Известие

Collapse
No announcement yet.

Към админи, модове и други власт имащи в този форум

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Първоначално публикувано от old alfist Покажи съобщение
    Дано да грешиш, защото в противен случай - тежко ни.
    Там е работата, че не греши.Знае какво говори, ама малко хора го чуват.

Първоначално публикувано от PSAVOV Покажи съобщение
    Добре колега.........
    С теб говорим за различни неща, колега.Нека не се налага да се обяснявам като ученичка
    Работата на модератора изобщо не е лесна, да не си помисли някой нещо друго.
    Да не се усеща модераторско присъствие е много добра идея.Проблема е, че сега се усеща отсъствие на такива!
    Това е моята концепция в случая
    И оправдания с желанията на потребителите е малко.....
    Last edited by Kuker; d.m.y г., 09:38.
    sigpic
    "Lasciate ogni speranza, voi ch'entrate"

Comment

Първоначално публикувано от drigata Покажи съобщение
      Разбрали сте ,че ние сме тук по своя воля и сме малко на брой за форум с толкова много активни потребители,все пак сме вторият по брой на потребители след бмв форума.

Тоест форума бележи разтеж ,на потребители,съответно и на авомобили.

.........
      И в крайна сметка излиза,че една прослойка юзъри искат по строги модове,а друга иска повече свобода на изявите си и по възможност без намеси на модове,трета прослойка иска да изглеждаме като няакакъв си форум там,който бил за пример.
      ... да, втория по брой потребители след бмв ..... и след офроуд форума и след фиат и след опел ... и след още няколко сме втори.

един потребител като влезе тука, първо си мисли че това е форум за взаимопомощ. като поразгледа, вече се чуди това форум за общи приказки и реклама на автосервизи (магазини) ли е или пък някакви надути пуяци си мерят пишките щото като карат алфа и си мислят че са хванали бога за рога.

дайте да решим какво е тоя форум и ако мислите че техническите въпроси са изчерпани, ударете по един катинар на целия раздел и да го ударим на лаф в блатото.
      точка

Comment

Първоначално публикувано от Kuker Покажи съобщение
        ..........
        Първоначално публикувано от Bobo Markov Покажи съобщение
        ................
        Първоначално публикувано от old alfist Покажи съобщение
        ..................
        ..........
        Първоначално публикувано от kolev Покажи съобщение
        ...............
        Да обобщим с две думи .

Форума е мъртъв , да живее форума

Някои хора трябва да имат не акт за раждане, а писмено извинение от производителя на контрацептиви.乁໒( ͒ ⌂ ͒ )७ㄏ
        Българите ще излязат масово на протест, чак когато спрат Замунда
        Една тема във форума се счита за успешна, ако до седмия коментар не се заговори за плюскане и пукница !

Comment

аз ще използвам цитат на Карл Сейгън - ако не се самоунищожим, можем да постигнем всичко ...
          ...
          По-добре от това няма как да се опишат нещата ...
          155 MY.95 Sport - 2.0 TS 8v (ressurected by Теодор & Токича)
          Fan Club Alfa Romeo 155 - Bulgaria

Comment

Има много просто решение - отправя се искане към модовете и собствениците на форума, същият да се преструктуира в технически.Казвам това, понеже има хора които са хвърлили много труд да има богата техническа база, а моя принос е нулев в тази област и не мога да имам претенции, пък и не съм достатъчно фен понеже нямам гараж и пети за зацеване че да си я правя сам, ами ходя в сервиз.Това че въпреки всичко ще купувам още една Алфа, макар че непредвидени обстоятелства ме възпряха но не и отказаха, това че убедих един комшия да си възстанови 75-цата, и на един друг помогнах да купи правилната кола - една 155-ца, предполагам не се брои за фенщина.Чудя се защо някои искат да им отрежат достъпа до блатото и в същото време пишат там.Не могат ли да вземат сами решение.Иначе подкрепям мнението на PSAVOV малко по-долу, няма да го цитирам.И ще се съобразя с решението което вземе ръководството или мнозинството.Има и други варианти разбира се, но явно желаниато е да си остане често технически.
            По-достойно е да си останеш с убежденията,отколкото
            конюнктурно на стари години да "прогледнеш".
            Alfa Romeo 156 1.8ts 1997 - ex.
            Alfa Romeo 156 1.8ts 2001

