If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Н Аз в Клуб Алфа Ромео България ще членувам докато го има (просто за идеята) , но това няма да ми попрече да членувам и в друг по-добър, ако някои предприемчиви люде, които имат какво да дадат за марката, направят такъв.
)
А дотогава, аз ще подкрепям по-истински и по-стойностни каузи
“And what is good, Phaedrus, And what is not good— Need we ask anyone to tell us these things...?”
― Robert M. Pirsig, Zen and the Art of Motorcycle
А дотогава, аз ще подкрепям по-истински и по-стойностни каузи
Всеки решава сам за себе, си коя кауза е достойна за него и начина по който може да я подкрепи.
Какво прави обаче с каузите, които са недостойни за неговата подкрепа..? Тук е разковнието на спора...
Та в крайна сметка никои няма доблестта да напише,че е само за облаги и не е направил нищо през годините за КАРБ в България,както и за устава.
Явно не ви е срам
sigpicnicola 59 каза:....трее да помислиш по въпроса за засилването,понеже в момента можеш да спреш,и хеопсовата пирамида,ма не си в състояние да засилиш и кучешка колиба.
Айде сега,милиционерски работи...
първо че ги утепаме после че кажеме че е станала грешка.
Ти си интелигентен човек,на теб разчитах.
Май тука стана работата с камъка и рядкото лайно.
Явно власт свише,ви нарежда да не се изакате в темата че станал гафа.
Пу,да не остана по-назад...весели празници,да си плащате вноската навреме,и все така усилено,усърдно и т.н. и т.н. и т.н. да се стараете да изпълнявате устава които сте приели при членството си.Да бъдете все така отдадени на марката и през Новата Година.Да не си забравите в куриерите картите за членство!Да не влизате в магазин или сервиз без да упоменете че сте членове!На масата да се представяте подобаващо,по снимки и календари да си личи че това сте вие,членовете..истинските алфисти в България!
Успех!
sigpicnicola 59 каза:....трее да помислиш по въпроса за засилването,понеже в момента можеш да спреш,и хеопсовата пирамида,ма не си в състояние да засилиш и кучешка колиба.
Айде сега,милиционерски работи...
първо че ги утепаме после че кажеме че е станала грешка.
Ти си интелигентен човек,на теб разчитах.
Май тука стана работата с камъка и рядкото лайно.
Явно власт свише,ви нарежда да не се изакате в темата че станал гафа.
Пу,да не остана по-назад...весели празници,да си плащате вноската навреме,и все така усилено,усърдно и т.н. и т.н. и т.н. да се стараете да изпълнявате устава които сте приели при членството си.Да бъдете все така отдадени на марката и през Новата Година.Да не си забравите в куриерите картите за членство!Да не влизате в магазин или сервиз без да упоменете че сте членове!На масата да се представяте подобаващо,по снимки и календари да си личи че това сте вие,членовете..истинските алфисти в България!
Всеки решава сам за себе, си коя кауза е достойна за него и начина по който може да я подкрепи.
Какво прави обаче с каузите, които са недостойни за неговата подкрепа..? Тук е разковнието на спора...
Разбира се,че е така
В човешките отношения най-важен е разговорът, но ние отдавна не го правим,не говорим и не се слушаме
Много добри идеи остават неосъществени, много хора не използват потенциала си, много възможности се пропиляват, много начини нещата да се направят по-добре, просто биват пренебрегвани, много ценен опит остава несподелен, много алтернативни решения на различни проблеми, изобщо не са потърсени. Много, много, много...
Уморих се само да говоря,уморих се да забравям, че можем да намерим начини да бъдем наистина КЛУБ ,без да правим компромиси със себе си и с нещата, на които наистина държим .Просто да правим нещата ЗАЕДНО !
Е, аз в един или друг момент съм осъзнала и продължавам да осъзнават, че тази ситуация не ми харесва и започва да ми тежи.
Уморих се и ми омръзна, и е крайно време да престанa с всичко това и просто да променя нещо
В крайна сметка животът е твърде кратък, за да го пилея напразно!
Защото "Клубът", вместо да ни обединява, ни разделя още повече ....Това се случва през последните години
Още веднъж,весели празници на всички !
