Известие

Collapse
No announcement yet.

Към админи, модове и други власт имащи в този форум

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Първоначално публикувано от Sunny Покажи съобщение
    Aaa не лошо беше - имаше полицейски час и никаква демокрация
    Напротив....
    Имаше модериране градено с години.Навсякъде се работи така.
    Има смисъл да има модератори, ама модераторите трябва да имат смислена концепция.
    Кой измисли тоя начин на модериране не ми стана ясно, ама сгреши тотално!
    sigpic
    "Lasciate ogni speranza, voi ch'entrate"

Comment

Първоначално публикувано от Kuker Покажи съобщение
      Напротив....
      Не разбра иронията

За модерирането си прав .
      Модерирам и на други места и знам как е .
      Но най-важното в един мод екип е отборната игра .
      Последния отбор модератори си тръгнаха по собствена воля предвид перспективата която се очертаваше
      В случая работа в екип няма - има екип разделен от междуособици и интриги .
      Last edited by Sunny; d.m.y г., 19:25.
      Някои хора трябва да имат не акт за раждане, а писмено извинение от производителя на контрацептиви.乁໒( ͒ ⌂ ͒ )७ㄏ
      Българите ще излязат масово на протест, чак когато спрат Замунда
      Една тема във форума се счита за успешна, ако до седмия коментар не се заговори за плюскане и пукница !

Comment

Първоначално публикувано от Sunny Покажи съобщение
        Не разбра иронията
        Разбрах я бре, ама нали трабваше да се закача за нещо за да помрънкам.

Тая тема е толкова напразна, че..... А може да се говори много по нея.
        sigpic
        "Lasciate ogni speranza, voi ch'entrate"

Comment

Първоначално публикувано от Peter_63 Покажи съобщение
          Моето скромно мнение е, че форумът в последната една година бавно, но неотклонно върви към блатото и в скоро време ще се затрие напълно.

Бях редовен читател и ПОчитател на форума, но сега вече ме е гнус от него. Рядко пиша, защото не съм технически грамотен, а блатните теми с малки изключения не са ми интересни, но го следях с интерес и съм научил много от него ... До преди 1-2 години ... Сега е леш и половина ...

Не познавам много хора от форума и не съм наясно с вътрешните интриги, не ми и трябва ... но те се натрапват във всяка втора тема в общите приказки ... Стига вече ...

Дайте яснота ... че да помогнем каквото можем ... Във форума има все още много читави люде ...

Към юзърите: Призовавам всеки, който милее малко за форума, да изкаже готовността си за подкрепа, че да не се затрие форума.

И тъй кво става и какво да помогнем ?
          Връщам първото мнение като особено показателно и смислено - това е идеята.
          Tormentvm In Dvm Demens

Comment

Седем страници писане и накрая пак я докарахме до първото мнение - май ще се завъртим в порочен кръг без изход.
            Alfa Romeo 146 1.6 TS '97
            Alfa Romeo 166 2.0 TS '02
            Alfa Romeo GT 1.9 JTD '05
            sigpic

Comment

Първоначално публикувано от old alfist Покажи съобщение
              Седем страници писане и накрая пак я докарахме до първото мнение - май ще се завъртим в порочен кръг без изход.
              в случая изхода най-малко от нас зависи.
              Tormentvm In Dvm Demens

Comment

Здравеите колеги модератори!
                Имам и аз един въпрос към вас.Има ли вариант да си изтрия регистрацията и ника от форума,но с това и да се изтрият всички теми,мнения и снимки поствани от мен,все едно никога не съм бил потребител?
                164 td-1989,164 td-1993,166 2.4 jtd 20V-2004,ibiza 1.0i-2000,DELTA INTEGRALE 2.0 16V Turbo-1991

Comment

Първоначално публикувано от 164 td Покажи съобщение
                  Здравеите колеги модератори!
                  Имам и аз един въпрос към вас.Има ли вариант да си изтрия регистрацията и ника от форума,но с това и да се изтрият всички теми,мнения и снимки поствани от мен,все едно никога не съм бил потребител?
                  в този форум това не е възможно.

в някой форуми може да си изтриеш ника но постовете остават - няма как.

отговарям ти пряко и буквално, извинявай ако си заложил нещо друго като смисъл в поста си.
                  Tormentvm In Dvm Demens

Comment

Колеги имам предложение ,понеже темата е да се сподели и предложи ,аз питам защо модераторите не се избират с анкета от потребителите.Ето в случая раздел Общи приказки няма модератор и трее се сложи един.Защо не се види кои иска да е модератор ,понеже потребителите няма как да предложат,понеже може да предложат някои кадето не иска да бъде или няма възможност.Колегите които искат да бъдат се индикират в дадена тема прави се анкета с никовете и потребителите гласуват.При положение ,че болшенството с избрали ,човек които според тях е грамотен ,после и същото това болшинство би трябвало да са доволни.Мрънкане винаги ще има ма ще мрънка по малката част от потребителите.А като се слагат произволни модератори после мрънкат почти всички.
                    155 2.0 16v МY95 Sport

Comment

• Първоначално публикувано от nicola 59 Покажи съобщение
                      Колеги имам предложение ,понеже темата е да се сподели и предложи ,аз питам защо модераторите не се избират с анкета от потребителите.Ето в случая раздел Общи приказки няма модератор и трее се сложи един.Защо не се види кои иска да е модератор ,понеже потребителите няма как да предложат,понеже може да предложат някои кадето не иска да бъде или няма възможност.Колегите които искат да бъдат се индикират в дадена тема прави се анкета с никовете и потребителите гласуват.При положение ,че болшенството с избрали ,човек които според тях е грамотен ,после и същото това болшинство би трябвало да са доволни.Мрънкане винаги ще има ма ще мрънка по малката част от потребителите.А като се слагат произволни модератори после мрънкат почти всички.
                      изивнявай, ти в кое от писаното тука не вникна не го казвам с лошо.
                      този форум има към седем години предистория - отговори си сам защото твоето предложение е неприложимо.
                      Tormentvm In Dvm Demens

Comment

• Сега някой ако знае, да каже какъв ще е акциза за ракията тая година!
                        Иначе , Коле, това с гласуването за модовете е бош-лаф.
                        Все едно в казармата да си избираш старшинката.
                        На където и да се въртиш, задника ти пак ще е отзад!
                        Интелектуален кръг БКАР.sigpic Няма тема, която да не превърнем в плюскане и пукница.

Comment

• Първоначално публикувано от Bobo Markov Покажи съобщение
                          изивнявай, ти в кое от писаното тука не вникна не го казвам с лошо.
                          този форум има към седем години предистория - отговори си сам защото твоето предложение е неприложимо.
                          Значи сигурно някъде верно съм пропуснал нещо.
                          155 2.0 16v МY95 Sport

Comment

• като гледам тука в тоя форум скоро ще имаме бунт на Алфистите, както преди имаше бунт на рацерите и май ние Алфистите ще си имаме скрит раздел
                            Tormentvm In Dvm Demens

Comment

• Първоначално публикувано от Bobo Markov Покажи съобщение
                              като гледам тука в тоя форум скоро ще имаме бунт на Алфистите, както преди имаше бунт на рацерите и май ние Алфистите ще си имаме скрит раздел
                              Вие гледайте да не стане като фиат форума преди години,когато беше на Митко-щот натам вървят работите!!!Я кажи ни ти Бобо,защо като си модератор с другия си ник,влизаш с тоя?!Светни нас простосмъртните кво става и за кво иде реч?
                              155 1.7ts... 146 1.9jtd...155 Q4...156 1.9jtd Q4