Comment

Първоначално публикувано от dimitar_vd62 Покажи съобщение
              Има много просто решение - отправя се искане към модовете и собствениците на форума, същият да се преструктуира в технически.Казвам това, понеже има хора които са хвърлили много труд да има богата техническа база, а моя принос е нулев в тази област и не мога да имам претенции, пък и не съм достатъчно фен понеже нямам гараж и пети за зацеване че да си я правя сам, ами ходя в сервиз.Това че въпреки всичко ще купувам още една Алфа, макар че непредвидени обстоятелства ме възпряха но не и отказаха, това че убедих един комшия да си възстанови 75-цата, и на един друг помогнах да купи правилната кола - една 155-ца, предполагам не се брои за фенщина.Чудя се защо някои искат да им отрежат достъпа до блатото и в същото време пишат там.Не могат ли да вземат сами решение.Иначе подкрепям мнението на PSAVOV малко по-долу, няма да го цитирам.И ще се съобразя с решението което вземе ръководството или мнозинството.Има и други варианти разбира се, но явно желаниато е да си остане често технически.
              Според мен няма лошо да си има различни раздели, но когато се пише в техническите това да се прави с необходимата сериозност.

Там да се пише само когато някой е сигурен в нещо, изпитал го е, също така трябва да се знае, че има различни ефекти от едни и същи симптоми и когато някой не е съгласен с нещо да не ръси обиди на общо основание.

Всеки има глава на раменете и може сам да си вземе решение - просто е достатъчно да се изкоментират вариантите в цивилизован вид.
              Alfa Romeo 146 1.6 TS '97
              Alfa Romeo 166 2.0 TS '02
              Alfa Romeo GT 1.9 JTD '05
              sigpic

Comment

Ми да де, от всичките тия приказки полза няма.Най добре е да се обсъдят проблемите и да се вземе някакво решение - дали да е сух технически справочник, или да е място хем полезно хем приятно за отмора.Иска си подръжка, осъвременяване, нещата еволюират, това което било преди 4-5 -6 години, не е актуално днес.Със всичко е така.За това мисля че тука му е мястото да се направят конструктивни предложения и когато има съгласие да се предложат на ръководството.И не трябва да има място за сръдни, аз примерно мога да си лафя в блатото най приятелски с някой който ми е изтрил мнение примерно в техническия, щото съм на принципа - дружбата си е дружба, службата си е служба.Още в началото имах спор с Горица и мисля го решихме цивилизовано - сметне ли за необходимо трие ми мнение, аз ще разбера че съм сбъркал и няма да се сърдя.И модовете са хора и те имат нужда да разпускат и това ни най-малко не накърнява авторитета им в очи ми.Така че предлагам на подходящо място да се направи една дискусия, какви раздели да има ,какво ще се пише в тях и т.н. и нещата ще се подредят, е ще трябва и компромиси да се направят от различните страни.
                По-достойно е да си останеш с убежденията,отколкото
                конюнктурно на стари години да "прогледнеш".
                Alfa Romeo 156 1.8ts 1997 - ex.
                Alfa Romeo 156 1.8ts 2001

Comment

Кво да ти трие то ранобудния модератор е заспал зимен сън.Аз му писах лични да оправи темата на миските ,ма то докато я оправи те миските ще са за пенсия вече.То викат че не трее се обсъжда работата на модераторите ма в случая немогат да ме накажат ,че ранобудния модератор работа не върши никаква и аз практически нема какво да обсъждам.
                  155 2.0 16v МY95 Sport

Comment

Прав си nicola 59 , трябва да се допълнят правилата за да може да се наказва за обсъждане на действията и бездействията на модераторите .
                    Остава обаче въпроса как ще се наказват модератори за бездействия
                    Дори и в тази тема насочена към вниманието на модове и админи не се забелязва никакво присъствие и желание за комуникация .
                    Някои хора трябва да имат не акт за раждане, а писмено извинение от производителя на контрацептиви.乁໒( ͒ ⌂ ͒ )७ㄏ
                    Една тема във форума се счита за успешна, ако до седмия коментар не се заговори за плюскане и пукница !

