Известие

Collapse
No announcement yet.

Членове на клуба и привилегии!

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Първоначално публикувано от mordohy Покажи съобщение
    Някъде преди година-две, тсам по членския се опитах да предложа няколко хора за членове, както и система за набиране на нови членове.
    Единият бил спамер, другият не знам какво си..
    Имах чувството, че нещо не съм наред.
    има мнозина от форума ни, които искат, но просто не смеят, защото си мислят, че ще им бъде отказано.
    Всичките постове до тука говорят, че още върлуват групички, кото са постоянно в конфликт, а от това страдасамата идея.
    Не е ли по-просто да се заяви,че който иска да стане член на клуба, може да стане много лесно. Достатъчно е да декларира, че е съгласен с устава на клуба, да си плати членския внос и готово!
    Не , че сега не е така, но да се заяви ясно и високо!!!
    ...
    Така си беше, първия път когато кадидатствах, трябваше много хора да ме удобряват, лобита ... А бе не е лесно да влезеш в "кръга на доверието"

После напуснах, щото не бях съгласен с някои работи ...

Сега пак кандидатствам, пуснах си заявлението, членски внос преведох ... никой не ми се обади да ме напсува дори ... ще почакам още ...

пп Честит имен ден, Иво! И на всички именници! Наздраве, банда!
    Last edited by spe4elist; d.m.y г., 22:52.

Comment

• Първоначално публикувано от Lei-chery Покажи съобщение
      Разбираш ме прекрасно. Не давай ухо на клюките и не гледай само негативите във форума и клуба.....
      Живей си живота..помагай на клубът, с каквото ти е кеф, ако ти е кеф и гледай позитивно....
      Животът е хубав!
      Мерси да ти се връща

http://www.facebook.com/VenturaGarage
      Sotiris Rokkos: "Neno you gave me scary feelings I did not ever feel before in my 30 years experience of racing... you know..."

Comment

• А какво означава "мързелив член" ?
        Веднага давам пример:
        Най-нормален фен на марката,който с любов се отнася към колата/ите си,интересува се за развитието на марката,следи събития и прочие,но няма тази възможност да се занимава с клубни дейности,организации и няма познания в тази материя,защото примерно няма време, работата му е такава и е в съвсем друга насока и не разбира от коли-ако щете.....това мързелив член ли е,след като е внесъл 60-сетака.
        Щом е внесъл пари,значи има желание да помогне.
        С това може,с това помага.

Знам,че при вас темата е друга,но нека се помисли и за НЕразбирачите,които желаят да са в клуба,защото ми се струва,че се насажда едно такова чувство,че трябва да си мнооооого голем,та да си вътре,щото ще свършиш мнооооого голема работа.А не е така.
        156 2.4 JTD SW 140 подивели бизона -ex.
        147 1.9 JTDM 150 дивИ прАсци -ex.
        159 2.4 JTDM SW Qtronic 200 говеда

Comment

• Първоначално публикувано от undy Покажи съобщение
          А какво означава "мързелив член" ?
          Веднага давам пример:
          Най-нормален фен на марката,който с любов се отнася към колата/ите си,интересува се за развитието на марката,следи събития и прочие,но няма тази възможност да се занимава с клубни дейности,организации и няма познания в тази материя,защото примерно няма време, работата му е такава и е в съвсем друга насока и не разбира от коли-ако щете.....това мързелив член ли е,след като е внесъл 60-сетака.
          Щом е внесъл пари,значи има желание да помогне.
          С това може,с това помага.

Знам,че при вас темата е друга,но нека се помисли и за НЕразбирачите,които желаят да са в клуба,защото ми се струва,че се насажда едно такова чувство,че трябва да си мнооооого голем,та да си вътре,щото ще свършиш мнооооого голема работа.А не е така.

Много си прав, но този конкретен случай е важен когато се гони вече масовост. Но трудно от качество (постигнато с труд и усилия) се преминава към масовост. (лично мнение)

Дано си ме разбрал.
          Last edited by ne0; d.m.y г., 00:05.

http://www.facebook.com/VenturaGarage
          Sotiris Rokkos: "Neno you gave me scary feelings I did not ever feel before in my 30 years experience of racing... you know..."

Comment

• Първоначално публикувано от ne0 Покажи съобщение
            Много си прав, но този конкретен случай е важен когато се гони вече масовост. Но трудно от качество (постигнато с труд и усилия) се преминава към масовост.

Дано си ме разбрал.
            Напълно.

Адаш и на тебе, бате

Comment

• Първоначално публикувано от undy Покажи съобщение
              Напълно.

Адаш и на тебе, бате
              Да не забравим и Спечелиста и Лудия Канар!
              Гледате ли как започнаха да ви идват идеите

Нено, ясно е, че има трески за дялане.
              Зимно време е и не щъкаме много навън, та нека тия които могат и знаят да се хванат и пооправят малко поосраните моменти.
              Вярно е, че това, което преди години е вършило работа,сега малко е помухлясало.
              За това, давайте предложения!
              Last edited by mordohy; d.m.y г., 09:04.
              На където и да се въртиш, задника ти пак ще е отзад!
              Интелектуален кръг БКАР.sigpic Няма тема, която да не превърнем в плюскане и пукница.

