Известие

Collapse
No announcement yet.

Не мога да цитирам и редактирам

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Нали, и то само в тоя форум хахахаха ....
    sigpic
    Автосервиз, Варна, ул.Наум 8, 0888757558
    Alfa Romeo GT 1.9 16v 05'

Comment

Първоначално публикувано от Sunny Покажи съобщение
      Аз за последно твърдя ,че проблема не е на форума а е във Firefox и Java на клиентските компютри .
      А как тоя проблем го има само в КАРБ
      Alfa 155 1.9TD '97 EX
      Alfa 166 2.4 JTD EX
      Alfa 156 2.4 JTD

Comment

Първоначално публикувано от pace Покажи съобщение
        А как тоя проблем го има само в КАРБ
        А в колко форума на vBuletin платформа участваш ?
        И защо не е проявено масово а на отделни компютри и браузъри ?
        Някои хора трябва да имат не акт за раждане, а писмено извинение от производителя на контрацептиви.乁໒( ͒ ⌂ ͒ )७ㄏ
        Българите ще излязат масово на протест, чак когато спрат Замунда
        Една тема във форума се счита за успешна, ако до седмия коментар не се заговори за плюскане и пукница !

Comment

Не му е работа на крайния потребител това да разбира от версии на java. Нито пък от принципа на работа на най-разпространените браузери.
          Проблемът си е в бъгъвата web услуга и ако някой го е еня за потребителите, той трябва да си оправи бакиите.
          А иначе всеки се спасява поединично.

159 1.8 MPI
          166 2.0 TS (ex)

Comment

Добре, ще помоля Григор да ви оправи компютрите.
            Един по един.
            Персонално.
            Grande Amore: Alfa Romeo 159 1.9 JTD
            My Red Love
            AR 145 1.4 TS - ex

Comment

Първоначално публикувано от Ранобудниче Покажи съобщение
              Добре, ще помоля Григор да ви оправи компютрите.
              Един по един.
              Персонално.
              Да, моля. Защото те всички (компютрите ни) вкупом се скапаха в един съботен следобед (не помня точната дата).

159 1.8 MPI
              166 2.0 TS (ex)

Comment

Първоначално публикувано от ecotronic Покажи съобщение
                Да, моля. Защото те всички (компютрите ни) вкупом се скапаха в един съботен следобед (не помня точната дата).
                Това не отговаря на фактите.
                Преобладаващата част от устройствата, на които се потребява този форум (включително 4-те - различни, на които аз го ползвам), нямат цитирания проблем.

Но е далеч по-лесно да се реве как някой друг е виновен, вместо да се потърси индивидуално решение на собствения проблем.
                Grande Amore: Alfa Romeo 159 1.9 JTD
                My Red Love
                AR 145 1.4 TS - ex

Comment

Първоначално публикувано от Ранобудниче Покажи съобщение
                  Това не отговаря на фактите.
                  Преобладаващата част от устройствата, на които се потребява този форум (включително 4-те - различни, на които аз го ползвам), нямат цитирания проблем.

Но е далеч по-лесно да се реве как някой друг е виновен, вместо да се потърси индивидуално решение на собствения проблем.
                  Няма да коментирам кой и за какво "реве" а само ще кажа, че като човек работещ в IT бизнеса, знам, че има елементарни правила и подходи за решаване на проблеми в занаята.
                  И те НЕ се свеждат до това, което вие предлагате.

PS - аз понастоящем нямам проблемите за които говорят колегите, защото вече съм си ги решил индивидуално.

159 1.8 MPI
                  166 2.0 TS (ex)

Comment

колегата е ай-ти специалист и си е решил проблема,ама ние не сме и щом проблема е само с този форум,значи проблема е някъде във форума,недейте да разсъждавате като политици,щом не ви касае -няма проблем или нее ваш проблем.решете проблема с цитирането и редактирането и въпроса се приключва
                    алфа ромео 156 1.8 тс -на части
                    алфа ромео 164 2.0тс -на части
                    нисан примера п10 1,6 16в хечбек
                    sigpic

Comment

Моля, ако някой от форума идва в къщи да ми оправя компютъра, да ми се обади предварително
                      Alfa Romeo 146 1.6 TS '97
                      Alfa Romeo 166 2.0 TS '02
                      Alfa Romeo GT 1.9 JTD '05
                      sigpic

Comment

Проблем - цитати и редактиране
                        Решение - друг браузър при който не се проявява проблема -Google Chrome ,Опера и други ако на някого не му харесва има и по-генерални решения.
                        Един му харесвало с едикой си браузър , друг не искал да си пуска ъпдейтите на Бозата и .... всеки с капризите си .
                        Проблема казах не е общ за форума .
                        За мен въпроса е приклен .
                        Аз като не мога да си оправя колата си я карам на майстор ,плащам си и пак си карам.
                        Някои хора трябва да имат не акт за раждане, а писмено извинение от производителя на контрацептиви.乁໒( ͒ ⌂ ͒ )७ㄏ
                        Една тема във форума се счита за успешна, ако до седмия коментар не се заговори за плюскане и пукница !

Comment

Донякъде, това е тест - в каква степен потребителите са привързани към този форум.
                          Който непременно държи на форума и иска екстри - да си смени браузъра, а най-добре компютъра, за по-сигурно.
                          Alfa Romeo 146 1.6 TS '97
                          Alfa Romeo 166 2.0 TS '02
                          Alfa Romeo GT 1.9 JTD '05
                          sigpic

Comment

Първоначално публикувано от old alfist Покажи съобщение
                            Донякъде, това е тест - в каква степен потребителите са привързани към този форум.
                            Който непременно държи на форума и иска екстри - да си смени браузъра, а най-добре компютъра, за по-сигурно.
                            Па не е ли по-добре да се смени некой и друг модератор
                            Alfa 155 1.9TD '97 EX
                            Alfa 166 2.4 JTD EX
                            Alfa 156 2.4 JTD

Comment

Първоначално публикувано от pace Покажи съобщение
                              Па не е ли по-добре да се смени некой и друг модератор
                              А най добре е човек да спре да мрънка като второкласник , да си напъне онова между ушите и да започне да чете . Който не може то това не е проблем на по-голямата част от форума.
                              Модератора не ви е виновен , че не знаете да работите с компютри които сте изоставили без поддръжка.
                              Жената ,колата ,компютъра всичко си иска поддръжка иначе си губи "блясъка" а тогава вече и функционалността
                              @pace
                              Като гшедам можете да цитирате , съответно нямате и изявен проблема който други наистина имат . Следователно само си спамите.А във форум с нетолкова либерална политика това подлежи на наказание
                              Но тук душиците на някой са нежни и капризни като Алфите

Comment

Аз съм един от тези! Пусто му IT, не разбирам и не мога да си оправя "лисицата" и на четирите устройства, от които достъпвам форума. Аз съм просто един "консуматор".
                                Колкото и да ми е неприятно на Windows сложих Opera, a още по-неприятно, e че на ментата качих Chrome и то ги използвам само заради форума, защото ми е нужно колегите да ми "отварят очите" по въпроси свързани с Alfa-та.

П.С. Не виня никого, просто ако решението на проблема е това - това да е! Ще се приспособя, няма къде да ходя
                                Last edited by Friday; d.m.y г., 19:08.
                                Sport Wagon 2.0TS|LPG

Comment

Working...
                                X