“And what is good, Phaedrus, And what is not good— Need we ask anyone to tell us these things...?”
― Robert M. Pirsig, Zen and the Art of Motorcycle
Разбира се,че е така
В човешките отношения най-важен е разговорът, но ние отдавна не го правим,не говорим и не се слушаме
Много добри идеи остават неосъществени, много хора не използват потенциала си, много възможности се пропиляват, много начини нещата да се направят по-добре, просто биват пренебрегвани, много ценен опит остава несподелен, много алтернативни решения на различни проблеми, изобщо не са потърсени. Много, много, много...
Уморих се само да говоря,уморих се да забравям, че можем да намерим начини да бъдем наистина КЛУБ ,без да правим компромиси със себе си и с нещата, на които наистина държим .Просто да правим нещата ЗАЕДНО !
Е, аз в един или друг момент съм осъзнала и продължавам да осъзнават, че тази ситуация не ми харесва и започва да ми тежи.
Уморих се и ми омръзна, и е крайно време да престанa с всичко това и просто да променя нещо
Защото "Клубът", вместо да ни обединява, ни разделя още повече ....Това се случва през последните години
Още веднъж,весели празници на всички !
Вики, извинявай, но ще те помоля отново да напишеш твоите предложения в членския раздел.Прерових го, но не откривам нищо.. Дали аз нещо не съм окьоравял..!?
...Уморих се и ми омръзна, и е крайно време да престанa с всичко това и просто да променя нещо
Тия отстъпки се митологизират бая.Какво ли ще прави еди член - 600 лева ремонт примерно, че де си избие поне членския внос?Ми такива ремонти съм правил два пъти - смяна ремъци и прочее, първия път не бях член, вторият път пък реално не съм ползват отстъпка.
А като кажеш за нещо остъпки, пишат ти я ужким я имаш, а все тая, поне по сервизите, които съм посещавал.Па и входа на италфеста винаги съм си плащал.Тия отстъпките са една пълна заблуда, поне за мен-тоест не това ме прави член тая митологизирана "далавера".И вече почти не ги ползвам, отделно картата си я взех преди два дни, за тая година..
Какво толкова трябва да правят членовете - ми дето се вика в един виц цял живот съм бил член на нещо и винаги е горе долу едно и също..
Който смята да прави нещо, да си го прави и това е, какво очаква - фанфари и почетната стълба ли?Ако има предложения идеи-да ги прави, да се бори, като не става, какво сега, да закрием клуба ли?
Иначе аз съм лош член, признавам-даже и на събрания не ходя.Посипвам си главата с пепел.
Не разбрах, какво пък са виновни бирените шкембета и плешивите само?? Тук ми намирисва на дискриминация-ще замисля да сезирам тая Комисията.(шкембе нямам, а няколко косъма имам все още по темето, та не се броя в тая категория, ама кой знае )
Абсолютно вярно.Коментирах с Кукера веднъж и му казах същото - колкото пъти да сме събрали няколко човека (независимо по какъв повод е било това в житейския ми път) абсолютно винаги става, това, което наблюдавам вече 6 години някъде, нищо ново под слънцето.
аз пък мога и правя - популяризирам марката Алфа ромео по всички възможно за мен начини и подпомагам българския й фен клуб с членски внос и помощ. А да, и не мрънкам дато недолюбена вдовичка. Даже най-вече това.
Ами горе долу това имам предвид и аз, то това и правя.Това е пътят.Който може - да прави повече, ОК.Това е доброволна организация.
(Ти даже според мен и повече правиш)
---------- Post added at 22:38 ---------- Previous post was at 22:35 ----------
Момчета, защо винаги гледате от вашата камбанария, кой, какво е на далавера... Вярно, че всичко го правят, ама все пак... Аз не претендирам за нещо, вярно "светнах" един човек в алфа-манията, че си и купи алфа, после и член на клуба стана, ама не е там въпроса... Преди време Кенеди е казал "..не гледайте какво прави за вас държавата, а вижте вие какво правите за нея..." И съвсем не е бил глупав човек...
Comment