Comment

• Първоначално публикувано от mordohy Покажи съобщение
                Да не забравим и Спечелиста и Лудия Канар!
                Гледате лим как започнаха да ви идват идеите

Нено, ясно е, че има трески за дялане.
                Зино време е и не щъкаме много навън, та нека тия които могат и знаят да се хванат и пооправят малко поосраните моменти.
                Вярно е, че това, което преди години е вършило работа,сега малко е помухлясало.
                За това, давайте предложения!
                Преди да си легна,мога да дам предложение.
                Таксата която се заплаща,да не е за календарна година,а от дата до дата.Така никой няма да смята колко време остава до края на годината,ще се прецака ли,няма ли......и ще има целогодишно попълнение на приходи в хазната на КАРБ.И съм сигурен,че ще има повече желаещи.Тогава вече,след като има маса от членове, ще се разбере кой в каква насока може да бъде полезен.
                Дано съм казал нещо смислено,защото много ми се спи.Лека.

Comment

• Член за сега няма да ставам...една от причините че в момента и чеп за бъчва не съм камо ли член.Ако не пречи може да споделя ако ми дойде нещо на ум.
                  По-достойно е да си останеш с убежденията,отколкото
                  конюнктурно на стари години да "прогледнеш".
                  Alfa Romeo 156 1.8ts 1997 - ex.
                  Alfa Romeo 156 1.8ts 2001

Comment

• Първоначално публикувано от badmadafaka

Колко от тук пишещите и четящите знаят, че 75-цата на Данчо спечели състезание по издръжливост в съревнование с коли дето тя може да им бъде прабаба и на години и на мощност..? Колко от вас знаят, че проекта 75 3.0 на Венци, който той сам-самичък прави от нулата има тема в сицилианския Алфа Ромео клуб и там за тях той е грейт гранд мастър защото ония знаят какво е нужно за такъв проект..? Колко знаят кой е Звезделин..?
                    Знаете ми дедовия!
                    Абе АЗ ги знам а ти знаеш ли кои е КРАСИМИР РАНГЕЛОВ и защо не е част от форума????
                    Или защо не е член на КАРБ?
                    Знаеш ми дедовия както си казал...
                    sigpicnicola 59 каза:....трее да помислиш по въпроса за засилването,понеже в момента можеш да спреш,и хеопсовата пирамида,ма не си в състояние да засилиш и кучешка колиба.

Comment

• Първоначално публикувано от Linkestis Покажи съобщение
                      Абе АЗ ги знам а ти знаеш ли кои е КРАСИМИР РАНГЕЛОВ и защо не е част от форума????
                      E аз знам кой е Краси, и КВО ОТ ТОВА ??? (тоя въпрос май го повтарям за n-ти път вече ...)
                      С какво помага това на сегашното положение на форум, клуб и всичко останало ???
                      155 MY.95 Sport - 2.0 TS 8v (ressurected by Теодор & Токича)
                      Fan Club Alfa Romeo 155 - Bulgaria

Comment

• С нищо..почнахме да си мериме пишките,в един даден момент.
                        sigpicnicola 59 каза:....трее да помислиш по въпроса за засилването,понеже в момента можеш да спреш,и хеопсовата пирамида,ма не си в състояние да засилиш и кучешка колиба.

Comment

С нищо..почнахме да си мериме пишките,в един даден момент.
                          Е то тука май тва е приоритет
                          Наздраве, тоест !
                          155 MY.95 Sport - 2.0 TS 8v (ressurected by Теодор & Токича)
                          Fan Club Alfa Romeo 155 - Bulgaria

Comment

Оня пияницата дето ръсеше простотии във форума всяка вечер след 00:00 часа ли,или има десетки измамени хора от него с обещания за части,и беси моторите на Алфите на ореха в двора му,знаем кой е спокойно

П.С.Аз отдавна съм казал защо се отказах от членството си,няма да разказвам пак историята,просто вижте какво е написал Спечелиста няколко поста по нагоре и ще разберете
                            Last edited by Mury; d.m.y г., 07:25.
                            Fiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
                            Lancia Ypsilon 00" 1.2 Elefantino blu
                            Piaggio Liberty 05" 50cc 2T

Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex

Comment

• Част от едно общество се става ако те поканят и толкова, а кой как се чувства е друго нещо, за облагите е смешно да се говори.
                              Alfa Romeo 146 1.6 TS '97
                              Alfa Romeo 166 2.0 TS '02
                              Alfa Romeo GT 1.9 JTD '05
                              sigpic

Comment

• Първоначално публикувано от old alfist Покажи съобщение
                                Част от едно общество се става ако те поканят и толкова, а кой как се чувства е друго нещо, за облагите е смешно да се говори.
                                Навсякъде трябват индианци. Друг е въпроса, че в България всички сме вождове.
                                Облагите вече разбрахме, че ги няма, по-важно е другото, за 60 лв сигурно може да си купиш и повече ядове, но в момента не мога да се сетя какви ...
                                За членовете на Клуба, ами толкова могат при тия условия, по мое мнение темата даде достатъчно яснота и може би е по-добре да се заключи, отколкото да се нервим и разединяваме.
                                Може да се отвори друга - в която всеки желаещ да разкрие своите виждания за по-ползотворна дейност на Клуба, може пък някой да знае как да няма недоволни.
                                Alfa Romeo 147 1.9 JTD

Comment

Working...
                                X