Известие

Collapse
No announcement yet.

Членове на клуба и привилегии!

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Първоначално публикувано от Liminat Покажи съобщение
    Koлега, термини като "спрете с" и "трябва да" не привличат съмишленици. Те останаха в казармата, сега всеки върши каквото си реши и според своите разбирания.
    А и не разбирам с какво собствениците на форума пречат на дейността на Клуба...
    Гледам на форума като на нещо, което ни събира.
    Аз с каквото мога събирам съмишленици.
    А ти?

Не ми отговаряй защото темата е друга.
    Спирам да пиша, то който би разбрал ще прочете.
    145 1.6 Boxer - Alfetta GT - Sprint Veloce 16v - Lada 1500S - GTV 3.0 24v

www.ClassicCar-bg.com

Comment

• Първоначално публикувано от bager Покажи съобщение
      Бъзльовци, къде са ви топките? 60-те лева ли ви плашат?!
      Ами аз да попитам, членове на клуба къде са Ви топките, че един форум нямате????

---------- Post added at 12:20 ---------- Previous post was at 12:19 ----------

Първоначално публикувано от Kuker Покажи съобщение
      А Иво(Спечелист-а) къде е?
      В София е седалището на Клуба просто...
      Mоже ли снимка на седалището да покажеш?

http://www.facebook.com/VenturaGarage
      Sotiris Rokkos: "Neno you gave me scary feelings I did not ever feel before in my 30 years experience of racing... you know..."

Comment

• Първоначално публикувано от ne0 Покажи съобщение
        Ами аз да попитам, членове на клуба къде са Ви топките, че един форум нямате????
        Един форум е нож с две остриета и не ни е
        необходим към момента!

Първоначално публикувано от ne0 Покажи съобщение
        Mоже ли снимка на седалището да покажеш?
        Погледни в огледалото!
        И аз се шегувам разбира се
        sigpic
        "Lasciate ogni speranza, voi ch'entrate"

Comment

• Първоначално публикувано от Kuker Покажи съобщение
          А Иво(Спечелист-а) къде е?
          Тук съм, бре! На линия съм ...

088 551 43 51
          spe4elist@abv.bg

Comment

• Първоначално публикувано от spe4elist Покажи съобщение
            Тук съм, бре! На линия съм ...

088 551 43 51
            spe4elist@abv.bg
            Знам
            sigpic

Comment

• Хах, начи само задни части са ти в главата

Сериозно питам къде е седалището?

ето един пример с къде, какво, кой, как и т.н.н..

http://bmwpower-bg.net/club/10-Kontakti

---------- Post added at 12:52 ---------- Previous post was at 12:47 ----------

Първоначално публикувано от bager Покажи съобщение
              Напълно съм съгласен с теб. Ако Клуб Алфа Ромео България беше собственик на форума, тогава нещата щяха да са доста по-различни.
              [QUOTE=Kuker;1162297] Един форум е нож с две остриета и не ни е
              необходим към момента![QUOTE]

Епа Кукер каза, че на тоя етап нямате нужда от форум...

Абе да не сте членове на различни клубове и да не знаете???

Sotiris Rokkos: "Neno you gave me scary feelings I did not ever feel before in my 30 years experience of racing... you know..."

Comment

Хах, начи само задни части са ти в главата

Сериозно питам къде е седалището?

ето един пример с къде, какво, кой, как и т.н.н..

http://bmwpower-bg.net/club/10-Kontakti
                Ти искаше снимка.. Знам ли какво точно искаш!
                Тоя пример е добър.Работи се по въпроса и до края на месеца ще имаш подобен отговор.
                Иначе беше тук някъде... http://www.clubalfaromeo.com/?Section=6

---------- Post added at 14:55 ---------- Previous post was at 14:53 ----------

Епа Кукер каза, че на тоя етап нямате нужда от форум...

Абе да не сте членове на различни клубове и да не знаете???
                Това, което казвам аз и това, което казва Багера са различни неща.Мисли преди да пишеш!
                sigpic

Comment

• Op,Op,Op, ganga style

Първоначално публикувано от bager Покажи съобщение
                  Бъзльовци, къде са ви топките? 60-те лева ли ви плашат?