Comment

Първоначално публикувано от Sunny Покажи съобщение
                      Дори и в тази тема насочена към вниманието на модове и админи не се забелязва никакво присъствие и желание за комуникация .
                      Aaaaaa,не така !
                      Аз писах
                      Hyundai i40 - 13 - CRDI - Powered By TST Racing
                      Suzuki Grand Vitara - 07 - AWD EX
                      Alfa 156 - 1.9 JTD - 03 - Powered By TST Racing + K&N Filter - EX
                      Kawasaki Ninja ZXR - 06 -The Fastest
                      Honda PCX150 - 15 - The Cheapest

Comment

Първоначално публикувано от Sunny Покажи съобщение
                        ...Дори и в тази тема насочена към вниманието на модове и админи не се забелязва никакво присъствие и желание за комуникация .
                        Четенето също е вид активност и присъствие (аз съм жив пример за това, имам за 5 г. стотина поста, но съм прочел сигурно няколко хиляди ) Вярвам, че админи и модове четат тук и на този етап това е достатъчна комуникация. Мисля, че в темата се получава добра дискусия и в постовете има много ценни мнения. Освен това няма спам, мерене на .... и обиди, за което благодаря на колегите, постнали тук.
                        Alfa Romeo 156 Sportwagon 1.9 JTD 2000 ех

Comment

Първоначално публикувано от nicola 59 Покажи съобщение
                          Кво да ти трие то ранобудния модератор е заспал зимен сън.Аз му писах лични да оправи темата на миските ,ма то докато я оправи те миските ще са за пенсия вече.То викат че не трее се обсъжда работата на модераторите ма в случая немогат да ме накажат ,че ранобудния модератор работа не върши никаква и аз практически нема какво да обсъждам.
                          Ранобудната на практика се е отказала от отговорност и от модераторски права тъй като не е влизала от месеци и да и пишеш и не - писмо от мъртвец не чакай
                          На теория обаче тя все още е мод, ако обаче админите разкарат всички неработещи модове тука ще останат 5-6 мода
                          Никой не иска да стане мод в този форум защото няма смисъл, морален смисъл, всякакъв смисъл...
                          Ранобудната направи най-голямата грешка, която съм забелязвал в историята на този форум - тя се пребори да върне перманентно баннат спамбот и сега в най-добрия случай трябва да я е срам та да не може да се погледне - в най-лошия ... да зареже всичко тук

От време говорим за началото на Края - сега ние сме част от края на Края гледайте и си правете изводите
                          Tormentvm In Dvm Demens

Comment

Ранобудната на практика се е отказала от отговорност и от модераторски права тъй като не е влизала от месеци и да и пишеш и не - писмо от мъртвец не чакай
                            На теория обаче тя все още е мод, ако обаче админите разкарат всички неработещи модове тука ще останат 5-6 мода
                            Никой не иска да стане мод в този форум защото няма смисъл, морален смисъл, всякакъв смисъл...
                            Ранобудната направи най-голямата грешка, която съм забелязвал в историята на този форум - тя се пребори да върне перманентно баннат спамбот и сега в най-добрия случай трябва да я е срам та да не може да се погледне - в най-лошия ... да зареже всичко тук

От време говорим за началото на Края - сега ние сме част от края на Края гледайте и си правете изводите
                            Марков, да не се окаже накрая, че преди не е било чак толкова лошо!?
                            sigpic
                            "Lasciate ogni speranza, voi ch'entrate"

Comment

Aaa не лошо беше - имаше полицейски час и никаква демокрация

Comment

Кук ... не знам дали е било лошо или не но изпитвам носталгия по миналото - тогава когато имаше нещо друго освен Блато ...
                                Когато Влади пишеше, Дани и другите не че тогава нямаше кофти модове - имаше, но нещата бяха много по-добри и стегнати поне имаше адекватност ...

сега положението е - когато доброто не прави нищо - злото е навсякъде - този форум е хаос.
                                Tormentvm In Dvm Demens

Comment

Working...
                                X