - кво праиме а? кво праиме ?
Сега ще ревнете - дааа ама форума няма нищо общо с Клуба и т.н.
Пичове казвам го ясно и отговорно - докато не отмените измисленото предупреждение на модератора Сен7 и не ми наложите справедливо заслуженото наказание според темата и постовете за които съм предупреден - аз ще продължавам да троля и все повече и все по-добре, да ви лазя по нервите и да ви спичам и то така ще го правя по ръба на правилата, че няма да можете да ми направите нищо - ако пък някой отворко от вас го направи - гледайте какво ще стане после
---------- Post added at 21:41 ---------- Previous post was at 21:37 ----------
Първоначално публикувано от viki Покажи съобщениеКакъв е този шум на улицата, Баримор?
- Гей парад, сър.
- И какво искат?
- Еднополова любов, сър.
- И кой им забранява, Баримор?
- Никой, сър.
- Тогава защо шумят?
- Педераси, сър. . .Tormentvm In Dvm Demens
Comment
-
Пак се опитваме да извъртаме темата накъдето не трябва, както е типично напоследък.
Какви са членовете, и какви не са нечленовете във форума ??? Обясни го нагледно и просто на всички, за да имаш основание да говориш така
Това да се приема като последно отклонение от темата!Last edited by Alfa User; d.m.y г., 22:19.
Comment
-
Първоначално публикувано от Alfa User Покажи съобщениеПак се опитваме да извъртаме темата накъдето не трябва, както е типично напоследък.
Какви са членовете, и какви не са нечленовете във форума ??? Обясни го нагледно и просто на всички, за да имаш основание да говориш така
Това да се приема като последно отклонение от темата!
Фенове, които се имаме Устав и следваме цели!
Фенове, които сме членове на организация организирана около една любима марка!
Фенове, които се борим в тоя форум за нашата марка!
Фенове, които сме непрекъснато пренебрегвани като такива!
Фенове, на които фенщината непрекъснато се подлага под въпрос!
Фенове, които знаем какво искаме и за какво притежаваме и шофираме Алфа Ромео!
Фенове, които търпим глупостите на алфаджии, тъпаци, пишкомерници, комплексари и т.н. подобна сган но си мълчим и опитваме проактивно да отогваряме на идиотските мнения тази сган!
Фенове, които сме наказуеми по Устава, които сме гласували и приели не само ами и сме наказуеми от неразбиращи и неадекватни модератори!
Фенове, които искат повече разбиране и фенщина а намираме само плювни и глупости за нашата любима марка!
Достатъчно ясен ли бях или се отклоних от темата
Или за да си ясен значи да се отклониш от всяка една тема в този форум?
и за какво по дяволите ни е този форум ?!Tormentvm In Dvm Demens
Comment
-
Първоначално публикувано от nightroller Покажи съобщение
и за какво по дяволите ни е този форум ?!sigpicnicola 59 каза:....трее да помислиш по въпроса за засилването,понеже в момента можеш да спреш,и хеопсовата пирамида,ма не си в състояние да засилиш и кучешка колиба.
Comment
-
Много сте се вживяли и сте се взели на сериозно /тук се затруднявам дали е слято "на" с другата дума "сериозно"/,но продължавам да твърдя, че не е начина да се протестира против нещо със заостряне на вниманието на управляващите форума с откриване на идиотски теми - все пак това е неуважение към всички четящи.
Предполагам, че има някаква несправедливост и опасенията на някои колеги са да не се превръща в нещо системно, но в края на краищата справедливост и в реалния живот няма.Alfa Romeo 146 1.6 TS '97
Alfa Romeo 166 2.0 TS '02
Alfa Romeo GT 1.9 JTD '05
sigpic
Comment
-
Първоначално публикувано от old alfist Покажи съобщениеМного сте се вживяли и сте се взели на сериозно ....Tormentvm In Dvm Demens
Comment
Comment