Нено за пореден път ви размаза психически

Op,Op,Op, ganga style

Eeeeeee sexy lady op op op
                  Last edited by Linkestis; d.m.y г., 16:11.
                  sigpicnicola 59 каза:....трее да помислиш по въпроса за засилването,понеже в момента можеш да спреш,и хеопсовата пирамида,ма не си в състояние да засилиш и кучешка колиба.

Comment

• Първоначално публикувано от Speeder Покажи съобщение
                    Аз с каквото мога събирам съмишленици.
                    А ти?
                    Понеже виждам, че ти е важно - помагам ти да го вършиш, по моя си начин.
                    Alfa Romeo 147 1.9 JTD

Comment

• Абе аз си мисля, че не е проблема в 60-те лв. членски внос. Дори за цървул като мен не са проблем. Не ме интересуват и тъпите отстъпки в магазини и т.н., всеки който ме познава, би се сетил защо. Но може би има някаква друга причина да не виждам смисъл да давам тия 60 лв. Въпросът е какъв смисъл виждат членовете на БМВ Клуб България, че да наброяват над 100 човека. Щото моята елементарна сметка показва, че дори и по 20 лв. да им бъде членският внос, то пак ще имат солидна сума в касата и винаки ще могат да правят мероприятия, които КАРБ не може. Тук въпросът е може или не, да се вземе тухният пример и да се приложи от КАРБ сред Алфистите.

Само някой сега да не почне да ми обяснява, че някои са по-алфисти от други и затова могат да бъдат членове на клуба. Познавам много на брой много запалени алфисти, които не са членове. Зощо не са? Какво ги кара да не дадат тия 60 лв. Там е въпросът, когато се намери отговорът, нещата ще потръгнат.
                      Alfa 33 1.7 16V QV `85г. карбураторен бензинояд

Comment

• много важен пост

МНОГО ВАЖЕН ПОСТ!!!!

Давам примери с цел да припомня какво се загуби в този клуб... аз причините ги знам.. затова и взех своето решение.

снимка 1....
                        снимката е направена в Бургас, на среща на клуба организирана от мен... снимката е на една от масите с хора и гледаме формула едно. ПЕТ ОТ ХОРАТА СА ОТ СОФИЯ!!!!!! Фланелката на КАРБ е правена от мен .. тук на гърба на Гиги

От шестимата ЧЛЕНОВЕ НА КАРБ само аз съм от Бургас !!!!!!
                        Click image for larger version

Name:	002.jpg
Views:	1
Size:	94.5 Килобайта
ID:	2322379

снимка 2
                        пак в Бургас
                        колко от хората са познати на сегашния КАРБ... подсказвам че тук има доста членове на КАРБ и дългогодишни алфисти, които все още са си истински алфисти
                        п.с. Фланелката на КАРБ е правена от мен .. тук на гърба на Мъри

Name:	001.jpg
Size:	96.5 Килобайта
ID:	2322380

снимка 3
                        Варна на гости на Бургас...
                        ще споме само, че се събрахме над 40 коли

Name:	003.jpg
Size:	95.5 Килобайта
ID:	2322381

снимка 4
                        Бургас на гости на Варна,,,,, ВАРНА САМО ПИЧОВЕ!!!!

.... много членове на КАРБ

Name:	004.jpg
Size:	97.4 Килобайта
ID:	2322382

снимка 5
                        България на гости на ВАРНА.... който и да се опита да опише събора няма да може
                        п.с. Фланелката на КАРБ е правена от мен .. тук на моя си гръб

Name:	005.jpg
Size:	95.4 Килобайта
ID:	2322383

снимка 6
                        купона във Варна или 1/6 от него като 1/6 е за една шеста от купоните във Варна през тези 3 дни

Name:	006.jpg
Size:	93.0 Килобайта
ID:	2322384

снимка 7
                        България във Варна, част от хората .....

Name:	007.jpg
Size:	92.7 Килобайта
ID:	2322386

никога няма да забравя и как със Венци (venci) с дни на ред сме събирали телефони на хора с по-стари Алфи за да можем да ги организираме и т.н...... а само Венци знае какво става като трябва да отговаря за 6-7 коли когато трябва да се ходи на мероприятие...

пътувайки от Бургас без да ме познават добре съм взимал кола на заем от:

Боби 33, Бобо, Еньо, Мъри, Вальо, Гиги, Киро и т.н.... без да знаят точно кой и какъв съм.... от тези хора май само Бобо е член на клуба (макар че той беше от първите който казаха майната му на клуба, но конкретно Григор го остави за член) т.е. за мен и той е в групата на горните

много искам сегашните членове на КАРБ да коментират какво става в момента

п.с. Архивите са ми безумно големи

п.с. ВСИЧКИ ХОРА ОТ СНИМКИТЕ СИ ГИ ИМА И СА СЪЩИТЕ ПИЧОВЕ..... и мой приятели покрай Алфа Ромео

п.с. Съжалявам че не съм пуснал снимки с приятели от Пловдив, Сливен, Велико Търново, Русе и т.н.. и това ще стане.... И ВИНАГИ СЪМ БИЛ ПРОСТО ЧЛЕН НА КЛУБА.... нека сегашните членове са по-добри от стар бивш член като мен

Първоначално публикувано от Kuker Покажи съобщение
                        Мисли преди да пишеш!
                        Ако почна да мисля преди да пиша... ще получа пореден бан, щото явно не радея за марката. Но го приемам като съвет.

Ето ти и съвет на теб. Действай почвече отколкото да пишеш, нека работата ти за КАРБ ти спори!

ТУК ще публикувам последния си пост като член на КАРБ от 29.10.2010 след това историята е ясна:

Мислих как да започна този си прощален пост и реших направо за рогата. Просто се отказвам от членството си в клуба. Ще се върна към миналото. Никога няма да забравя как кандидатствах, как Вальо се свърза с мен и т.н. все готини моменти. Просто вече търпението ми към част от тази организация ми се е изчерпал. За мен КАРБ трябва да е организация, в която всички бутат към една цел. Такава цел няма. И да има не вярвам, че някой въобще ще бута, но съм сигурен, че ще има кой да дърпа назад.

Мечтата ми от ОС-то, когато избрахме Влади, КАРБ да не е само форумна организация се изпари. Исках да се срещаме да се виждаме да направим нещо заедно. Явно няма нужда, а и с хората, с които съм приятел се виждам целодневно. Има и такива, с които не съм в добри взаимоотношения заради клуба, което е глупаво.
                        Писна ми от лицемерие, завистничество и малки души. Писна ми от циганския и евтин пазар. АЛФА РОМЕО не е мърляшка марка. НЕ харесвам алфи с менте тасове, не харесвам алфи с лампички на пръскалките. НЕ харесвам хора които са членове на такава организация с единствена цел търговия и популизъм. Сори може да звучи надменно, но съм над тези неща.
                        Писна ми по време на различни организации да се съобразявам с мнението на "умници" които не си мърдат пръста. Никога няма да забравя Лесново как за драга се изсипаха 100000 глупости и предложения и накрая в 08:00 часа Тони, Шокса и Петко редихме пистата, а други само бучаха и хейтърстваха.

Мразя скъсаняци - хора които са много отворени и се правят на собственици на света, но като стане дума за даване на пари и за отстъпки и лично време са първите подскочили.

Надявам се да се проумее, че да ръководиш КАРБ е призвание и е свързно с даване и лишения. НИкой не е избран защото е хубав.
                        Евала правя на Иван и Цветелин, че се мъчат да направят нещо и търсят членовете. ВИНАГИ ЩЕ ИМ ПОМОГНА независимо, че нямам нищо общо с КАРБ. Готов съм да откликна на всеки ако имам способността.

Искам да помоля тези, които ги дразни алфисти.бг да проумеят, че никога алфисти.бг няма да застане на мястото на КАРБ. Ако сме живи и здрави ще си направим отбор и ще се състезаваме. Ако ни е писано и трак дейове ще организираме. НО там ние си вземаме решенията и ние си вадим от джоба парите и правим не малка реклама на АЛФА РОМЕО. Правим го защото харесваме марката, защото обичаме марката, защото се гордеем с марката. Докато имам глас в Алфисти.бг, марката винаги ще помага на КАРБ, надявам се и на обратното. Така мисля, че ще е по-лесно. Може ли? МОже - ок. Ако НЕ - не и пак ок.На всякъде по света е така. Чисти сметки и отношения. Що пък да не е по-добре да си партнираме така.

Писна ми КАРБ да се свързва с разни сервизи и пристрастия, хора и групички. Това е толкова идиотско. Защо в КАРБ няма хора със ценни коли, а такива коли има и никой не се е свързал със собствениците им. Или 145 е по важна от Джулиета и по-престижна или по-АЛФА РОМЕО? Защо в КАРБ има хора без автомобил АЛФА РОМЕО? Защо няма критерий за членсвто.Нямам нужда да членувам в КАРБ, за да ходя на събор, където има и други хора не членове. Нямам нужда да съм член за да пазарувам с отстъпки, където и аз имам, нямам дужда да съм член за да ходя на мероприятия, където всички са поканени и имат думата и т.н. Къде е СПЕЦИАЛНОТО В ЧЛЕНСТВОТО МИ В КАРБ. КАРБ ще ми осигури ли участия на мероприятия. КАРБ ще ми помогне ли като ми предостави информация за международни прояви и конкурси. Ще ми помогне ли да участвам. Досега и аз съм бил част от КАРБ, може да не съм помогнал много, но съм си дал много усилия. НО помня, че бях обвинен в кражба и че съм бил в Гърция с Марияна за сметка на клуба. Бях записван и публикуван. Сори ама с такива слаби индивиди не ми се комуникира.

Какво ми даде КАРБ? Много. Най-ценното - ПРИЯТЕЛИ. Другото е маловажно.

Винаги съм насреща да помогна и да услужа. В края на сметка нищо не се променя просто реално няма да виждам един раздел от форума. Ако искате и Социален Живот премахнете и без това хората, които го създадахме вече не се интересуват от КАРБ.

Няма да си махна лепенките от колите на КАРБ. Няма да си скъсам фланелките - 10 на бой на КАРБ.Не се гордея че се разделям с КАРБ.

При по-добри обстоятелства пак ще кандидатсвам и ако сте рекли пак ще съм под шапката на КАРБ!

Благодаря на тези, които са изчели цялото писание, знам че ще мине време и че ще се забрави, но го направих с ръка на сърцето и с болка в душата.

ПОЗДРАВИ на всички!

Нено Калъчев

п.с. Никъде не видях някой да обединява хората и да пита аджеба ти защо не си си платил. Какъв е проблема. Жив ли си.

..........

сега се моля че към днешна дата 05.01.2013 има съществена промяна
                        Last edited by ne0; d.m.y г., 20:31.

Comment

• Иии отново Нено ви размаза психически!
                          sigpicnicola 59 каза:....трее да помислиш по въпроса за засилването,понеже в момента можеш да спреш,и хеопсовата пирамида,ма не си в състояние да засилиш и кучешка колиба.

Comment

• Първоначално публикувано от Linkestis Покажи съобщение
                            Иии отново Нено ви размаза психически!
                            Зависи от гледната точка!
                            От моята гледна точка, Нено просто е минал през цедката.
                            В момента в КАРБ е спокойно.... Няма кой да вдига излишен шум и да се опитва да се налага, защото е решил, че е повече от другите, а така се работи по-спокойно.
                            Аз знам какво иска да каже Нено и съм съгласен с него, но нещата в случая не зависят от Клуба, а от него самия.
                            Недейте да живеете в миналото, а мислете за бъдещето!
                            sigpic

Comment

• Честно казано нямам идея за какво се опитваш да намекнеш. Не знам как може да знаеш нещо, което и аз не знам дори. Без да нарушавам добрия тон, моля те имай топки да споделиш едно към едно какво, кой и за какво имаш предвид и с недомлъвки се опитваш да кажеш.

Не те разбрах дали се опитваш и за мен нещо да кажеш.

Comment

Честно казано нямам идея за какво се опитваш да намекнеш. Не знам как може да знаеш нещо, което и аз не знам дори. Без да нарушавам добрия тон, моля те имай топки да споделиш едно към едно какво, кой и за какво имаш предвид и с недомлъвки се опитваш да кажеш.

Не те разбрах дали се опитваш и за мен нещо да кажеш.
                                Аз говоря само за Клуба и няма недомлъвки и намеци!
                                Ако искаш да кажеш нещо за себе си... Заповядай!
                                sigpic

Comment

Working...
                                X